-
bazen beklemek lazım.
neyi bekemek lazım planın geçmesini, yakınlaşmasını. ve yeni umutları.
oldu buralara geldik, zaten çarşamba itibarıyla 7-10 gün satış yönünde kalınacaktı ama,
acaba burada yine bir kapitilasyon olacakmı?
her halikarda dow RİSKSİZ yeni longu haftaya verecektir.
8400-8500 kırılınca B yükselişin B düşüşünde olduğumuz garantilenmişti, şimdi bunun bitmesini bekliyoruz.
sevgiler.
-
HR dün rusyadaki %8 lik düşüşe ne diyecek niçin endeks analizi yollamıyor. Adam tam tepe ters indikatörü.
ve Kayahanı kaçırdık maalesef.
yiğidin hakkı yiğide AO istim üzerinde.
sevgiler.
-
sn Mersiyk
bir grafik bu kadar mı güzel olur süpersiniz
ellerinize saglık
-
dünkü sadece bir veri önemlimi denilen veri önümüzdeki süreçte işssizlik verisinden bile önemli tek veridir. (parekende satışlar) çünkü işssizlik verisi fiyatların içindedir biraz biraz.
kurtuluş halkın kurtulmasındadır, halk kurtulmadan (keşke kurtulmasalar hiç) bütün yükselişler ayı rallisi olacaktır. ve asla trend değişimi olmayacaktır.
aşırı satım bölgesine önceden öngörüldüğü gibi girilmek üzere tepkinin gelmesine sayılı günler var.
sp de 815-850 arası ideal yerler.
altın dey şu 800 e yılın fırsatı.
sevgiler.
-
sistem al derse alır, takla at derse takla atarım
-
[QUOTE=bonnie;72485]sistem al derse alır, takla at derse takla atarım[/QUOTE]
Hangisini diyor?
Sevgiler
-
parite içinde olduğumuz düzeltmete yine yanlış yönde hareket etmekte. ama yapacak bişi yok.
demekki esas düşüştede yönü bu olacak.
balonlar istenilmediği kadar piyasanın yönünde şişebilir, ispattır.
-
[QUOTE=Sunrise;72475]Super :) Ellerine sağlık Mersiyk +.[/QUOTE]
elinize sağlık Mersiyk. .
-
Sabahki hızlı yükselişte sistemi al veren var mı merak ettim ?
-
gün trade günüdür herkese bol kazançlar .. su akarken testilerinizi doldurun .. hehe
-
[QUOTE=saganak;72403]5.5.2 nin a çıkışı ve b düşüşü bitmiştir , 5.5.2.c çıkışı olacaktır. 5.5.2.c çıkışı olmadan 5.5.3 düşüşü başlamayacaktır , teknik olarak.[/QUOTE]
Sayın Sağanak,
keşke daha sık yazsanız.
evet b düşüş her an bitimiş olabilir veya bitmak üzere ama şu ana kadar buna teyid görüyormusunuz?
sevgiler.
-
[QUOTE=selçuklu;72490]gün trade günüdür herkese bol kazançlar .. su akarken testilerinizi doldurun .. hehe[/QUOTE]
en sevdiğim gün keşke her gün böyle olsa.
-
[quote=thracian;72486]Hangisini diyor?
Sevgiler[/quote]
Bir çeşit hareketli ortalama
-
bekliyoruz abi.aval aval bakıyoruz 33.050 SHORT lar ile.sabah realize etmedik 31.925 ten.60 dk. uyuyoruz ya ondan.hay senin 60 dk. na diyorum bazen.:mad:
namussuzlar kuyruğuna basılmış kedi zıpladı dipten yukarı.olm bari alıyorsanızda edebiylen alın hayret bişey yaa :mad:
-
[QUOTE=sentinus;72489]Sabahki hızlı yükselişte sistemi al veren var mı merak ettim ?[/QUOTE]
benim 2 sistemim var,ikiside al yada sat verince poz alıyorum.bir tanesi al verdi ama poz.almadım.
-
ne olursa olsun takas önemli oluyor ufak tüyo veriyor, Sevgili Serkan bunu takip etmekte haklı.
düşse bile alımda ağalar ne çıkar en azından bundan şimdilik yeni dip yok mesajı.
-
yahu bu EFG ne yapıyor.şu ana kadar aldılarıyla 60.000 civarı LONG oldu elinde.manyak mıdır nedir?
-
[QUOTE=Ardasu;72495]benim 2 sistemim var,ikiside al yada sat verince poz alıyorum.bir tanesi al verdi ama poz.almadım.[/QUOTE]
Ben de iki sistemle çalışıyorum 15 ve 60 dak. periyot kullanıyorum ikisi de al vermedi çok hızlı çıkış olunca izlemek zorunda kalıyorsunuz maalesef.
-
seyyah ben seni biyerden hatırlıom ama dur bakalım
-
[QUOTE=SEYYAH;72498]yahu bu EFG ne yapıyor.şu ana kadar aldılarıyla 60.000 civarı LONG oldu elinde.manyak mıdır nedir?[/QUOTE]
sen diğer forumda yazan türkoğlumusun .. eğer oysan ne yüzle burdasın .. arkamızdan attığın dolu mesajın var orda ..
-
peki dışarısı olumsuz bize relatif olumlu imfden dolayı.
dışarısı neden bu kadar olumsuz.
çünkü elma herşeydir. tektir. elmayı çözen bu işi çözer.
sevgiler.
-
bonnie..
is that you?
bonnie=karinca
-
Sn. Babo hoşgeldiniz.. sizi burada görmek ne hoş
-
herkes sıkı sıkı tutunuyor, kimse silkelenmedi dimi:..:
bu arada ABD deki kolumuz sevgili nunu çok tşkler.. gece bize bilgileri aktarıp öyle yatmışsın yine.brv
-
gün gün devam.
takvim çok önemli.
faiz indirim günü anlamı her zaman eksi dışarısı için.
bu hafta pencere yaptı.
boğa: pencereden ne zaman çıkacağız, çıkalım artık.
ayı: daha var oğlum.
tilki: şu dağlarda kar olsaydım olsaydım.
-
[QUOTE=selçuklu;72501]sen diğer forumda yazan türkoğlumusun .. eğer oysan ne yüzle burdasın .. arkamızdan attığın dolu mesajın var orda ..[/QUOTE]
cevap bekliyorum senden SEYYAH ... delikanlı gibi yaz .. özür borcun var buraya .. ya özür dile .. yada utanmadan nick değiştirip buraya yazma .. eğer sen türkoğluysan ve utanmadan burada yazıyosan ben burada olamam ...
-
Piyasada kan kokusu var,
ya boğa kesecekler ya ayı doğrayacaklar,
2. secenek daha yakın gıbı
-
[QUOTE=rcp;72508]Piyasada kan kokusu var,
ya boğa kesecekler ya ayı doğrayacaklar,
2. secenek daha yakın gıbı[/QUOTE]
kedi kesecekler bence.lelele
-
Fıkrayı bilirsiniz,
Erzurumlu bayan kırmızı ışıkta karsıdan karsıya gecerken polis durdurur, hoop bayan nereye der, Erzurumlu bayanın cevabı,
Kaynım gile giririm sehen ne.
Piyasanın neden yukarı zorladıgını soranlara piyasanın cevabı da aynı olabılır,
Yukarıları tırmanirim sehen ne.
-
[QUOTE=thracian;72509]kedi kesecekler bence.lelele[/QUOTE]
Niyeee?
Piyasa satanıst mı?
Hanı nerde 666
-
[QUOTE=rcp;72510]Fıkrayı bilirsiniz,
Erzurumlu bayan kırmızı ışıkta karsıdan karsıya gecerken polis durdurur, hoop bayan nereye der, Erzurumlu bayanın cevabı,
Kaynım gile giririm sehen ne.
Piyasanın neden yukarı zorladıgını soranlara piyasanın cevabı da aynı olabılır,
Yukarıları tırmanirim sehen ne.[/QUOTE]
demi, sorgulamayacan işte. yönünde olacan.
-
[B][B]BORSACIOZGUR[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=72384#post72384"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL][/B]
[I]...
[U][B]Yarın açılıışta bi -500 yapalım belki de o bile olmaz. sonra yukarı dönelim de o zaman görürsün..[/B][/U][/I]
[quote=catedral;72398]Eyvaahhhh desene artı aççass:eek: sonra göççes:..:[/quote]
[B]
[U]Dün beni spekülatörlükle suçlayanlar[/U], hep yanlış, hep yalan bari bi tane de doğru tahmin yap diyenler..
Şİmdi Bugün ne yapıyorlar acaba ?[/B]
-
[QUOTE=jerfin;72505] bu arada ABD deki kolumuz [B]sevgili nunu[/B] çok tşkler.. gece bize bilgileri aktarıp öyle yatmışsın yine.brv[/QUOTE]
Dun gece 2 kisi online idik bu forumda, sevgili nunu ve ben.
Dedimki demek ""UYKU tutmadi??"" :D
-
Sayın sevgılı catedral,
graflar ne dıyor,
herhangı bır hayvanat şekli beliriyor m?
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72513][B][B]BORSACIOZGUR[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=72384#post72384"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL][/B]
[I]...
[U][B]Yarın açılıışta bi -500 yapalım belki de o bile olmaz. sonra yukarı dönelim de o zaman görürsün..[/B][/U][/I]
[B]
[U]Dün beni spekülatörlükle suçlayanlar[/U], hep yanlış, hep yalan bari bi tane de doğru tahmin yap diyenler..
Şİmdi Bugün ne yapıyorlar acaba ?[/B][/QUOTE]
Büyüksün baba, kmse sana hakkını teslım etmese bız ne gune duruyoruz:)
-
[quote=mordak;72371]yaw arkadaş sizin soyunuz tükenmez bilirim...yıllar öncesinden çookkk eski forumlardan bilirim....o zamanlarda da spekülator vs. vs. nicklerle yazardınız....
spek.com-------------forumdata falan....
yapmayın artık yaw yeter gayri....[/quote]
[B][U]Tekniğini koyduk, bollingerini gösterdik.
8150 nin üstünde kapatır dedik..
Obama gelecek, beklentiyi satın alacaklar dedik..
IMF dedik.[/U].[/B]
[U][B]Dedik ki o dediğiniz iş olmaz..[/B][/U]
Gözlerini short bürümüştü. İnatla saldırdılar. Şimdi o shortları de elinde patladı...
[B]Burada mısınız ? 3 yanlış bir doğruyu götürür mü hocam ?[/B]
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72517][U]Tekniğini koyduk, bollingerini gösterdik. Obama gelecek dedik. IMF dedik.[/U].
Gözlerini short bürümüştü. İnatla saldırdılar. Şimdi o shortları de elinde patladı...
[B]Burada mısınız ? 3 yanlış bir doğruyu götürür mü hocam ?[/B][/QUOTE]
Boşver polemiği hocam, hedef nire sen ondan haber ver.
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72517][B][U]Tekniğini koyduk, bollingerini gösterdik.
8150 nin üstünde kapatır dedik..
Obama gelecek, beklentiyi satın alacaklar dedik..
IMF dedik.[/U].[/B]
[B]Burada mısınız ? 3 yanlış bir doğruyu götürür mü hocam ?[/B][/QUOTE]
acele ediyorsun. bekle.
trdeki dönüşü diyorsun ama o imf kaynaklı haberle ilgili teknikle alakalı değil.
8150 altında tek kapanış ta haksız duruma düşersin.
8150 den yükselmiş değiliz halen.
sevgiler.
-
[quote=rcp;72518]Boşver polemiği hocam, hedef nire sen ondan haber ver.[/quote]
Sanki bugün yine milleti patlatacaklar ikinci seans çılgın bi alış gelecek gibi geliyor. ihtimal tabii..
obama beklentisi ve IMF ile XU030 [B][U]34200 geçilemezse[/U][/B] yön tekrar aşağı olur..
Diğer yandan da dün[B][U] stokastik + CCI[/U][/B] bütün göstergeleri koydum foruma.
Özellikle STO ve CCI Göstergeler çok dipte..
Bu da bir çelişki..
-
[quote=jelibon;72519]acele ediyorsun. bekle.
trdeki dönüşü diyorsun ama o imf kaynaklı haberle ilgili teknikle alakalı değil.
8150 altında tek kapanış ta haksız duruma düşersin.
8150 den yükselmiş değiliz halen.
sevgiler.[/quote]
[U][B]
Dow 8150 altında kapatırsa short a dönerim zate[/B][/U]n. [B]Ordan sonraki destek 7820.[/B]
Ama kapatmayacak. dün de kapatmadı..
Belki sarkıtırlar ama sonra yine toplarlar. 3 aylık [B][U]yatay kanal [/U][/B]destegi. kolay degil..
Amerika 4 gözle Obama yı bekliyor.
Bence adam sihirbaz degil ama umut fakirin ekmeği.
En azından bütçe açığını kapatacak, dış tic. açığı ile ilgili bişeyler söylerse dow ve dünya coşar..