[QUOTE=Astatin;160980]uuuuuuahhhhh ne tepkisi tavuk tepkisimi....bu sefer gerçekten uyuyorum...ş-ortalığı kan götürsüb dileklerimle...[/QUOTE]
cıkkk bugün piyasa artı kapatmaya meğilli asti..:p
Printable View
[QUOTE=Astatin;160980]uuuuuuahhhhh ne tepkisi tavuk tepkisimi....bu sefer gerçekten uyuyorum...ş-ortalığı kan götürsüb dileklerimle...[/QUOTE]
cıkkk bugün piyasa artı kapatmaya meğilli asti..:p
Sevgili Asti,
Son haftalarda bu tavuk olayından çok bahsedilir oldu. Bi türlü çözemedim yahut benim kaçırdığım bi şeymi oldu.
Tavuk tepkisi, tavuk kesme, tavuk yolma bunlar yoksa yeni çıkan bir göstergemi, indikatörmü, alarmmı ? Açıklarsan sevinirim. Çok meraktayım:confused:
[quote=parderi;160982]Sevgili Asti,
Son haftalarda bu tavuk olayından çok bahsedilir oldu. Bi türlü çözemedim yahut benim kaçırdığım bi şeymi oldu.
Tavuk tepkisi, tavuk kesme, tavuk yolma bunlar yoksa yeni çıkan bir göstergemi, indikatörmü, alarmmı ? Açıklarsan sevinirim. Çok meraktayım:confused:[/quote]
Günlerden bir gün fakülte kantinindeyiz...Dekanlık 2 hafta kadar önce kantinde kağıt oynamayı yasaklamıştı..Ama biz kantinde poker oynuyorduk..O sırada dekan geldi...Kağıt oynamak yasak arkadaşalr, kaldırın bunları dedi..Biz usul usul toparlanırken Tuncay isimli bir arkadaşımız, ya oturun iki dakikada bitiririz falan demeye başladı..Biz şaşırdık..Dekan da şaşırdı ve kızdı...Evladım kime diyorum kalksana dedi bizim kalkmamakta ısrar eden arkadaşa..Bizimki ayağa kalktı, "ne kaldırıyorsun hocam, tavuk mu kaldırıyorsun, elimde kare as var" dedi... :)..
Daha sonra elemanla olayın analizini yaptık, tavuk kelimesinin tamamen spontane çıktığını niye kullandığını kendisinin de bilmediğini söyledi.. O gün bugündür "hoop dedik, bir dur bakalım" manasında arada bir kullanırım "tavuk" kelimesini...
Tepkiye oynayanı teperler..Bu arada benim moralim bozuldu bir miktar, herkesin bbozulsun **...Buyrun manzara...He pamık he..benim sitem ve benim sistem...üwwwwwwwwwwww
[SIZE=2]X30YVADE-15 DK-(SİSTEM CF415)[/SIZE] [SIZE=2]Dönem: [COLOR=#808080]MATRIKS Default (Son 2636 Bar)[/COLOR], Karlı İşlem/Zararlı İşlem :[COLOR=#808080]37/25[/COLOR], Ort. Kar/Ort. Zarar : [COLOR=#808080]3.40[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]Kar: [COLOR=#808080]% 80.44 (1 Kaldıraç, Tüm para oyunda, Onbinde 1.7 komisyon düşülmüş, Faiz geliri sıfır varsayılmıştır.)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]En Karlı Poz. : [COLOR=#808080]%13.52[/COLOR], En Zararlı Poz.:[COLOR=#808080]%2.09 [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]Sinyal Üreteci :[COLOR=#808080]Lojik Skalalı - Tek Eşik İzleyen[/COLOR], Üreteç Periyodları : [COLOR=#808080]Birden Fazla, Her Biri Sabit Değerli[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]Filtre Sayısı/Türleri : [COLOR=#808080]4 (Fiyat, Fiyat, Dis, ATR)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[IMG]http://www.vobmatriks.com/cf415.png[/IMG]
cit grup iflas istemis ya piff.. aynı lehman oncesi gibi .. piyasaa tepe taklak gitmesin gecen seneki gibi :confused:
ZİŞD ve HİŞD...Sıccacıh şortlarıma sarılarak uyuyorum bu kez..gerçekten
[quote=Astatin;160988]Tepkiye oynayanı teperler..Bu arada benim moralim bozuldu bir miktar, herkesin bbozulsun **...Buyrun manzara...He pamık he..benim sitem ve benim sistem...üwwwwwwwwwwww
[SIZE=2]X30YVADE-15 DK-(SİSTEM CF415)[/SIZE] [SIZE=2]Dönem: [COLOR=#808080]MATRIKS Default (Son 2636 Bar)[/COLOR], Karlı İşlem/Zararlı İşlem :[COLOR=#808080]37/25[/COLOR], Ort. Kar/Ort. Zarar : [COLOR=#808080]3.40[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]Kar: [COLOR=#808080]% 80.44 (1 Kaldıraç, Tüm para oyunda, Onbinde 1.7 komisyon düşülmüş, Faiz geliri sıfır varsayılmıştır.)[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]En Karlı Poz. : [COLOR=#808080]%13.52[/COLOR], En Zararlı Poz.:[COLOR=#808080]%2.09 [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]Sinyal Üreteci :[COLOR=#808080]Lojik Skalalı - Tek Eşik İzleyen[/COLOR], Üreteç Periyodları : [COLOR=#808080]Birden Fazla, Her Biri Sabit Değerli[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=2]Filtre Sayısı/Türleri : [COLOR=#808080]4 (Fiyat, Fiyat, Dis, ATR)[/COLOR][/SIZE]
[/quote]
güzelmiş ama ben MTX in % kazanç kısmını anlamıyorum.
atıyorum 4 ayda %300 kar demek kaç puana denk geliyor?
ya da şöyle sorayım elimde 20 milyar var ben bunun 6 milyarı ile 10 kontrat oynuyorum 4 ayda benim kazanç kaç lira oluyor? 6*3=18 milyar mı? bu ne demek oluyor 18.000 puan bunuda 4 aya böl 4.500 puan aylık kom v.s. düşülmemiş hali.
bu şekilde mi oluyor bu MTX in % kazanç açıklaması puana çevirirsek?
[quote=SEYYAH;160991]güzelmiş ama ben MTX in % kazanç kısmını anlamıyorum.
atıyorum 4 ayda %300 kar demek kaç puana denk geliyor?
ya da şöyle sorayım elimde 20 milyar var ben bunun 6 milyarı ile 10 kontrat oynuyorum 4 ayda benim kazanç kaç lira oluyor? 6*3=18 milyar mı? bu ne demek oluyor 18.000 puan bunuda 4 aya böl 4.500 puan aylık kom v.s. düşülmemiş hali.
bu şekilde mi oluyor bu MTX in % kazanç açıklaması puana çevirirsek?[/quote]
Valla mTX in kazanç yüzdesini doğrudan pıvana çeviren bir yöntem yok..Ben benim sistemin yaptığı işlemleri gösterir ST çıktısından pıvanları tek tek hesap edip karşılştırıyorum..yüzde karı pıvan çevirmek mümkün deelll... ancak kaldıraç seçip ne koysam ne kazanırımı hesap edebiliyon..MS bilmediğim için MS deki yapıyla farkını bilemeyom...ama MTX kazandığı paraylada işlem yapıyo yani sabit kontrat sayısıyla gitmiyo hesaplaken...MTX de mesela 1 kaldıraçla %60 kazandıran sistemi kalduraçı 10 yapınca %600 değil %1800 lerde kazanç yaptmış gösteriyor...tüm parayla işlem yaptığı için doğal...kaybederkende aynı şey oluyor debiki :)
tepkiye oynayanı deperler diyrekden..bu sefer harbiden uyumayo gidorum
[QUOTE=Astatin;160993]tepkiye oynayanı deperler diyrekden..bu sefer harbiden uyumayo gidorum[/QUOTE]
git uyu artık :) uykusuz kalıcan aksama çökeriz bır ıkı saat ömrü kaldı..
525 shorttan tırtık denemesi .boks..boks.
millet para saymaya köşesine çekildi herhalde.. ne piyasada ne forumda kimse kalmadı allah allah :confused::confused::confused: