günaydın
bos bos ekrana bakıyorum hal hatır sormalık :) ne kısayım ne uzun yön için beklemekteyim..
Printable View
günaydın
bos bos ekrana bakıyorum hal hatır sormalık :) ne kısayım ne uzun yön için beklemekteyim..
gene kimsede ses seda yok.. uyanamamıs ınsanlar..
cümleten günaydın .. dünden uzun .. 60125 kısa .. 59875 ort uzun ... 2ild .. ralli ..
stopu yazdım çıkıyorum .. ralli ..:D
çalışmıştır senın stop..üüüüüüüüü 900 shortları gene 775 de kapattık salak gıbı yaf gecıktırıcı sart :D
dün al veren sistem,bügün sat verdi..yani sisteme göre -600 puan zarar var..
dün gece flattim..ama 5 daklılar yine çarpılmaya başladı...
[QUOTE=abka;161184]dün al veren sistem,bügün sat verdi..yani sisteme göre -600 puan zarar var..
dün gece flattim..ama 5 daklılar yine çarpılmaya başladı...[/QUOTE]
Ben de aynı durumdayım, sistem hala sat vermedi bekliyoruz longlarla... iyat böyle devam ederse saat 11 de Sat verecek... Bence imkb 100 de 46200 den aşağısı bugün için yok gibi... Vob da tam MOST seviyesinden döndü... Bakalım ilerleyen dakikalar neler getirecek...
[B]asti senin günlük sistem nereden sat vermişti...[/B]hani diyom 2 kaldıraç kısa yap..koy stopunu..ve 3 ay bekle...benim günlük 27 ekimde sat vermiş..yani bar kapanışı 63600..yakın vade..yani ekim için bu deger geçerli...aralık o zaman 64200 idi....
günaydın,kolay gelsin !
clarka ve sövalye ye özeniyorum...
pozisyon al bekle ..çek ,git...
[quote=enorton;161185]Ben de aynı durumdayım, sistem hala sat vermedi bekliyoruz longlarla... iyat böyle devam ederse saat 11 de Sat verecek... Bence imkb 100 de 46200 den aşağısı bugün için yok gibi... Vob da tam MOST seviyesinden döndü... Bakalım ilerleyen dakikalar neler getirecek...[/quote]
günlük periyot sata geçtiğinden 60 dk ve altındaki periyotlarda gelen al sinyallerinin gücü kısıtlı kalacaktır.
tıpkı yukarı trendde sat sinyallerinin zayıf kaldığı gibi..
cuma günü 61600 ün sert şekilde kırılmasıyla benim gün periyodu sata geçti..
[QUOTE=YAVUZHAN;161189]günlük periyot sata geçtiğinden 60 dk ve altındaki periyotlarda gelen al sinyallerinin gücü kısıtlı kalacaktır.
tıpkı yukarı trendde sat sinyallerinin zayıf kaldığı gibi..
cuma günü 61600 ün sert şekilde kırılmasıyla benim gün periyodu sata geçti..[/QUOTE]
Yavuzhan nerelerdesin özlettin kendini...