bugün 59.000 i kırmaya isteksiz piyasa.. yurtdışı endekslere diyorlar ki; biz sizden önce düştük, ehh siz düşekoyun biz sizi yatayda bekleyelim..:..:.dng
Printable View
bugün 59.000 i kırmaya isteksiz piyasa.. yurtdışı endekslere diyorlar ki; biz sizden önce düştük, ehh siz düşekoyun biz sizi yatayda bekleyelim..:..:.dng
sistem hala sat vermediği için ama gönlüm asla long yapma dediği için, 1 adet sembolik long :) eheeh
istop olmuşum .. tekrar uzun girdim ..
[QUOTE=jerfin;161203]bugün 59.000 i kırmaya isteksiz piyasa.. yurtdışı endekslere diyorlar ki; biz sizden önce düştük, ehh siz düşekoyun biz sizi yatayda bekleyelim..:..:.dng[/QUOTE]
ralli olur gol olur tahminim .. :D
çarptılar beni efiksim..:..: getti 150 puanım..:mad:
ralli ralli ralli
Mrb;
dun seans kapanırken verılen kontratlar 59250 den kapandı hayırlısıyla.
su an için bır tepkı gelebılır.
her tepkı mal basmak için kullanılabilir.ama sabredıp izlemek lazım,atlamamak lazım.
bol kazançlar.
Herkese merhaba, bol kazanç , bol vole,.........
[QUOTE=jerfin;161207]çarptılar beni efiksim..:..: getti 150 puanım..:mad:[/QUOTE]
[QUOTE=fXci;161195]dişi versiyonum deyorumda yalanmı yani ::: topuundan furdum pelayı jerfın 59200 lönk :::
emme istop yakın gayri ::: pelanın insafına kaldık :::[/QUOTE]
ülem dişi versiyonum ne heyecannan yazmıstım 59200 den lönk oldum mesajımı ::: ben yazdım sen cortladın ....
[B]emme bak şindi 596xx yeresini geçemezse aynen aşavı gideriz deler geçeriz 59000 i felan [/B]
sembolik 1 longu 100 pıvan kara kapattım..bünye kabul etmiyo needersin
[QUOTE=fXci;161211]ülem dişi versiyonum ne heyecannan yazmıstım 59200 den lönk oldum mesajımı ::: ben yazdım sen cortladın ....
[B]emme bak şindi 596xx yeresini geçemezse aynen aşavı gideriz deler geçeriz 59000 i felan [/B][/QUOTE]
:..::..::..:
evet, anlık ve hatalı karardı.. yok yok spot sağlam duruyor.. bugün 59.000 in kırılacağını sanmam...
aralık vadede pozisyon sayısı hızlı arttı sanki ?