-
[quote=Kennym;160996]millet para saymaya köşesine çekildi herhalde.. ne piyasada ne forumda kimse kalmadı allah allah :confused::confused::confused:[/quote]
kimse sorumluluk almak istemiyor, sanırım vebal fazla, vola fazla,
ama piyasanın da karnı burnunda, kuzuların sessizliği, ağam fazla aleni oldu,
ortaya çıktı, sırıttı, malum oldu:::, kendini tekrar saklaması lazım, iz kaybettirmesi lazım, bu neyle olur, fiyat hareketleriyle, volayla, ağananın py yi bi sağa bi sola vurmasıyla, saklanması lazım ağanın, şapka düştü, kel göründü,..............tepki bekleyenlerin sayısı arttı, bu bile iş çıkartır,
kısaası 60475 geçilirse panik çıkar, 62050 ye değdirmece olur,kısaların alım çılgınlığı olur,aşağısı zaten belli ve malum, ama bunlar geçici olur,..............
-
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i0911.hizliresim.com/2009/11/2/1846.jpg[/img][/url]
59450 dstek var kırılırsa gider.
-
[quote=Kennym;160996]millet para saymaya köşesine çekildi herhalde.. ne piyasada ne forumda kimse kalmadı allah allah :confused::confused::confused:[/quote]
Kılıçlar çekildi agressive mode on :) Piyasa tam battı balık yan gider formasyonuna büründü, tempkinli olanlar normale dönmesini bekliyor sanırım..
-
[quote=Astatin;160992]Valla mTX in kazanç yüzdesini doğrudan pıvana çeviren bir yöntem yok..Ben benim sistemin yaptığı işlemleri gösterir ST çıktısından pıvanları tek tek hesap edip karşılştırıyorum..yüzde karı pıvan çevirmek mümkün deelll... ancak kaldıraç seçip ne koysam ne kazanırımı hesap edebiliyon..MS bilmediğim için MS deki yapıyla farkını bilemeyom...ama MTX kazandığı paraylada işlem yapıyo yani sabit kontrat sayısıyla gitmiyo hesaplaken...MTX de mesela 1 kaldıraçla %60 kazandıran sistemi kalduraçı 10 yapınca %600 değil %1800 lerde kazanç yaptmış gösteriyor...tüm parayla işlem yaptığı için doğal...kaybederkende aynı şey oluyor debiki :)[/quote]
takayım MTX e o zaman...ne salak bişeymiş...karlara poz açıyor filan...
MS in gözünü seveyim ya...birde şu data güncellemesi olmasa MTX bunun yanına yaklaşamaz be.
-
Pozdayken telefonla konuşmaya korkar oldum, ya yanlış tarafta olursamda konuşmaya dalarsam 15 dk filan sonra bir baktığında 1000 puanı yemiş olabilirim diye... Las vegas halt etmiş.. en azından orda canlı showlar güzel kokteyler iyi vakit geçiren kalabalıklar var... Ağanında artık ky yi burda tutması için böyle şeyler yapması lazım :D:D ben içki servisi fln göremiyorum :D
-
[quote=security;160998]kimse sorumluluk almak istemiyor, sanırım vebal fazla, vola fazla,
ama piyasanın da karnı burnunda, kuzuların sessizliği, ağam fazla aleni oldu,
ortaya çıktı, sırıttı, malum oldu:::, kendini tekrar saklaması lazım, iz kaybettirmesi lazım, bu neyle olur, fiyat hareketleriyle, volayla, ağananın py yi bi sağa bi sola vurmasıyla, saklanması lazım ağanın, şapka düştü, kel göründü,..............tepki bekleyenlerin sayısı arttı, bu bile iş çıkartır,
kısaası 60475 geçilirse panik çıkar, 62050 ye değdirmece olur,kısaların alım çılgınlığı olur,aşağısı zaten belli ve malum, ama bunlar geçici olur,..............[/quote]
özetle önümüzdeki dip bu gün haricinde 54500, yukarısı 62800 bu gün haricinde, bol kazançlar.........cümlemize..............
-
[quote=SEYYAH;161001]takayım MTX e o zaman...ne salak bişeymiş...karlara poz açıyor filan...
MS in gözünü seveyim ya...birde şu data güncellemesi olmasa MTX bunun yanına yaklaşamaz be.[/quote]
takmasına takda, bence MTX in hesabı daha doğru...
misal:
3000 puan kaybettin, sonra 3000 puan kazandın..senin MS e göre anaparada olman lazım...(öyle dediler, kendim gömedim)..ama aslında, misal 10000 paran önce 5000 e düştü sonra 7500 e çıktı..yani 2500 zararda olman lazım...MTX bunu söylüyor, MS söylemiyor :) EĞer MS hakkaten böyle yapıyorsa bende MS e takayım, hatta sende tak...
-
Bu arada, 65xx den başlayan son şort macrası ve eklenen piramitlerle, 6 işgününde overall %125 artmış...tey tey tey .....yemişim risk yönetimini, risk yönetimi de neymiş... :)
-
çok sık poz değiştiğim için .. yazdıklarımda yanlış anlaşılıyor .... kimseyi etkilemek istemem .. foruma çok daha az yazacağım artık ... son pozum longdur .. tepki bekliyorum .. ne kadar teper bilmiyorum .. 75000 olabiliriz ..belkide tepmez 35000 oluruz ... 5 dk sonra bu fikrim değişebilir ... trend bitmiş olabilir ..... benim trade tarzım böyle .. yapacak bişey yok ... ahanda fdow günlük ..
herkese bol kazançlar ... mümkünse lütfen cevap yazmayın bu mesaja ..
hoşçakalın ... sağlıcakla kalın ... .
[URL=http://img255.imageshack.us/i/adszwz.jpg/][IMG]http://img255.imageshack.us/img255/511/adszwz.jpg[/IMG][/URL]
-
SAat tam 14:00 da, forumumuzun muhterem üyelerinden JERFIN hakkında şok gerçekleri açıklayacağım. Beklerim herkesi
-
[QUOTE=Astatin;161007]SAat tam 14:00 da, forumumuzun muhterem üyelerinden JERFIN hakkında şok gerçekleri açıklayacağım. Beklerim herkesi[/QUOTE]
ne numara var aklında yine..:..: forum reytingini artırmaya mı çalışıyorsun..:::.dng
-
[quote=Astatin;161007]SAat tam 14:00 da, forumumuzun muhterem üyelerinden JERFIN hakkında şok gerçekleri açıklayacağım. Beklerim herkesi[/quote]
Evet saat 14:00 oldu sayılır bekliyoruz :::