[quote=fXci;161321]trader adamın aslında ruhu traderdir::: [/quote]
Kumarbaz kumarbazdır yawf işte :)
58.875den yüklüce uzun... 58700den long açıyorum zannederek açtığım şortları da kapatarak dabii... :(
Printable View
[quote=fXci;161321]trader adamın aslında ruhu traderdir::: [/quote]
Kumarbaz kumarbazdır yawf işte :)
58.875den yüklüce uzun... 58700den long açıyorum zannederek açtığım şortları da kapatarak dabii... :(
[QUOTE=fXci;161335]guzuda 58700 löngınşayne olmuş
[url]http://www.voborsa.com/forum/agam-ve-kuzu-diyaloglari-t5255p26.html[/url][/QUOTE]
bende 59.050 den long oldum gayri..::: bakalım bunda da stop olacak mıyız...:mad:
[QUOTE=jerfin;161338]bende 59.050 den long oldum gayri..::: bakalım bunda da stop olacak mıyız...:mad:[/QUOTE]
ben pozisyonumu soylemeycem sadece teknık yerelerden bahstceym bır sure ... ;) :::
babalar da hep satışta bugün.. nasıl yukarı çekeceklerse...
yysd....
[quote=security;161329]Hala yeri öpmedi, uzatmaları oynuyor, taklayı attığında alım çılgınlığı olur, dünki gibi üüvvvv....[/quote]
DXY 76615 aşağı kırar ise gözel olur, daha önce future muture yle boş yere oyalanmışız, fx cimi olacağız nedir,
[QUOTE=jerfin;161340]babalar da hep satışta bugün.. nasıl yukarı çekeceklerse...[/QUOTE]
bugun işlem yapılasıca bi gun deel zati ::: korkuyorum hep :(
[quote=fXci;161343]bugun işlem yapılasıca bi gun deel zati ::: korkuyorum hep :([/quote]
Babaların gözü bu endex te, yabancılar ürkünce yerlilerde ürküyor ve zincirleme reaksiyon oluyor, aslında ağa yok anadolu beylikleri var, bunlar bazende savaşıyor, feodalite egemen, çok beylik var, yabancıyı bulan sazı eline alıyor,
59.300 üstünde shortçular dikkatli olsunlar gayri..
alım çılgınlığı bekliyorum .. .
önem yeresi 59700 bence üstüne atarsa .. ralli olur gol olur .. geçemezse oradan satış gelir ..
[quote=security;161336]59225 geçilirse ek lönk yapacam,[/quote]
Yakışır...