-
[quote=Astatin;161022]Bende 17:01 de olacağı söyleyeyim;
Veri kötü gelir, borsalar düşer....veya verielr iyi gelir borsalar az çıkar sonra feci düşer....Bu filmin tersini yükseliş trendinde de gördük... SOnuç: Eğer ana trend değiştiyse veri meri hikaye...Trend veri dinlemez..Bu son pozdan 10000 puan almam lazım en az...piramitler sayesinde 7200 puan almış gibi oldum..acil 2800 daha lazım..yada 12800 :::::::::dişe diş kanakan intikam intikam:..:[/quote]
Ben de sallayayım, tahmin kayıtlara geçsin. Benim geçen hafta yaptığım ve şu ana kadar harfiyen tutan EW sayımıma göre bugün DOW negatif gap ile açılır, 10-20 dk. aşağılarda takılıp sonra su yüzüne çıkar ve günü pozitif bitirir. Şimdi sen diyecen yemişim EW'yi, ne sayıyon tavuk mu sayıyon. Haklı olabilirsin, bişey diyemem. :..:
-
[quote=Strategist;161024]Ben de sallayayım, tahmin kayıtlara geçsin. Benim geçen hafta yaptığım ve şu ana kadar harfiyen tutan EW sayımıma göre bugün DOW negatif gap ile açılır, 10-20 dk. aşağılarda takılıp sonra su yüzüne çıkar ve günü pozitif bitirir. Şimdi sen diyecen yemişim EW'yi, ne sayıyon tavuk mu sayıyon. Haklı olabilirsin, bişey diyemem. :..:[/quote]
yemişim EW'yi, ne sayıyon tavuk mu sayıyon:..:
-
Bu arada Bay SAZAN nerede yaww...Toplantı organizatörleri tarafından rehin mi alındı acaba?? Şunun için dedim; Haftalardır gurt taburları analizini ziyarete bekliyoruz foruma ama, gelen giden yok :( üwwwwwwww...
-
usd dolar endex (DXY) satın alındığı için, ki py yi düşüş yönünde etkiliyor, bu gün aşağı yönlü olması nedeni ile py satışa geçemiyor, ama birkerede beklenti alındığı için, yükseliş te yapamıyor, sıkışıklık bu nedenle,
DXY DEĞERLERİ
ÖNCEKİ 76300
SON 76200 G.YÜK 76390 G.DÜŞ 76070
-
-
gökhan fındık nerde yazıyosun sen şuan..
-
[QUOTE=7410;161033]gökhan fındık nerde yazıyosun sen şuan..[/QUOTE]
Nasıl cevap verebilir ki sence :)
-
[b]***duyuru*** matrıks verı termınalı’nde yapılan bazı sembol degısıklıklerı [/b]
2 kasım pazartesı gununden ıtıbaren, matrıks verı termınalı’nde bazı
sembol degısıklıklerı yapıldı. Uygulamada bulunan semboller asagıda
belırtılmıstır.
Fdjı djıa ındex future (gecıkmelı)
fdjır djıa ındex future (real tıme, anlık)
fspx s&p 500 future (gecıkmelı)
fspxr s&p 500 future (real tıme, anlık)
fdax dax future (gecıkmelı)
fdaxr dax future (real tıme, anlık)
dax dax performance ındex (gecıkmelı)
daxr dax performance ındex (real tıme, anlık)
-matrıks-
-
-
59300 altı olmazsa yukarı ataklar başlayacak .... uyarımı yaptım :::
-
[quote=enorton;161034]Nasıl cevap verebilir ki sence :)[/quote]
gökhan yok mu hiç senin sevenin biri cvp versin senin yerine:..::..:
-
matrix future ve spottan para istiyor diye çalıştığım iş yatırım, future bi kenara spot akışını da kesmiş bugün. bu duruma düşen var mı yoksa ben kutup ayısı mıyım?