hula hakkaten güçlümü yoksa güçlü süsümü veriyolayyyy
Printable View
hula hakkaten güçlümü yoksa güçlü süsümü veriyolayyyy
[quote=ordi;161057]aracı kurumlar kişlerin portföy durumuna göre mi bunu ücretsiz verecek bilgisi olan var mı?[/quote]
transfer havası veriyorlar, bize gel bunları sağlarız gibi,onlar için yaptığın aylık işlem önemli, senin yerine data sağlayıcı ile muatab oluyorlar, buda asgari 300 - 400 tl gibi bir miktar, kurtarıyor onları, eğer bunu zaten yapıyor iseniz, data bedavaya gelmiş oluyor,
[quote=Astatin;161076]hula hakkaten güçlümü yoksa güçlü süsümü veriyolayyyy[/quote]
Yok yaw. Bayrak mayrak iptal. İlk 5dk'daki çıkıştan sonra normal geri alım seviyelerinin de altına düştü şimdi. Piyasadaki zayıflık net. Yalnız bizim VOB'da MACD çok pis PU veriyor.
[QUOTE=enorton;161035][b]***duyuru*** matrıks verı termınalı’nde yapılan bazı sembol degısıklıklerı [/b]
2 kasım pazartesı gununden ıtıbaren, matrıks verı termınalı’nde bazı
sembol degısıklıklerı yapıldı. Uygulamada bulunan semboller asagıda
belırtılmıstır.
Fdjı djıa ındex future (gecıkmelı)
[B][COLOR="Red"]fdjır djıa ındex future (real tıme, anlık)[/COLOR][/B]
fspx s&p 500 future (gecıkmelı)
fspxr s&p 500 future (real tıme, anlık)
fdax dax future (gecıkmelı)
[B][COLOR="Red"]fdaxr dax future (real tıme, anlık)[/COLOR][/B]
dax dax performance ındex (gecıkmelı)
[B][COLOR="Red"]daxr dax performance ındex (real tıme, anlık)[/COLOR][/B]
-matrıks-[/QUOTE]
[QUOTE=ordi;161039]matrix future ve spottan para istiyor diye çalıştığım iş yatırım, future bi kenara spot akışını da kesmiş bugün. bu duruma düşen var mı yoksa ben kutup ayısı mıyım?[/QUOTE]
Yukarıdaki kodları ekleyin bellki size de açıktır, bana açık mesela :)
UBEEEE ALERTTTT..haftalıkal trade edilmez amma, geçen hafta haftalıkda sistem sat vermiş..way**
maşallah don jonese, ha gayret ............olacak bu iş,
çok güzel hareketler .. nerde hareket orda bereket .. .... heheeh:D
way**...850 şkavır ama 60150 yine şort..üww
[quote=Strategist;161078]Yalnız bizim VOB'da MACD çok pis PU veriyor.[/quote]
Vay anasını sayın seyirciler. Çok pis PU yine çok pis çalıştı... 59.775'ten long'um. Geceye de long girerim...
[quote=security;161081]maşallah don jonese, ha gayret ............olacak bu iş,[/quote]
alım çılgınlığı patron neredesin.............kom
Sabah da söylemiştim, kapanış tahminim 85.000. :..: .dng
[quote=enorton;161079]Yukarıdaki kodları ekleyin bellki size de açıktır, bana açık mesela :)[/quote]
denedim gelmedi körleme oynamaya devam şimdilik