[quote=security;161316]Tekrar lönk deniyorum ve tek ölçüm dolar endextir, gerisi hikaye,[/quote]
önümdeki tek engel 60 lığı henüz satışa geçmedi, günlükte zaten yönü malum nedenlerle yukarıda,
Printable View
[quote=security;161316]Tekrar lönk deniyorum ve tek ölçüm dolar endextir, gerisi hikaye,[/quote]
önümdeki tek engel 60 lığı henüz satışa geçmedi, günlükte zaten yönü malum nedenlerle yukarıda,
trader adamın aslında ruhu traderdir::: herzaman pozisyon alırkene korkmazken .... bugun korkuyordum yüreemde fena korku vardı :::
dimekki boyle korku zemanlarında trader kenarda duracak.... cunku piyasanın diynenme piyasası olduunu en güzel sistemlerdende öte traderin hissiyatı verir zati .... hissetmek leazım ... bünyeyi tanımak leazım:::
Alım çılgınlığımı koşuşturmamı birazdan belli olur,
59.100 e stop yazmıştım çalıştı...
[QUOTE=security;161322]Alım çılgınlığımı koşuşturmamı birazdan belli olur,[/QUOTE]
bir önceki 59600 den 59xxx atagı kosusturmaydı.... emme simdiki alım cılgınlıı olması leazım .....
emme bugun pıyasa cafer piyasası....
üüwwwwwww....hehehe..şort devam
[B]Jerfin [/B]saa okadder dedim şu [B]caferi [/B]tut gı ... bi koşu gidip bez getirecem dedim emme gitti börenk yaptı hemide ıspanaklı... caferi unuttu tabi....
ulu orta pisliyor caferde :::
[quote=security;161320]önümdeki tek engel 60 lığı henüz satışa geçmedi, günlükte zaten yönü malum nedenlerle yukarıda,[/quote]
Hala yeri öpmedi, uzatmaları oynuyor, taklayı attığında alım çılgınlığı olur, dünki gibi üüvvvv....
tum gunun tırtıgını tek seferde aldı namıssız pala .. yaf yok oynamıyom ben sinir oldum.. bitonda komısyon odıcez sımdı.. pifff
[QUOTE=Astatin;161326]üüwwwwwww....hehehe..şort devam[/QUOTE]
ben 59.100 de stop olmuşum..üüüüüü neyse zararına stop olmadık hiç olmazsa.. ama 500 puan karı verdik palaya..:::
guzuda 58700 löngınşayne olmuş
[url]http://www.voborsa.com/forum/agam-ve-kuzu-diyaloglari-t5255p26.html[/url]
59225 geçilirse ek lönk yapacam,