-
IKI GUN ONCEKI 26.400 HEDEF VE DIRENC SEVIYESI CALISTI
BUGUN VE YARIN 25.000 ONEMLI OLMAYA DEVAMEDECEKTIR.
BORSA ARALIK VE OCAK AYININ ILK HAFTASINI KAPSAYAN 1.5 AYLIK DONEMDE
YUZDE 26 YUKSELDI.
SON ALTI GUNDEYSE YUZDE 13.5 GERILEDI. ENDEKSIN, 25.000-29.500 BANT
ARALIGINDA, KRIZ SONRASI RESESYON DONEMINDE DIP VE TABAN BOLGEDE NISPETEN
DAHA SAKIN VE OLUMLU HABER AKISINI DIKKATE ALAN BIR PIYASA SEKLINDE
GELISTIGINI GORMEKTEYIZ. 25.000’IN ALTINDA ISE 23.000 VE 20.900 BOLGESINDE,
KOTUMSER PIYASA VE ADETA KRIZ DONEMINDE GELEN HABER AKISLARI DOGRULTUSUNDA
DAHA OLUMSUZ BIR YAPIDA SEYREDIYOR.
SUREC OLARAK ENDEKSIN SON ALTI GUNLUK GERILEME HAREKETINI DIKKATE
ALDIGIMIZDA, BUGUN VE YARIN 25.000 ONEMLI OLACAK. AMA ENDEKSIN KRIZ DONEMI
ICINDE DIP VE TABAN SURECI DEVAM EDIYOR. BU NEDENLE KOTUMSER HABER AKISININ
YENI DIP GETIRMEYECEGINI DUSUNUYORUZ. RISKIN EN AZ OLDUGU BOLGELERDEYIZ
(ANALIZE ILISKIN GRAFIK EKTE BULUNMAKTADIR)
HALIL RECBER
ANADOLU YATIRIM
* * *
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI
KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU
TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI "YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE
VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG"
CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL
ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI
SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH
EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL
GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI
TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE
DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR"
-MATRIKS-
vay sabahki sesimi duymuş, görmüş.
vob için 37000-38000 de %30 potansiyel diyen adam.
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72562]bo dd küt cüler şindi spekülatör
[B]Dün akşamdan beri teknik koydum, grafikler koydum ,bollinger dedim. Beklenti var dedim.. Yukarı olabilir dedim.
Sabah önce düşüş sonra yükselti dedim..
[/B]
Onlar milleti şaşırtmaya çalışıyor....Israrla bo dediler ; dd dediler, [U]hatta bütün göstergeler dipte iken[/U] [B]küüüüt [/B]dediler. kedi bile dediler : :)
şimdi yüzde 1,61 artıda....
Onlar milleti şaşırtmaya çalışıyor..spekülatör şimdi Ben normal miyim _?[/QUOTE]
gülüm cevap verme taş atma ispatla kendini, anlık dalgalara kaptırma kendini.
buralardan üç gün içinde dönüş olacağını buradaki herkes biliyor, hatta ay başından beri biliyor.
senin alımın hala zararda.
o alımı 700 puan karlamı kapatacaksın? az değilmi.
bu şekilde beceremezsin bu işi, bayramdada aynı hatayı yaptın.
32500 sat dediğin yere şimdi al diyorsun.
o zaman pahalı diyordun, şimdi beklenti.
bunları herkes biliyor burada.
olsun iki gün daha kapnışlar haklı çık, ama 8150 altında satarım demende yanlış senin. yani zararla satacaksın. sonra yine zarar edeceksin.
seni konuşturan sadece bir haber imf haberi. 8150 de %50 haksız %50 haklı çıkacaksın bende öyle ama sen eminsin
ben ise değilim
ama asla kumar oynama, sonra yazarsın vob kumar t.a.ş.
sevgiler.
-
[quote=selçuklu;72554]ahanda astatinde longmuş .. duble ralli ralli ralli ... :D[/quote]
long değilem flatim...yükselsinde rahat bir şort alalım diye yükselsin istiyorum..ha niye long değilsin dersen...long poz.ların çoğu zarar yazmış bana..kısalarda ise volevur yapmışım...genetik bişi yani..longdan kazanamıyorum..şansımı zorlamıyayım :) şaka bir yana ana trend düşüş oldumu böyle olması doğal...
-
[QUOTE=selçuklu;72551]12:00 barı 15 dk sistem yeşil sinyal ... boll bacaklarını açımaya başladı .. 32675 maliyert.long devam .. ralli ralli rallii. ........stoploss 5 dk sat sinyal ..[/QUOTE]
boll açtı .. 30 dk sistemde al geldi .. long devam stoploss 5 dk sat sinyal .. ralli devam
-
[quote=jelibon;72564]
buralardan üç gün içinde dönüş olacağını buradaki herkes biliyor, hatta ay başından beri biliyor.
bunları herkes biliyor burada.
olsun iki gün daha kapnışlar haklı çık, ama 8150 altında satarım demende yanlış senin. yani zararla satacaksın. sonra yine zarar edeceksin.
sevgiler.[/quote]
[U]buralardan üç gün içinde dönüş olacağını buradaki herkes biliyor diyorsunuz [/U]ama esas işte VOB da bu 3 gün adamı eritiyor..
[U]Vobda 3 gün çok uzun süre. Sermayenin yarısı demek..[/U]
Ben artık zararda olduğum pozisyonu 1 gün içinde kapatıp [U]karda oturabildiğimce oturuyorum...[/U]
Ha karım erimeye başlarsa yine kapatıyorum..
.Böyle daha çok kazanıyorum.
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72567][U]buralardan üç gün içinde dönüş olacağını buradaki herkes biliyor diyorsunuz [/U]ama esas işte VOB da bu 3 gün adamı eritiyor..
[U]Vobda 3 gün çok uzun süre. Sermayenin yarısı demek..[/U]
Ben artık zararda olduğum pozisyonu 1 gün içinde kapatıp [U]karda oturabildiğimce oturuyorum...[/U]
Ha karım erimeye başlarsa yine kapatıyorum..
.Böyle daha çok kazanıyorum.[/QUOTE]
gün yaklaştıkça kaybın daha az olur, önemli olan 13 gün önceden terste beklememekte. 3 günü telafi edersin, ama 13 günü asla.
hata yapılır, erkende alınır sorun değil.
3 günse teknik çerçevisnde sorun yoktur.
alt bant limitlidir.
ilk hata alt banda daha varken terse dönmektedir.
ikinci hata ise o alt banta yakınken panik olup terse bir daha geçmektedir.
yön bulununca zaten ısrarlı olmak hep kazandırır. orada da hedefi az koymayacaksın.
sevgiler.
-
[IMG]http://www.recnroll.com/MUZKABUU/spidercow.jpg[/IMG][IMG]http://www.recnroll.com/MUZKABUU/dontfightthebears.jpg[/IMG]
-
asıl büyük kayıp ve ky nin yaptığı yukarıdaki iki hatadır.
hep yükseliş bitti veya düşüş bitti sanar.
pyde bunu her zaman elinden geldiğince böyle gösterir.
sonuçta ky 6000 puan alacakken 2000 puan alır,
ikide yanlış trade, sonra 15 e çıkar,
hop -2000.
he he kaç defa yaptım zamanında.
sevgiler.
-
[U]Bugün de Dow u 8150 altına bırakmayacaklar gibi..[/U] Bu da bizim en az 500-600 puan daha yukarı yapmamıza sebep olabilir. Güzel money:)
Dow 8150 üstünde bizim endeks de 25000 üstünde olduğu sürece [U]Karda olabildiğimce oturucam bu sefer[/U]. [U]giittiği yere kadar gitsin IMF ile.[/U].. 28000-30000. Kısa kesmiycem... Çünkü hedef büyük !
Amaaa Dow u 8150 altında kapandığını görürsem bu kadarı ile yetinirim.
-
[QUOTE=jelibon;72570]asıl büyük kayıp ve ky nin yaptığı yukarıdaki iki hatadır.
hep yükseliş bitti veya düşüş bitti sanar.
pyde bunu her zaman elinden geldiğince böyle gösterir.
sonuçta ky 6000 puan alacakken 2000 puan alır,
ikide yanlış trade, sonra 15 e çıkar,
hop -2000.
he he kaç defa yaptım zamanında.
sevgiler.[/QUOTE]
dorusun jelibonum
ondan hep soguk kanda olma gerek...
eyer beynin ısındısa graf cok yakın bakyorsun demek
ole oldumu graf en gerıden bak onem noktaları hatırla cunkı ınsan hemen unutur sonra yanlıs panıc islem yapar alt peryot her dediyini yapma amma graf geriden baktınmı eyer graf destek edıyorsa yap..
-
Dear Mr. SAZAN, Dear Mr. SAZAN, urgent EW pls.
-
[QUOTE=hexen;72572]dorusun jelibonum
ondan hep soguk kanda olma gerek...
eyer beynin ısındısa graf cok yakın bakyorsun demek
ole oldumu graf en gerıden bak onem noktaları hatırla cunkı ınsan hemen unutur sonra yanlıs panıc islem yapar alt peryot her dediyini yapma amma graf geriden baktınmı eyer graf destek edıyorsa yap..[/QUOTE]
vobda tarihinde ilk defa gördüğümüz bu ayı piyasa bişiler öğretti hepimize Hexen baba. siz bana teşekkür ediyorsunuz mesajların altında ama en büyük TEŞEKKÜR size.
-
sindi buyuk malyet , yavas harket eden beli kitle bi kısım short tutyor halen
[B]
realiz etiyi short yerine koymak icun nere bekler ?
onlar short nezaman vazgecer ?[/B]
onların plan 34000 yeresine yaklastımı asayadan kapadı shorts terkar acma amma 34300.500 üstesinde short vazgecme..
33750 yeresi ustesinde yukarya hızla harket olur eyer yavas harket eden kitlede yine bi kısım short kapama oldu demek olur...
systems
5dakk long
15 dakk long
gun short sinyal
-
[quote=Astatin;72573]Dear Mr. SAZAN, Dear Mr. SAZAN, urgent EW pls.[/quote]
Astatin dostum,
Bugün piyasalara bakmıyorum. Hava güzel sabah çıktım bizim köpüşü gezdirdim. Şimdi atıştırma zamanı sonrasında da kendimi açık havaya atacağım. Therefore, No EW. In fact, No Idea of current market position.
Respect. :..:
-
15.01.2009 13:30:40 *JP MORGAN DÖRDÜNCÜ CEYREKTE 33 MİLYON DOLAR KAR ETTİ
15.01.2009 13:31:13 *JP MORGAN 2008'İN TAMAMINDA 5.6 MİLYAR DOLAR KAR ETTİ
15.01.2009 13:31:26 *JP MORGAN 2008'İN TAMAMINDA HİSSE BAŞINA 1.37 DOLAR KAR ETTİ
15.01.2009 13:31:46 *JP MORGAN'IN 4.ÇEYREKTE HİSSE BAŞINA 0.07 DOLAR KAR ETTİ
[color=#FF0000][b] 15.01.2009 13:35:04 JP MORGAN DÖRDÜNCÜ ÇEYREK SONUÇLARINI AÇIKLADI [/b][/color]
JP Morgan, dördüncü çeyrekte net 702 milyon Dolar kar elde ettiğini bildirdi. 2007'nin ayhı döneminde 3 milyar Dolar kar elde edilmişti. Dördüncü çeyrekte hisse başına kar ise 7 sent olarak gerçekleşti. 2007 dördüncü çeyrekte hisse başına 86 sent kar elde edilmişti. 2008'in tamamında ise net kar yüzde 64 azalarak 5.6 milylar Dolar oldu. Hisse başına kar ise 4.38 Dolar'dan 1.37 Dolar'a geriledi. Foreks Haber Merkezi
-
valla başımız döndü. yetişmek mümkün değil. Yalnız verdikleri zaman ilk defa bu kadar hızla geri alıyorlar ? Kırılma noktası.. ama nereye ?
-
[B]Bence [U]bu mevcut haberlerden çok da kötü bir haber gelmezse[/U] dow bugün obama yı düşünüp 8200 ün üstünde devam edecek. biz de IMF yi düşünerek 26000 i geçebiliriz belki..
Neyse ki bu krizde düşünebilecek iyi bişeylerimiz var halen[/B]
-
[quote=hexen;72575]sindi buyuk malyet , yavas harket eden beli kitle bi kısım short tutyor halen
[B]realiz etiyi short yerine koymak icun nere bekler ?[/B]
[B]onlar short nezaman vazgecer ?[/B]
onların plan 34000 yeresine yaklastımı asayadan kapadı shorts terkar acma amma 34300.500 üstesinde short vazgecme..
33750 yeresi ustesinde yukarya hızla harket olur eyer yavas harket eden kitlede yine bi kısım short kapama oldu demek olur...
systems
5dakk long
15 dakk long
gun short sinyal[/quote]
hexen bizi diskoya götür :) evet dün 33700 altında şort yapan ve hala kapatmayanlar ürkme durumlarında...(ki mersiyk yada ismailyk o kitlede:)) onları yemeleri için bir hülülülül yükseliş lazım..orası benim kükrediğim yerdir... o yere...
-
bu durumda sadce yorum etsem uyarı dikat yereleri...
33750 üstesi 34500 yeresine yeni potans yapar
33750 asyasında alt peryot systems short sinyal vermeden yeni short tehlike..
33750 asayasında eyer 5 dakk 15 dakk short sinyal olur long tutma çok risk olur
-
[quote=BORSACIOZGUR;72579][B]Bence [U]bu mevcut haberlerden çok da kötü bir haber gelmezse[/U] dow bugün obama yı düşünüp 8200 ün üstünde devam edecek. biz de IMF yi düşünerek 26000 i geçebiliriz belki..[/B]
[B]Neyse ki bu krizde düşünebilecek iyi bişeylerimiz var halen[/B][/quote]
sataşma olarak algılamayın ama;
geçenki düşüşü ne kadar ısrarlı savunduysanız bu günde yükseliş öngörünüzü aynı şekilde savunuyorsunuz...dedikleriniz mümkün olabilir ihtimal her zaman vardır
fakar sizi görünce 1 sene önceki halim geliyor aklıma çok değil 2 ayda sıfırlamıştım hatrı sayılır bi sermayeyi.Şimdi ise çıkış yada düşüş çok net bir şeyler görsemde söyleyemiyorum.artık ağzım yandığınamı yorarsınız neye yorarsanız...
-
[QUOTE=Astatin;72580]hexen bizi diskoya götür :) evet dün 33700 altında şort yapan ve hala kapatmayanlar ürkme durumlarında...(ki mersiyk yada ismailyk o kitlede:)) onları yemeleri için bir hülülülül yükseliş lazım..orası benim kükrediğim yerdir... o yere...[/QUOTE]
33,600 de kükredin mi bekliyor musun:..:
-
Sevgili Astatin,
Biraz zaman ayırdım ve şunları söyleyebilirim. Grafik 20 dk VOB. (Sistem sinyalleri ile)
Öncelikle sistem ısrarla sat durumunu sürdürüyor. İkinci olarak, düşüş ilk düşüş dalgasının tam olarak %100'ünde durmuş. Şu anda ise %61.8 seviyelerinde. Piyasa her iki yana da gidebilir. EW şu anda çok bilgi vermiyor. (Daha çok bir a-b-c zigzag gibi) Pozisyon almak için aşağıdaki strateji güzel çalışır diye düşünüyorum.
%61.8 kırmızı çizgisi üstünde olduğumuz müddetçe long, altına inildiğinde ise short avantajlı. (Üstü ve altı ile tabiki üstü yada altındaki kapanışları kasdediyorum ve bittabi ki 20 dk'lık grafikte)
Bol Kazançlar
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img104.imageshack.us/img104/9356/vobps2.png[/IMG][/URL]
-
5 dakk short 15 dakk sınır gun short sinyal
-
[QUOTE=selçuklu;72551]12:00 barı 15 dk sistem yeşil sinyal ... boll bacaklarını açımaya başladı .. 32675 maliyert.long devam .. ralli ralli rallii. ........stoploss 5 dk sat sinyal ..[/QUOTE]
33075.. longcover .. ve short.. .5-15 min sata geçti .. şelale .. :D :D
güzel gün .. bugün .. testileri doldurun .. .brv .brv
-
[quote=sazan;72584]Sevgili Astatin,
Biraz zaman ayırdım ve şunları söyleyebilirim. Grafik 20 dk VOB. (Sistem sinyalleri ile)
Öncelikle sistem ısrarla sat durumunu sürdürüyor. İkinci olarak, düşüş ilk düşüş dalgasının tam olarak %100'ünde durmuş. Şu anda ise %61.8 seviyelerinde. Piyasa her iki yana da gidebilir. EW şu anda çok bilgi vermiyor. (Daha çok bir a-b-c zigzag gibi) Pozisyon almak için aşağıdaki strateji güzel çalışır diye düşünüyorum.
%61.8 kırmızı çizgisi üstünde olduğumuz müddetçe long, altına inildiğinde ise short avantajlı. (Üstü ve altı ile tabiki üstü yada altındaki kapanışları kasdediyorum ve bittabi ki 20 dk'lık grafikte)
Bol Kazançlar
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img104.imageshack.us/img104/9356/vobps2.png[/IMG][/URL][/quote]
teşekkürler..sisteminiz parlıyor+.
-
eyer 33050 üstesi olmaz 32100 yeresine potanstayız
-
zenginin keyfi çatana kadar garibanın canı çıkarmış. bi keyifleri çatsın gari.
-
33,050 altına geldi. gelir gelmez 32,025 longu kapadım aynı işlemde bi miktar da short açtım.
[B]
[U]fakat dow un 8110 dan yüksek açılacağı beklentisiyle[/U][/B] elim rahat durmadı. 14:34 itibariyle 32875 tekrar longum.... ufak bi çıtır..
-
15.01.2009 14:45:17 *avrupa merkez bankası faiz oranlarını 50 baz puan indirdi(beklenti -50bp)
-
5 dk lik Grafik..
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/5dk15Ocak.jpg[/IMG]
-
Longlarin Stop yeri 32.700 gozukuyor.
-
[QUOTE=hexen;72588]eyer 33050 üstesi olmaz 32100 yeresine potanstayız[/QUOTE]
5 dakk system short
15 dakk system short
gun system short
dikat olun 33075 üstesi terkar yukarya atak sbep olur amma sindi halen 32100 potanstayız.
basım dondu
-
tepki gelecek mi yoksa dunku kıtamet kopacak mı ?
bence tepki
-
sistem satta, hissiyat alda, pozisyon flatte..pis dağılmışım :)
-
[QUOTE=Astatin;72597]sistem satta, hissiyat alda, pozisyon flatte..pis dağılmışım :)[/QUOTE]
astatincikcik beli kitle halen shortmuş sen flat olmuşsun bende seni sayın hexenin dediği beli kitle sanmıştım :p ee bende değilim o beli kitle kim ki
dün sayın [B]bonnie [/B] tam beni tarif etmissiniz demişti sadece sn bonniemi beli kitle
-
[QUOTE=bikmisbroker;72594]Longlarin Stop yeri 32.700 gozukuyor.[/QUOTE]
sayın babo destek çizgisini biraz daha eğerseniz daha net görünüyor 32,600 de şimdi destek bölgesi. Dün 15:10 tepesiyle bugünkü 13:10 tepesini birleştiren çizginin bugünkü dibe paraleli.
-
halen kısalarımla oturuyorum ama hıc de rahat degılım her an vedalasabılırım
bugün basım döndü pozısyon acıp kapamaktan
-
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72219]33275 tekrar uzunum.[/QUOTE]
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72268][B]Dün bende herkes gibi kısalmıştım. kar bıraktı.. bugün uzadım amma velakin erken uzamışız olsun..32,825 takviye yaptım biraz napıyım..
Dow future şu anda 8246 larda.
[U]Dow olsun açılır açılmaz 8200 lere düşeceğine inanmıyorum.[/U]
Amme velakin geldi oldu da düştü. Biraz tepki verir.. Biz de bu arada son yarım saat biraz toparlayabiliriz..[/B][/QUOTE]
[QUOTE=BORSACIOZGUR;72590]33,050 altına geldi. gelir gelmez 32,025 longu kapadım aynı işlemde bi miktar da short açtım.
[B]
[U]fakat dow un 8110 dan yüksek açılacağı beklentisiyle[/U][/B] elim rahat durmadı. 14:34 itibariyle 32875 tekrar longum.... ufak bi çıtır..[/QUOTE]
33275, 32825 alım yerlerin. sen yazmışşın.
sonra nasılsa ortalama 32025.
yani arada işlem yapmışşın, muhtemelen orada da kaybın var. toplamda artıda olabilirsin.
ama düşündüğünün aksine bir ara short a geçmişşin, ama söylememişşin. hep long empoze etmişşin.
yani yönüne göre yazıyorsun burda.
aksini ispatla yapıştır ekstreyi.
çiğ çiğ yiycem o ekstrayı.
bu tür işlemlerle buradakilerin kafası karışır, daha öncede bunu yaptın.
lütfen teknik harici yazma kusurada bakma.
-
[color=#FF0000][b] 15.01.2009 15:17:03 SPK, İLK KEZ ULUSAL 30 ENDEKSİNİ BAZ ALAN BİR BORSA YATIRIM FONUNUN KURULUŞUNA İZİN VERDİ [/b][/color]
Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Turan Erol, kurulun ilk kez ulusal 30 endeksini baz alan bir borsa yatırım fonunun kuruluşuna izin verdiğini bildirdi.
Erol, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düzenleme çalışmaları 2004 yılında tamamlanan ve ilk örneği 2005 yılında halka arz edilen borsa yatırım fonlarının sayısında sürekli bir artış gözlendiğini, mevcut durumda 9 borsa yatırım fonunun katılma paylarının borsada işlem gördüğünü söyledi.
Borsa yatırım fonlarından 6 tanesinin hisse senedi endekslerine, 2 tanesinin sabit getirili menkul kıymet endekslerine ve 1 tanesinin altın fiyat endeksine dayalı olarak kurulduğunu anlatan Erol, mevcut 6 adet hisse senedine dayalı borsa yatırım fonunun baz aldıkları endekslerin tamamının uluslararası endeks yapıcılar tarafından oluşturulan endeksler olduğunu, ancak bu yıl içinde yapılan düzenlemeler ile borsa endekslerinin borsa yatırım fonlarında kullanımının mümkün hale getirildiğini kaydetti.
SPK'nın, Ulusal 30 endeksini baz alan ilk borsa yatırım fonunun kuruluşuna izin verdiğini bildiren Erol, yakın zamanda bu fonun katılma paylarının halka arzı ile birlikte yatırımcılardan gelen talebe bağlı olarak fonun büyümesinin Ulusal 30 Endeksi kapsamındaki hisse senetlerine ilişkin talepte de artışa yol açmasının beklendiğini anlattı.
Erol bu yeni tür fonun, Ulusal-30 endeksine bağlı vadeli işlemler açısından da yararlı bir finansal araç olacağını tahmin ettiğini söyledi. AA
[b][color=#0000FF]işte DJISTi tahtından edecek spot endeksi almya yarayacak fon geliyor. VOBda gerçek anlamda arbitraj bu fonla sağlanacak.[/color][/b]
-
[QUOTE=VOBiX;72599]sayın babo destek çizgisini biraz daha eğerseniz daha net görünüyor 32,600 de şimdi destek bölgesi. Dün 15:10 tepesiyle bugünkü 13:10 tepesini birleştiren çizginin bugünkü dibe paraleli.[/QUOTE]
Valla sonucta cok buyuk bir SIKISMA olustu.
Alt Bandi 32.725 UST bandi 33.500 gozukuyor simdilik.
[IMG]http://img.photobucket.com/albums/v85/bbroker/VOB/SIKISMA.jpg[/IMG]