-
Yalancının tam anasını..Nerde gevşedi..
Habere bak gecen haftayı soyluyor, oç, tam manipülasyon yapıyorlar
HAFTA BASINDA YUKSELEN PETROL FIYATLARI,
YENIDEN GERILEDI.
ABD HAM PETROLUNUN, EYLUL AYI VARIL TESLIM FIYATI, 72 SENTLIK DUSUSLE
126,05 DOLARA INDI.
BRENT TURU KUZEY DENIZI HAM PETROLUNUN, EYLUL AYI VARIL TESLIM FIYATI
DA, 126,77 DOLARDAN ISLEM GORUYOR
-
Yalancının tam anasını..Nerde gevşedi..
Habere bak gecen haftayı soyluyor, oç, tam manipülasyon yapıyorlar
HAFTA BASINDA YUKSELEN PETROL FIYATLARI,
YENIDEN GERILEDI.
ABD HAM PETROLUNUN, EYLUL AYI VARIL TESLIM FIYATI, 72 SENTLIK DUSUSLE
126,05 DOLARA INDI.
BRENT TURU KUZEY DENIZI HAM PETROLUNUN, EYLUL AYI VARIL TESLIM FIYATI
DA, 126,77 DOLARDAN ISLEM GORUYOR
-
bundan 5-6 gun once uyari maksatiyla yazmistim bu adamlar cete !ve bu piyasa yatirim ortakliklarinin short pozisyonlari yuzunden bu kadar goturuldu.Bazi yatirim ortakliklari iflas ettirilmeye calisiliyor.
-
bundan 5-6 gun once uyari maksatiyla yazmistim bu adamlar cete !ve bu piyasa yatirim ortakliklarinin short pozisyonlari yuzunden bu kadar goturuldu.Bazi yatirim ortakliklari iflas ettirilmeye calisiliyor.
-
Motorola'nin Kari Beklentilerin üzerinde Gerçekleşti
Dünyanin En Büyük Ikinci Büyük Cep Telefonu üreticisi Motorola, Ikinci çeyrekte Karinin Beklentilerin üzerinde Olduğunu Açikladi. Buna Göre şirket Dönem Içinde Devam Eden Operasyonlar 4 Milyon Dolar Kar Etti. Hisse Başina Rakam 0'la -2 Cent Düzeyindeki Beklentiyi Aşti. Satişlar Da 8.8 Milyar Dolarla 7.69 Milyar Dolarlik Beklentiyi Aşti.*** Ibs Haber Merkezi ***(31/07/2008 - 14
-
Motorola'nin Kari Beklentilerin üzerinde Gerçekleşti
Dünyanin En Büyük Ikinci Büyük Cep Telefonu üreticisi Motorola, Ikinci çeyrekte Karinin Beklentilerin üzerinde Olduğunu Açikladi. Buna Göre şirket Dönem Içinde Devam Eden Operasyonlar 4 Milyon Dolar Kar Etti. Hisse Başina Rakam 0'la -2 Cent Düzeyindeki Beklentiyi Aşti. Satişlar Da 8.8 Milyar Dolarla 7.69 Milyar Dolarlik Beklentiyi Aşti.*** Ibs Haber Merkezi ***(31/07/2008 - 14
-
mbm sence bu düşme 15 dakk sata geçirermi ? yoksam sadece düzeltmemi kalır 15 dakk sata geçmez yükselişe devam eder? fikrin ne
-
mbm sence bu düşme 15 dakk sata geçirermi ? yoksam sadece düzeltmemi kalır 15 dakk sata geçmez yükselişe devam eder? fikrin ne
-
[QUOTE=hexen;25242]mbm sence bu düşme 15 dakk sata geçirermi ? yoksam sadece düzeltmemi kalır 15 dakk sata geçmez yükselişe devam eder? fikrin ne[/QUOTE]
ben kısayım zaten...sabah belrtmiştim.. 54300 gibi fulledim...
şimdi sistemin bana dönmesini bekliyorum...
15 daklık sata çok var daha....şimdi sadece 5 daklık biraz önce sata geldi...
uyumsuz diye kısayı tercih ettim ben... grafik atmıştım...vadeli saatlik uyumsuzlugunu
[B]ama günlük bazda 50-51000 olası gibi...[/B]
15 dakikalık sata gelirse rahatlarım ancak... gelirmi cevabı ise bakalım..gelme olasılıgı yüksek gibi...
ama bu arada çalkalarlar.. aşagı yukarı...
-
[QUOTE=hexen;25242]mbm sence bu düşme 15 dakk sata geçirermi ? yoksam sadece düzeltmemi kalır 15 dakk sata geçmez yükselişe devam eder? fikrin ne[/QUOTE]
ben kısayım zaten...sabah belrtmiştim.. 54300 gibi fulledim...
uyumsuz diye kısayı tercih ettim ben... grafik atmıştım...vadeli saatlik uyumsuzlugunu
15 dakikalık sata gelirse rahatlarım ancak... gelirmi cevabı ise bakalım..gelme olasılıgı yüksek gibi...
ama bu arada çalkalarlar.. aşagı yukarı...
-
benim 15 dakk 52800 ekadar sat demez simdilik bakalım 3 element 2 sat bende 1 al kaldı oda 15dakk
[QUOTE=mbm;25243]ben kısayım zaten...sabah belrtmiştim.. 54300 gibi fulledim...
ama bu arada çalkalarlar.. aşagı yukarı...[/QUOTE]
-
benim 15 dakk 52800 ekadar sat demez simdilik bakalım 3 element 2 sat bende 1 al kaldı oda 15dakk
[QUOTE=mbm;25243]ben kısayım zaten...sabah belrtmiştim.. 54300 gibi fulledim...
ama bu arada çalkalarlar.. aşagı yukarı...[/QUOTE]