-
[QUOTE=abka;161046]diz üstü bilgisayarlarda ;uykuya geçme nasıl oluyor..veya ekranın kapanması diyelim..
forum sakin olunca sorayım dedim..[/QUOTE]
[B]başlat-->denetim masası--->Güç seçenekleri[/B] ::: piyasa hareketlendı abi sakın kapama bılgısayarı
-
piramitler yeniden şortos
-
[quote=sazan;161050]Zazan paraları saymakla meşgul. ŞşşŞşşşşŞştt.:::[/quote]
Bay Sazan,
Benim tanıdık bi bankacı arkedaş var, ödünç para sayma makinesi aldım...Dakikada 100 panknot sayabiliyor..sana da ayarlayabilirim....lelele.lelelegerçi ısındı bu biraz..çok kullanılmaktan :::
-
yaw sanki bu veriler ya beklendiği gibi ya daha kötü gelecek ama biz 58500 falan kapayacağıuz..sonra gece dj bir daha çökecek..yarın biz -700 açıp -1700 kapayacağız..ohaaa **..naptım be....
-
üwwwwwwwww....15 dakıkalık satta ama 20 dklık al veriyo yaww..hayret....bu aralar 20 dakıka daha isabetli atışlar yapıyor..üwwww
-
[quote=security;161047]Ağa yetmiyormuş gibi, yeni belalarla uğraş, kör ettiler,
MTX, te
önce FSPX FDJI gecikmeli oldu,
şimdide DJI yi paralı yapmışlar,
para kazanmak zorlaşıyor,[/quote]
aracı kurumlar kişlerin portföy durumuna göre mi bunu ücretsiz verecek bilgisi olan var mı?
-
[quote=Astatin;161054]Bay Sazan,
Benim tanıdık bi bankacı arkedaş var, ödünç para sayma makinesi aldım...Dakikada 100 panknot sayabiliyor..sana da ayarlayabilirim....lelele.lelelegerçi ısındı bu biraz..çok kullanılmaktan :::[/quote]
Dk. 100 panknot sayan benim işimi görmez astatinim. Hollanddan merkez bankasında kullanılan türden sayma makinası sipariş ettim. Gümrükte. .kom
-
[quote=Strategist;161051]Rezillik bu harbiden. Neyse ki şimdilik FX2000'de hepsi canlı ve beleş... Gerçi parası neyse veririm, FDOW grafiğine bakarak oynamak bazen VOB'un kendi grafiğine bakarak oynamaktan daha çok para kazandırıyor bana... DJI açıldıktan sonra ise VOB grafiğine hiç bakmıyorum, sadece son değere bakıyorum. Parası neyse veririz artık başka çaresi yok...[/quote]
Yani ağa ben her yeri takip ediyim, sen beni takip et diyor, eski sistem, anayasa fırlatılması falan gibi, baskımı var acaba,...............................
aracının cevabı, fx, euroline, mtx hepsi kaldırdı şeklinde gidip kavga döğüş birşeyler alacağız tahminim,
-
Bu arada benim ortanca sistem AL gonumuna geçti. Ana ve çocuk hala sattalar.
-
59100lere kadar hızla satiş gelirken, sanki panikle short açtirmak içindi.
-
[quote=sazan;161058]Dk. 100 panknot sayan benim işimi görmez astatinim. Hollanddan merkez bankasında kullanılan türden sayma makinası sipariş ettim. Gümrükte. .kom[/quote]
mevzu hız değil SAZAN patron....MAkul bir hızda dadını ala ala saymak lazım..:::Ön Saymak gibi düşünebilirsin:..:
-
Sistemler trendi yakalayıp para kazandığı için ne zaman geçen haftaki gibi trend olsa forumda "sisteme uymak lazım" yazıları çoğalıyor. Ne zaman piyasa yataya bağlasa "sistemler fena çarpıldı" "günün son çubuğunda sisteme uydum sabah 3.000 puan açılış gapi yedim" tarzı mesajlar sıklaşıyor. Bu böyle dönüp gidiyor...
Sisteme misteme soğuk bakan biri olarak yüzümde hafif bir tebessüm ile seyrediyorum... (Bu tebessüm tabi kendim benim henüz oyun tarzıma uygun helal süt emmiş bir sistem bulamadığımdan bulanlara olan kıskançlığımdan da kaynaklanıyor olabilir. :..:)