-
[QUOTE=fXci;160831]aynen eyle jerph bugun cokh gozeldı...gozum fazlasında olmayınca 700 pıvan karnan kapadım bugun... zati aktif vadede olduum ıcın ıstesemde pozda kalamazdım gayrı[/QUOTE]
aynen efiksim.. günlük hedefim 500 puan.. tek günde 2500 puan almışım daha ne isterim.. önümüzdeki hafta ense yapabilirim gayri..::::::
-
[QUOTE=hilm;159513]Sizi yorgun görüyorum, vade sonuna kadar ara verseniz iyi olur, [B]fakat ara verirseniz bu zamanda sistemleriniz bir yöne iyi getiri verebilme ihtimalini göz önüne alın.[/B]
Özellikle vade sonları değişik hareketler oluyor...[/QUOTE]
[QUOTE=enorton;160829]Ekim ayına 3000 puan karla başlayan sistem ay içersinde üst üste -5800 puan zarar yapmasına rağmen [B]son işlemden aldığı 4700 karla ayı totalde 2000 puan karla kapatmıştır..[/B]. Valla bu ay tam sistemlerin sınırlarının zorlandığı bir aydı... Çok şükür bu ayı da kazasız atlattık... İnşallah önümüzdeki ay daha da güzel geçer...[/QUOTE]
Sn hilm diğer olasılık gerçekleşti :) Bu da sistemciler için tecrübe olsun... Sistemci ne olursa olsun sorgulamadan tüm sinyallere uymalıdır...
-
[quote=enorton;160849]Sn hilm diğer olasılık gerçekleşti :) Bu da sistemciler için tecrübe olsun... Sistemci ne olursa olsun sorgulamadan tüm sinyallere uymalıdır...[/quote]
O kadar güvenilir sistemim olsaydı komşunun çocuğunu oturturdum ekranın başına, ben ekrana bakmazdım bile... Al sat ne varsa o uygulasın. Cebine de biraz harçlık koydum mu sorun çözülmüştür. Ben gider hayatımı yaşarım. Planım budur. Tek eksiğim iyi bir sistem... :..:
-
[QUOTE=Strategist;160850][B]O kadar güvenilir sistemim olsaydı [/B]komşunun çocuğunu oturturdum ekranın başına, ben ekrana bakmazdım bile... Al sat ne varsa o uygulasın. Cebine de biraz harçlık koydum mu sorun çözülmüştür. Ben gider hayatımı yaşarım. Planım budur. Tek eksiğim iyi bir sistem... :..:[/QUOTE]
Peki o kadar güvenilir sistemi komşunun çocuğuna emanet eder misin, ona güvenebilir misin :)
-
Şanssızlığın bu kadarı, benim sistemci arkadaş bayramla birlikte cumada izinli olduğu için sistem bana kaldı, sabah gapından sonra al sinyaline uymadım düşmesini bekleyerek(sistemi uygulamak bana kalınca böyleoluyor:)) öğlen ofise dönünce 62500leri görünce hafiften sevinerek takip edemeyeceğim için flatlayıp çıktım ki o arada sat sinyalide vardı, şimdi bakıyorum şok olmamak elde değil:(
sistemli hareket noktasında bir acı tecrübe daha oldu bir ay boşa kürek çekmiş olduk, bu ayıda artı 3500 kapatmak varken başabaş kapattık sayılır:(
-
trend var, sistem var, +,+
trend var, sistem yok, +,-
taktik var, teknik yok, +,-
taktik yok, teknik var, +,+
sonuç:trend+taktik+sistem+teknik
teknik olmasada olur,
trend: yaşanan olay, oynanan oyun, oyun da geçen süre uzunluğu
taktik: yaşanan olayda hareket tarzları, davranış biçimleri, zamanlama
sistem:yaşanan olayda sona varış veya başlangıç,
-
[quote=traderx;160853]Şanssızlığın bu kadarı, benim sistemci arkadaş bayramla birlikte cumada izinli olduğu için sistem bana kaldı, sabah gapından sonra al sinyaline uymadım düşmesini bekleyerek(sistemi uygulamak bana kalınca böyleoluyor:)) öğlen ofise dönünce 62500leri görünce hafiften sevinerek takip edemeyeceğim için flatlayıp çıktım ki o arada sat sinyalide vardı, şimdi bakıyorum şok olmamak elde değil:(
sistemli hareket noktasında bir acı tecrübe daha oldu bir ay boşa kürek çekmiş olduk, bu ayıda artı 3500 kapatmak varken başabaş kapattık sayılır:([/quote]
hocam geçmiş olsun...sistem var ama uygulama yok...bari 1-2 kontrat işlem yapsaydın sadece sisteme uymak adına...illa mallanmasaydın...bende sistem yok...işkembeden sistem uyduruyorum...ama bu aralar iyiyim...bugün de topladım komple parsayı...
ama gene diyorum endeks 150 bin :..::..:
-
uzun süredir böyle sert dayak yememiştim her tarafım kan revan içinde canın çıka pala içimdeki long aşkını öldürdün yuh diyorum sana long cover sort start
-
[quote=abdullah yıldız;160856]uzun süredir böyle sert dayak yememiştim her tarafım kan revan içinde canın çıka pala içimdeki long aşkını öldürdün yuh diyorum sana long cover sort start[/quote]
geçmiş olsun hocam
-
[quote=boz ayı;160822]boz ayının aralık şortları ile aşkı alev alevdir....
uzlaşmaya kadar....
aşk böyle bir şey..........[/quote]
boz ayı sizi tebrik etmek için site site aradım ve buldum tebrik ederim isabetli öngürünüz için..lelelehayat kurtardınız.eksik olmayın.
-
Merhaba VoBorsacılar,
Umarım Ekim vadeli kapanış herkes için hayırlı uğurlu olmuştur..
İş yoğunluğu nedeniyle geçen Cuma'dan beri VOB'dan uzak kaldım..
Sazan patronun saolsun bizlerle paylaştığı benim de burada birkaç defa takip ettiğimi yazdığım [B]Greed_Fear[/B] sistemi (60dk ve n=12 için) ile [B]Cross(mov(C,15,S),c)[/B] sembolü Pazartesi sabahından beri SAT'taymış.
Yaklaşık [B]5500[/B] puan göstere göstere gelmiş..
Umarım kullanan birileri yaklaşık [B]%85[/B]'lik büyümeyi yakalamıştır..
Jani patronu ayrıca teprik ediyorum.. 65xxx'ler iken 59xxx'leri hedef gösterdiği ve de tırları doldurduğu için..
Lütfen sistemsiz kalmayalım ve de sistemlerimize uyalım..
İyi hafta sonları herkese..
Dinlenin, enerji toplayın, sıkı bir Aralık vade var önümüzde..
[IMG]http://img28.imageshack.us/img28/9756/screenhunter001g.jpg[/IMG]
-
Önümüzdeki hafta yeni vade ve yeni ay ile beraber son 3-4 aydır takip edip geliştirdiğim ve oldukçada güvendiğim bir sistemi uygulamaya başlayacaktım... Ama şu son 2-3 gündeki sistemlere olan güven tazelenme olayı biraz kafamı karıştırdı, yeni bir sisteme başlarken zarar yazması çok kötü oluyor malesef...
[B]Karar anı[/B].... Önümüzdeki hafta sistemler için nasıl olacak, en basit sistem bile haftayı en az 4000 puan kar ile kapamışken önümüzdeki hafta muhtemelen sistemlerin çarpılma olabilir pffffff ne yapsam acaba