-
[QUOTE=jerfin;161103]aslında teknik olarak tepki hedefi oralar efiksim.. ama ulaşamayabilir oralara..[/QUOTE]
Evet emme farketmez garanticiyim bılıyon gayrı ......gelseydı cort emırlerımı alcaktı emme gelmedi alamadı kendi bilür..
Bugun güzeldi PELAM savolasın gayri .......
insanın fazlasında gozu olmayınca PELA üzmüyor hakket...
-
Subjektif bir ayı yorumu yapayım;
AĞa bir sürü şortu patlattı..bir sürü long açtırdı....eğer ana trend düşüşe döndüyse gerçekten, dj haşırtos ve sabah -1000 gap vob :) çok taraflı oldu dimi
-
[QUOTE=Astatin;161115]Subjektif bir ayı yorumu yapayım;
AĞa bir sürü şortu patlattı..bir sürü long açtırdı....eğer ana trend düşüşe döndüyse gerçekten, dj haşırtos ve sabah -1000 gap vob :) çok taraflı oldu dimi[/QUOTE]
Bence mantuklu ama mantuk yürütmüyorum artık... Sisteme sonuna kadar uyacağım... Bakalım ay sonunda yüzümüz gülecek mi...
-
[QUOTE=Astatin;161112]ama 59300 altı oldu...efiksciyi kızdıralım hadi...efiksçi pabucu yarım..çık dışarıda oynayalım::::::[/QUOTE]
evet görmüş oraları.. ekran başında değildim o saatlerde, şimdi gördüm..
olsun, yinede FXci çok iyi bir analist..
-
[quote=jerfin;161117]evet görmüş oraları.. ekran başında değildim o saatlerde, şimdi gördüm..
olsun, [COLOR=red]yinede FXci çok iyi bir analist[/COLOR]..[/quote]
.brv.brv.brv.brv.brv.brv
-
SİZE ÖNÜMÜZDEKİ 3 ayın kral tuyosunu vereyim;
XAUUSD heme temel hem teknik nedenlerle yukarı diye düşünelim..
USDTRY de yukarı olsun.. (ki gidişat eyle)...
Bu durumda GOLDTRY karesel bir hızla yukarı yapar...yani VOB da altın kontrat long zamanı... yok sığ piyasa geyiği yapmayın...sığ olduğu için zaten "şerefsiz" palanın uğrayacağı yer değil....zaten günlük al sat için deel..5-10 kontrat alıp 2-3 ay beklemelik
-
[IMG]http://i34.tinypic.com/312a5hs.jpg[/IMG]
eski bollingercilerden kim kaldı...kafamız 15-20 dklıkla meşgulken günlüğe bakmıyoruz..oysa günlük dipten tepki için daha erken fikir vermiş...fiyat alt bandın üstüne de çekmiş kendini... bu manzara çok önem yeresi bir manzara...neden derseniz, ya önemli bir yukarı tepkinin işaretidir..yada hola hola küskünün..fiyat yrın bugünkü kapanışın altında olduğu sürece küskü ihtimali büyüktür..
-
[QUOTE=jerfin;161117]evet görmüş oraları.. ekran başında değildim o saatlerde, şimdi gördüm..
olsun, yinede FXci çok iyi bir analist..[/QUOTE]
savol jerfim senin erkeş versiyonunum daa :::
yuaw aslında 59300 yeresi bide 59000 yeresi vardı ... güclü durustan dolayı 59300 aşavı geçmeden yukarı roketleycez deyüü düşünüyodum... [U][B] bide 59300 aşavı kırılırsa kesin 59000 de gırılır dediydim ondan 59000 den bahsetmediydim[/B][/U]... emme namızsız pela 59300 ün 200 pıvan altını gostertti...
........
Pozisyonun neydi deyceksiiz şindi 59325 yeresinden lönk aldıydım.. 59300 altında tam stop etcektim emme dur dedim efiksçi... 59000 gırılırsa istop edersin lem nassı olsa bugun bayavı pıvan aldın gayri dedim....
Sonra piyase aynen yukarı dondu bende son aldıvım 59325 maliyetli lönkleri 60150 yeresinden realize ettim gayri..... :::
-
[quote=Astatin;161119]SİZE ÖNÜMÜZDEKİ 3 ayın kral tuyosunu vereyim;
XAUUSD heme temel hem teknik nedenlerle yukarı diye düşünelim..
USDTRY de yukarı olsun.. (ki gidişat eyle)...
Bu durumda GOLDTRY karesel bir hızla yukarı yapar...yani VOB da altın kontrat long zamanı... yok sığ piyasa geyiği yapmayın...sığ olduğu için zaten "şerefsiz" palanın uğrayacağı yer değil....zaten günlük al sat için deel..5-10 kontrat alıp 2-3 ay beklemelik[/quote]
astatın altında fıyat hedefın varmı?
-
FDJ kapanış tahminim 959x, vob acılış tahminim -1400.... :)
-
sevgılı yavuzhan ve mbm'nın yorumlarınıı ozledık
umarım problem yoktur
-
[url]http://www.voborsa.com/forum/trader38580-ile-sistematik-vob-takibi-t5228p15.html[/url]