Bu arada 500 den long yaptık, 700 e vermedik, ısrarcı olduk,
baktık DXY yi çıkartıyorlar, 500 den çıktık, 275 den yerine koyduk,
al sat yapsaydık köşeydik bu gün,
Printable View
Bu arada 500 den long yaptık, 700 e vermedik, ısrarcı olduk,
baktık DXY yi çıkartıyorlar, 500 den çıktık, 275 den yerine koyduk,
al sat yapsaydık köşeydik bu gün,
[quote=Kanaatkar;161061]59100lere kadar hızla satiş gelirken, sanki panikle short açtirmak içindi.[/quote]
ıııhh.. o yorum son 6 ayın modası idi...o moda geçti..şimdiki moda; alta gelen alcılara bastılar dönüp kendi mallarını aldılar tekrar..böylece fiyat düşmeden mal çıktılar::::::
Şakayı bırakıp gerçeklere dönersek, SW ve UW portföylerde düşüşü kemiksiz almama rağmen, Sistemlerde (ki paranın yarısı burda) tüm düşüşte 3200 puan civarı (6000 yerine) kar elde edebildim. (Terelelli ana sistemim düşüşün neredeyse ortasına kadar LONG konumunu sürdürdü. Short dediğinde ise yüzüne tükürdüm. üüüüwww)
[quote=Astatin;161062]mevzu hız değil SAZAN patron....MAkul bir hızda dadını ala ala saymak lazım..:::Ön Saymak gibi düşünebilirsin:..:[/quote]
Ön saymanın hazzı dartışılmaz (dı). Ama biz hafif moruklar, hızla sonuca gitmek istiyoruz. :..:
Sistem nadiren kullanıyorum, indikatörlerim yeterli, iyi iş çıkartıyorlar, opt ler canımı sıkıyordu..........
[quote=sazan;161067]Ön saymanın hazzı dartışılmaz (dı). Ama biz hafif moruklar, hızla sonuca gitmek istiyoruz. :..:[/quote]
Benimki daha farklı bir tarz...Önce hızla sonuç, sonra ön sayma, sonra son sayma:::::::::::: çok mu ayıpçı oldu bu acebaüüüüüüüüüüüü
hula 20 dakıkalık al verdi üwwww..yaşasın 15 dklık ..hala satta
Artık cebime para koyamıyorum, hislerim kayboldu, ağa illede daha fazlasını verecem diyor, ama laf var hareket yok, 275 den long poz devam,
renewed küskü on the road
keyif keyif keyif keyif...
[URL]http://uk.video.yahoo.com/watch/1738906/5790312[/URL]
küsküyede long, ağayada,
Dow bayrak formasyonu yapıyor. 9762'yi kırarsa fezaya gider. Short'taysanız stop'unuz sağlam olsun...