bu tür relatif güçlülük biraz devam ettikten sonra ilk yükseliş hareketi sonrası onlar artarken bizi yataya atıyor. sonradan oluşacak bir kararsızlık yaratıyor.
Printable View
bu tür relatif güçlülük biraz devam ettikten sonra ilk yükseliş hareketi sonrası onlar artarken bizi yataya atıyor. sonradan oluşacak bir kararsızlık yaratıyor.
[quote=bikmisbroker;72503]bonnie..
is that you?
bonnie=karinca[/quote]
öyle .lelele
bi de bugün nöbetteyim
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72520]
Özellikle STO ve CCI Göstergeler çok dipte..
[B]Bu da bir çelişki..[/B] [/QUOTE]
Celiskiler cok guzel [B]Firsatlar verir bazen.[/B]
dolar fena gevşedi.. Bu neye işaret acaba ?
[QUOTE=bikmisbroker;72514]Dun gece 2 kisi online idik bu forumda, sevgili nunu ve ben.
Dedimki demek ""UYKU tutmadi??"" :D[/QUOTE]
ikiniz hep öyle nöbet tutun devamm:..:
babo piyasa güçlü duruyor değil mi.. ne dersin ?
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72521][U][B]
Dow 8150 altında kapatırsa short a dönerim zate[/B][/U]n. [B]Ordan sonraki destek 7820.[/B]
Ama kapatmayacak. dün de kapatmadı..
Belki sarkıtırlar ama sonra yine toplarlar. 3 aylık [B][U]yatay kanal [/U][/B]destegi. kolay degil..
Amerika 4 gözle Obama yı bekliyor.
Bence adam sihirbaz degil ama umut fakirin ekmeği.
En azından bütçe açığını kapatacak, dış tic. açığı ile ilgili bişeyler söylerse dow ve dünya coşar..[/QUOTE]
evet, cevap verdiğin insanlarda bunu biliyor unutmaki.
sana niye kızdı insanlar ve ben bir yönde ısrarın yüzünden ve sonradan bir süre uğramaman, dikkat teknik yönden eleştri yapmıyor kimse.
vobun iki taraflı olduğunu görmeye başladın son mesajlarında, işin doğası bu borsaya benzemez.
sevgiler.
[QUOTE=jerfin;72526]ikiniz hep öyle nöbet tutun devamm:..:
babo piyasa güçlü duruyor değil mi.. ne dersin ?[/QUOTE]
KISA vadede bir tepki yasayacagiz belli.
VOB a bulastigimdan beri kagit bazinda bakmiyorum.
FAKAT ozellikle bugun, kapanisa dogru ve/veya 2 ci seans sert alimlar gorebiliriz gibime geliyor.
XU100 de US$ bazli grafikde 25.575 kritik seviye olarak gozukmekteydi bende ($ 1.55 den hesaplayarak) O rakam 1.61$ dan bugun 26.565 e tekabul ediyor.
XU100 de Haftayi en az bu seviyeden kapatirsak sorun olmaz.
nasıl 9000-9600 no trade bölgesyse,
8150 altıda no trade bölgesidir.
sevgiler.
kapattım 33.050 şortları 32.700 den cenazem var bakamayacağım ekrana.sağlık olsun.bir dahaki trade de daha iyi olur inşallah.şimdi geri basarlarsada yapacak bişey yok.
kalanlara bol şans!
ancak RİSK SEVER İÇİN geçmiş süreçte 7800-9800 bandı 3-4 defa terse hareketle kazandırdı.
şu anda teyidli kırılmadıkça 7865-9000 aynı imkanı sağlayacaktır.
sevgiler.
sindi gecen yukselis short fırsat eden beli kitle ne yapyor ?
onlar halen short
amma
spot 100 25450 yeresini yakın takip edyorlar
cunki eyer spot 100 25450 üstesinde vob 33075 üstesinde olur onlar shorts bi kısmı stop eder cunki ozaman min 34000 yeresine potans olur. bu onların malyetten yer
toplantı arasındayım...broker call sayesinde 300 den flatledim..tostumu yedim ama beklemiyorum :)
BAY SAZAN BAY SAZAN, come to information desk please... Bir EW sayımı alsak
[QUOTE=hexen;72532]sindi gecen yukselis short fırsat eden beli kitle ne yapyor ?
onlar halen short
amma
cunki eyer spot 100 25450 üstesinde vob 33075 üstesinde olur onlar shorts bi kısmı stop eder cunki ozaman min 34000 yeresine potans olur.[/QUOTE]
hexen abi günlüklerde tobo gürüntüsü var .. long sinyaller değerli bence faydalanmak gerek .. 32675 .. uzun poz açtım 15 dk al sınırda .. ala geçerse ivme artar .. stoploss 5 dk sat gelmesi ..
[QUOTE=Astatin;72534]BAY SAZAN BAY SAZAN, come to information desk please... Bir EW sayımı alsak[/QUOTE]
nerdesin sen ya, yokluğunda çenem düştü.:..:
[quote=selçuklu;72535]hexen abi günlüklerde obo gürüntüsü var .. long sinyaller değerli bence faydalanmak gerek .. 32675 .. uzun poz açtım 15 dk al sınırda .. ala geçerse ivme artar .. stoploss 5 dk sat gelmesi ..[/quote]
tobo demek istedik galiba :)
15 dk boll üst banddyaız .. burada biraz yatay .. sonrasında bandın açılmasıyla yukarı hareket .. benim beklentim bu long devam .. stoploss 5 dk . sat sinyali...
[QUOTE=Astatin;72537]tobo demek istedik galiba :)[/QUOTE]
evt abi tobo yanlış oldu .. hehe :).... düzelttim özür ..
saat 12 den sonra 33.500 ü deneriz.. sonra saat 3.5 daki verileri beklemeye geçer geri çekiliriz 33.000 e.. sonra mı !!!:..::..:
Kedidir kediiii.:)
[quote=SEYYAH;72530]kapattım 33.050 şortları 32.700 den cenazem var bakamayacağım ekrana.sağlık olsun.bir dahaki trade de daha iyi olur inşallah.şimdi geri basarlarsada yapacak bişey yok.
kalanlara bol şans![/quote]
Başınız sağolsun.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72542]Başınız sağolsun.[/QUOTE]
Başınız sağolsun.
[B]hexen[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=72532#post72532"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]sindi gecen yukselis short fırsat eden beli kitle ne yapyor ?onlar halen short
amma spot 100 25450 yeresini yakın takip edyorlar
cunki eyer spot 100 25450 üstesinde v[U]ob 33075 üstesinde olur onlar shorts bi kısmı stop eder[/U] cunki ozaman min 34000 yeresine potans olur.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
[B]Burda bi tek hexen e güveniyorum.
VOB 33075 kırdı üstünde hocam.. [U]Dün akşamki longlarımı kapatayım mı ? Yoksa devam mı yani 34000 e gider miyiz[/U]. Acil cevap lütfen.. Tşkler.[/B]
[/I]
EYYyy gidi Recep eyyyy..bi zamanlar, burda geyik yapmayın diyen recep kardeşime bak :) REn geyiğinin hası olmuş :)
graf olusumlara bakyorum
dikat olun cunki tecrube traders zor üstesinden gelir ..
systems
5 dakk long sinyal halen
15 dakk sinyal long
gun short sinyal halen
[QUOTE=hexen;72532]sindi gecen yukselis short fırsat eden beli kitle ne yapyor ?
onlar halen short
amma
cunki eyer spot 100 25450 üstesinde vob 33075 üstesinde olur onlar shorts bi kısmı stop eder cunki ozaman min 34000 yeresine potans olur. bu onların malyetten yer[/QUOTE]
Heken abim verdiğin değerler sistem hesabımı yoksa gırafta gideceği yermi.bendeki gırafta 33300 kadar gider diyor orada yorulma başlar gibime geliyor.
Eğer gıraf ta gideceği yer ise gırafı yapıştırabilirmisin.
Ayrıca dükü yorumlarınız çok işe yaradı aklınıza sağlık
kolay gelsin
33300 -33600 ik direnç bölgesi... bence...
[QUOTE=Astatin;72545]EYYyy gidi Recep eyyyy..bi zamanlar, burda geyik yapmayın diyen recep kardeşime bak :) REn geyiğinin hası olmuş :)[/QUOTE]
Bulaşma bana astatınım, pıcaklarım, senın yuzunden sokakta herkesi cırcıra benzetır oldum zaten:)
Ayrıca ben geyığe karsıyım, kedı olabılır ama.
Alım iştahına bakılırsa 34000 denenmezse ayıp olur.
[QUOTE=selçuklu;72538]15 dk boll üst banddyaız .. burada biraz yatay .. sonrasında bandın açılmasıyla yukarı hareket .. benim beklentim bu long devam .. stoploss 5 dk . sat sinyali...[/QUOTE]
12:00 barı 15 dk sistem yeşil sinyal ... boll bacaklarını açımaya başladı .. 32675 maliyert.long devam .. ralli ralli rallii. ........stoploss 5 dk sat sinyal ..
VOB 35000 olsun.. 1milyon çiçek açsın..long olduğumdan değil, güzel bir şort yeresi olacağından :)
15.01.2009 12:00:10 *avro bölgesi'nde aralıkta tüfe yüzde 0.1 azaldı(beklenti -0.1%, önceki -0.5%)
15.01.2009 12:00:22 *avro bölgesi'nde aralıkta tüfe yıllık yüzde 1.6 arttı(beklenti +1.6%, önceki +2.1%)
15.01.2009 12:00:41 *avro bölgesi'nde aralıkta çekirdek tüfe yüzde 0.4 arttı(önceki 0.0%)
15.01.2009 12:00:45 *avro bölgesi'nde aralıkta çekirdek tüfe yıllık yüzde 1.8 arttı(beklenti +1.8%, önceki +1.9%)
[QUOTE=Astatin;72552]VOB 35000 olsun.. 1milyon çiçek açsın..long olduğumdan değil, güzel bir şort yeresi olacağından :)[/QUOTE]
ahanda astatinde longmuş .. duble ralli ralli ralli ... :D
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72544]
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
VOB 33075 kırdı üstünde hocam.. [U]Dün akşamki longlarımı kapatayım mı ? Yoksa devam mı yani 34000 e gider miyiz[/U]. Acil cevap lütfen.. Tşkler.[/B]
[/I][/QUOTE]
sindi
kolay harket etmeyen buyuk olan beli kitle var onlar yavas harket eder
bu durum onlar icun sadce shorts bi kısmını kapamaya yeter..
onlar halen bi kısm short tutyolar panic etmiyor cunki malyet yukarda
onların sindiki taktik sadce shorts realiz sonra terkar short ..
ondan yukarya harkets risk
amma
kucuk hızlı harket eden kitle az yukarya gitsede kar edip cıkma yapıyor.
kucuk malyet hızlı harket eden kitle 32500 yeresinden long sindi..
buyuk kitle spot 100 25450 üstesinde bi kısım short kapama yaptında 34000..34300 hızla olur bunun icun 33075 üstesi durma sart
bo dd kü bitti şimdi ralli
Bir yerde tobo varsa orada huzur yoktur, bır yerde huzur yoksa orada ralli vardır, ikilemek lazım.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72544]
[/QUOTE] Güvenmiş olduğunuz kişiyi suça teşvik etmeyin lütfen. Kendisi zaten şartlaruyla gördüğü seviyeleri yazıp stoplossları belirtiyor. Buna bakarak yorumdan çıakrımda bulunmak size kalmış bir şey.
[QUOTE=rcp;72558]Bir yerde tobo varsa orada huzur yoktur, bır yerde huzur yoksa orada ralli vardır, ikilemek lazım.[/QUOTE]
bence .. tek şey vardır .. oda sistematik işlem ve risk kontroldur..
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72219]33275 tekrar uzunum.[/QUOTE]
övünüyorsun, kendini güvenilir buluyorsun. taş atıyorsun.
ama dünkü alımından hala zarardasın.
sabah panikle bir zarar daha yazmadıysan.
sevgiler.
bo dd küt cüler şindi spekülatör
[B]Dün akşamdan beri teknik koydum, grafikler koydum ,bollinger dedim. Beklenti var dedim.. Yukarı olabilir dedim. Bütün gerekçeleri koydum..
[U]Sabah önce -500 düşüş sonra hızlı yükselti dedim..[/U]
[/B]
Onlar milleti şaşırtmaya çalışıyor....Israrla booo dediler ; dd dediler, [U]hatta bütün göstergeler dipte iken[/U] [B]küüüüüt [/B]dediler. kedi bile dediler : :)
şimdi yüzde 1,61 artıda....
Onlar milleti şaşırtmaya çalışıyor..spekülatör şimdi Ben normal miyim _?