apsde 5500 den 1000 e kadar dustu buda demek ki sabah acılan shortlar aksama kapatılıyor yada zorla kapattırıldı.. üle herkes tuttugunu goturuyo py filan hikaye :D:D:D
Printable View
apsde 5500 den 1000 e kadar dustu buda demek ki sabah acılan shortlar aksama kapatılıyor yada zorla kapattırıldı.. üle herkes tuttugunu goturuyo py filan hikaye :D:D:D
[quote=security;161342]DXY 76615 aşağı kırar ise gözel olur, daha önce future muture yle boş yere oyalanmışız, fx cimi olacağız nedir,[/quote]
Asi 76,615 kırmadı kırar gibi yaptı, buradan kolluk kuvvetini (don jones)bekleyecek, dün yaptığı gibi, şimdi kırdığı çizgiye kafa atarak poz koruyacak, ve don açıldığında dünkü gibi ya aşağı gap yapacak, yada yukarı çıldıracak, o nedenle don önemli, kolluk kuveti nede olsa, otarite adına konuşuyor,
balyalıyolar patron aşağı doğru...para akış endeksleri yükselişe rağmen net gevşiyor..yemişim sistemi...450 ful şort **
yazıyorum buraya...başka nereye yazacam zaten.... :) 59700 üzerindede 59100 altında da o yne 2000 puan var..hemide bu hafta
[quote=security;161378]Asi 76,615 kırmadı kırar gibi yaptı, buradan kolluk kuvvetini (don jones)bekleyecek, dün yaptığı gibi, şimdi kırdığı çizgiye kafa atarak poz koruyacak, ve don açıldığında dünkü gibi ya aşağı gap yapacak, yada yukarı çıldıracak, o nedenle don önemli, kolluk kuveti nede olsa, otarite adına konuşuyor,[/quote]
Burada problem asilerle, kolluk kuvvetleri aynı sandalın içindeler ve fırtınalı bir havada yol alıyorlar, yani sandal her an devrilebilir, o nedenle uzlaşmaya yakınlar, burada citi haricinde büyük sorun olmayacak, uzlaşacaklar, mecburlar, o zaman 54 nasıl olacak, işte citi bunu sağlayabilir,
hadi küskübar nerdein yaw...hadi hep birlikte..küskü, küskü, küskü buraya
satış baskısı vr sanki
[quote=Astatin;161385]satış baskısı vr sanki[/quote]
Yok sanki :::
şort tabiki şort bir tanem...niye tereddüt ettimki..çok özür dilerim
son pozda dova kadar yönümü aşağı çevirdim, iki yakın çizgi var, kırılması durumunda satım çılgınlığı yaşanabilir,.........
[quote=fikrisent;161387]Yok sanki :::[/quote]
var sanki:D
[quote=security;161378]Asi 76,615 kırmadı kırar gibi yaptı, buradan kolluk kuvvetini (don jones)bekleyecek, dün yaptığı gibi, şimdi kırdığı çizgiye kafa atarak poz koruyacak, ve don açıldığında dünkü gibi ya aşağı gap yapacak, yada yukarı çıldıracak, o nedenle don önemli, kolluk kuveti nede olsa, otarite adına konuşuyor,[/quote]
[quote=security;161389]son pozda dova kadar yönümü aşağı çevirdim, iki yakın çizgi var, kırılması durumunda satım çılgınlığı yaşanabilir,.........[/quote]
yani 59200 yeresi,