[quote=Strategist;160952]FDOW da, FDAX da artıda. Buralardan short girmek çok tehlikeli olabilir dikkat...[/quote]
saol dostum...günlük al sat yapmıyorum...çarşambadan beri kısayım zaten
Printable View
[quote=Strategist;160952]FDOW da, FDAX da artıda. Buralardan short girmek çok tehlikeli olabilir dikkat...[/quote]
saol dostum...günlük al sat yapmıyorum...çarşambadan beri kısayım zaten
800 puıan makas yuru be aga :D kım tutar senı
herkes nerde yaw...forumun sesi kesilmiş gene...düşüş oldu işte en çok sesi çıkması gereken zaman
[QUOTE=7410;160958]herkes nerde yaw...forumun sesi kesilmiş gene...düşüş oldu işte en çok sesi çıkması gereken zaman[/QUOTE]
Ben de anlamadım, düşüşten fazla yararlanamadı galiba forum ahalisi... jani, boz ayı, astatin, sen ben başka var mı bilmiyorum en başından beri short tutan...
[QUOTE=fXci;160955]jerfin gı ordamısın ? graf bakamadım gayri baktınmı graflara ? önem yereleri nereler bi seyleyiver baktıysan ........... graflara saat 11 de bakabılcem[/QUOTE]
önem yeresi 58.800 idi.. oradan da kuvvetli tepti zaten.. artık o seviye uzunlar için stoploss olmalı..
cümleten günaydın kolay gele ... güzel marjlar var .. alsatlık gün bence .. her zaman olmuyor böyle ..:D:D
58.900-59.600 arası testere seansı olacak sanırım..:)
ahanda garanti artıya geçti .. full long .
[url]http://www.voborsa.com/forum/trader38580-ile-sistematik-vob-takibi-t5228.html?p=160964&posted=1#post160964[/url]
alım çılgınlığı bekliyorum .. we can fix it .. hehehe:D:D
[quote=selçuklu;160963]ahanda garanti artıya geçti .. full long .[/quote]
Katılıyorum patron. Sabah sabah short'lardan tırtık kontenjanımı doldurdum. Ben de long tırtıklamaya başladım....
Spot ne tepti öyle be, helal olsun adamlara valla...