[QUOTE=fXci;161292]içimden bı hıs bura dusmeycek deyor emme nebılem...
sadece his gayri teknik deel .... emme teknik de düşcek deyor[/QUOTE]
evet spot düşmek istemiyor...
Printable View
[QUOTE=fXci;161292]içimden bı hıs bura dusmeycek deyor emme nebılem...
sadece his gayri teknik deel .... emme teknik de düşcek deyor[/QUOTE]
evet spot düşmek istemiyor...
800 filat 59000 yine şort way**..ne ballı güm..eki eki
59000 üstünde tutunamazsa dikkat edin.....özellikle döndü diye short kapayıp long acanlar ....
59000 üstüne atamazsa atsada ustunde tutunamazsa aynı hızla düsecek gene :( tam çalkalama piyasası gayri
[QUOTE=abka;161294]düşü hedefi var mı..[/QUOTE]
10.000 hedefim vardı pozisyona girerken yani 54800 55000 ilk hedef, aksi durumda borsada hiçbirşeyin garantisi olamayacagı için 61000 üzerinde karı realize ederim.
makası kullanıp hızlı bir şekilde stopları çalıştırdılar
eğer tahmın ettıgımı yapacaksa sımdı 59000 den 58600 lere gelır tekrar :( buda cok canlar yakar ....
yoksam baska alternatifi kalmadıgı ıcın yukarı roketleycek :(
şort bir sudur iç iç kudur...ehühehehüüüü
[QUOTE=fXci;161307]eğer tahmın ettıgımı yapacaksa sımdı 59000 den 58600 lere gelır tekrar :( buda cok canlar yakar ....
yoksam baska alternatifi kalmadıgı ıcın yukarı roketleycek :([/QUOTE]
Alın işte ne dedim 59000 den 58600 e gıdıyor üüü
asıl dusus yada yukselıs bundan sonra olcak......
eger 59600 den yukarı donerse fena roketler..... emme kırarsa işte ozaman düşüş başlıyor :::
58800 den de 2. parca long..ortalama etti 58950....stoploss 58.000..eger zarar edersem bana mola...30 daklıklarda nu var..yatay destek de var tabi...hedef 62200..
Tekrar lönk deniyorum ve tek ölçüm dolar endextir, gerisi hikaye,
[B]Başbakan aşı olmayacak[/B]
Erdoğan bakanı fırçaladı: Ben aşı olmayı düşünmüyorum
03 Kasım 2009 / 13:40
Başbakan Erdoğan, domuz gribi aşısı olmayı düşünmediğini söyledi. hurriyet.com.tr'nin sorusu üzerine aşı olmayı düşünmediğini söyleyen Erdoğan, "Ben aşı olmayı düşünmüyorum" dedikten sonra yanındaki Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sert bir ifadeyle, "Bir de benim ismimi vermişsin, Hemen düzelt bunu." dedi.
BU İŞ CEBREN OLMAZ
Başbakan Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı'nda Domuz gribi aşısı konusunda, Sağlık Bakanı'na katılmadığını belirterek; "Bu iş öyle cebren olmaz. İsteyen olur, istemeyen olmaz. Zaten bu konuda oteriteler de ikiye ayrılmış durumda." dedi.
BEN OLMAYACAĞIM
Başbakan'ın bu sözleri bomba gibi düşerken grup toplantısının ardından hurriyet.com.tr'nin "Sayın Başbakan, siz aşı olacak mısınız?" sorusuna karşılık; "Ben aşı olmayı düşünmüyorum." yanıtını verdi. Bu yanıtın ardından yanı başındaki Sağlık Bakanı Akdağ'ı fırçalayan Başbakan; "Bu sabah benim haberim yokken Cumhurbaşkanı Gül ile birlikte aşı olacağımı söylemişsin. Bunu hemen düzelt" dedi. Bakan Akdağ, Başbakan'a "Hayır efendim öyle değil." dedikten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlamaksızın hızla meclisten ayrıldı.
lütfü, çift hörgüçlü deve sipriş et bir kaç dene