-
Matriks'ten Duyuru..
[quote=seyyah;160941]günaydın herkese,
hayırlı ve bol kazançlı bir hafta dilerim...
Java matrikste dax'ı da kaldırmışlar.utanmasalar vob datasıda vermeyecekler kör gibi trade edin diyecekler.rezalet gerçekten...[/quote]
[B]
[SIZE=4]günaydın, bol kazançlar..[/SIZE][/B]
***DUYURU*** MATRIKS VERI TERMINALI’NDEKI BAZI SEMBOL DEGISIKLIKLERI
2 KASIM PAZARTESI GUNUNDEN ITIBAREN, MATRIKS VERI TERMINALI’NDE BAZI
SEMBOL DEGISIKLIKLERI OLACAKTIR. UYGULAMADA OLACAK SEMBOLLER ASAGIDA
BELIRTILMISTIR.
FDJI DJIA INDEX FUTURE (GECIKMELI)
FDJIR DJIA INDEX FUTURE (REAL TIME, ANLIK)
FSPX S&P 500 FUTURE (GECIKMELI)
FSPXR S&P 500 FUTURE (REAL TIME, ANLIK)
FDAX DAX FUTURE (GECIKMELI)
FDAXR DAX FUTURE (REAL TIME, ANLIK)
DAX DAX PERFORMANCE INDEX (GECIKMELI)
DAXR DAX PERFORMANCE INDEX (REAL TIME, ANLIK)
-MATRIKS-
-
sabah sabah 250 puan tırtık :) shortlar kapandı .. 59925 ten
-
[quote=Kennym;160945]sabah sabah 250 puan tırtık :) shortlar kapandı .. 59925 ten[/quote]
Selamlar tırtıkçı kardeşim. Piyasada tırtıkçı sayısı azaldı son zamanda. Soyumuz tükeniyor. :))) Bir baktım geçen Cuma gibi tam bir trend gününde bile 21 işlem yapmışım. Bugün hele yatay piyasa olursa kaç yaparım bilmem artık... :p
-
[QUOTE=Strategist;160946]Selamlar tırtıkçı kardeşim. Piyasada tırtıkçı sayısı azaldı son zamanda. Soyumuz tükeniyor. :))) Bir baktım geçen Cuma gibi tam bir trend gününde bile 21 işlem yapmışım. Bugün hele yatay piyasa olursa kaç yaparım bilmem artık... :p[/QUOTE]
al benden de o kadar :)) bak 875 den bı tırtıga daha basladım emir gitmedi 725ten kapatamadım takıldı durdu piff 825tenm kapattık ...
-
günaydın herkese..topladık gene parsayı...çarşambadan beri kısadayım....larossian hocam buralardaysan bi kocaoğlan resmi attırsan ortaya pls..
-
piuvv ekrana bakakaldık :D gene elimizdeki shortları kapattık saf gibi.. 2 dk sabretsem neler kazancamda olmuyo ıste :D hueueheuhe
-
56bine kadar yolu var bunun...
-
Sn. V.o.b Sn Seyyah sorularınızı simdi gördüm, bahsettiğim program oto refresh yapmaya yarayan sürekli refresh tuşuna basmaktan kurtaran basit bir yazılımdır ama metastock ile sistem takibi yaptığım için cok işime yaramaktadır.
[URL]http://www.brothersoft.com/autoclick-51202.html[/URL] adresinden yükleyebilirsiniz...
-
[quote=7410;160950]56bine kadar yolu var bunun...[/quote]
FDOW da, FDAX da artıda. Buralardan short girmek çok tehlikeli olabilir dikkat...
-
YYSD :)
[B]Kanaatkar[/B] hocam bu arada program acayip işime yaradı, çok teşekürler...
-
[QUOTE=Strategist;160952][B]FDOW da, FDAX da artıda.[/B] Buralardan short girmek çok tehlikeli olabilir dikkat...[/QUOTE]
Fdax eksiye geçti hocam...
-
jerfin gı ordamısın ? graf bakamadım gayri baktınmı graflara ? önem yereleri nereler bi seyleyiver baktıysan ........... graflara saat 11 de bakabılcem