Yeni konuyu ben açim bari eski konu kalkmış neden kalkmış nereye kalkmış ?
Printable View
Yeni konuyu ben açim bari eski konu kalkmış neden kalkmış nereye kalkmış ?
Dowda 12760 görülmeden geri geliş olacağını belirtmiştim. Sp ninde 1406 dan dönmesi doğaldı.
şimdiki beklentim 12440 desteğinin çalşması, diğer destek ise 12500.
Sp destekler 1385 ve 1370.
Nasdaq destekler ise 2483 ve 2465.
ımkb bugün entersan ayrıştı, yarın yükseliş bekliyorum.
Sevgiler.
Sayın haguan son gelişmeler ışıgında genel bir piyasa yorumu alabili
rmiyiz teşekkürler bol kazançlar.
sanirim yine cogu kisi longta yakalandi.
Yarın muhtemelen yatay banda gezecegız tekrar, Bız tam orta banda kapattık,Dax alt banda, Sp de alt banda su an ıcın.
Yarın ust bandanda acabılır,alt bandanda acabılır,Her sey mumkun, Alt bandan acarsa long, ust bandan acarsa short avantajını kaybetmemek ıcın geceye flat gırdım.
Ilerleyen saatlerde dow bow her neyse toparlayacaktır ve muhtemelen az eksı veya az artı kapatacaktır.
[QUOTE=teo;14663]Yarın muhtemelen yatay banda gezecegız tekrar, Bız tam orta banda kapattık,Dax alt banda, Sp de alt banda su an ıcın.
Yarın ust bandanda acabılır,alt bandanda acabılır,Her sey mumkun, Alt bandan acarsa long, ust bandan acarsa short avantajını kaybetmemek ıcın geceye flat gırdım.
Ilerleyen saatlerde dow bow her neyse toparlayacaktır ve muhtemelen az eksı veya az artı kapatacaktır.[/QUOTE]
cok iyimser olmus sanirim.
[QUOTE=follow;14664]cok iyimser olmus sanirim.[/QUOTE]
nedenki sn follow ? görüşünüzü nedeniyle açarsanız sevinirim
[QUOTE=Vernikci;14665]nedenki sn follow ? görüşünüzü nedeniyle açarsanız sevinirim[/QUOTE]
teo kardes ilerleyen saatlerde dow bov toparlar hatta arti kapatir yazmista ona cumleye istinaden yazdim.Ben toparlayacaklarini dusunmuyorum.
Grafiğin üzerine şu anki bulunduğumuz piyasa koşullarında yapabilecegimiz olası hareketleri oklarla belirtiyorum.
[COLOR=Silver][B]Beyaz ok :[/B] [/COLOR]51000-51500 arasına atağı temsil ediyor.
[B][COLOR=Blue]Mavi ok :[/COLOR][/B] Beyaz ok sonucunda direncin kırılıp 54500-55000 lere dogru atağı temsil ediyor.
[B][COLOR=Red]Kırmızı ok:[/COLOR][/B] 43000 leri temsil ediyor.
[IMG]http://img50.imageshack.us/img50/9365/vadeligunlukoq6.png[/IMG]
topik niye silinmiş ki anlamadım neyse
şükürki formumu hiç kaybetmemişim 1 aylık arada
sabah [B]tobo var teyidi 49400 dedim[/B].
2. mesajımda 49400 e geldi ama üzerinde kalmadıkça uzunlar iş yapmaz dedik hakkatende
öyle oldu 49400 nokta atışı olmuş:) ve ne olcağı belli olmaz ama şu anki durum dahada kötü
hayırlı akşamlar.
[B]Teknik bir sorundan oturu şimdilik kaldırdık. En kısa zamanda arşivden okuyabilirsiniz.
Ek olarak yeni üye alımını geçici bir süre durdurduk.[/B]
[quote=traderx;14668]topik niye silinmiş ki anlamadım neyse
şükürki formumu hiç kaybetmemişim 1 aylık arada
sabah [B]tobo var teyidi 49400 dedim[/B].
2. mesajımda 49400 e geldi ama üzerinde kalmadıkça uzunlar iş yapmaz dedik hakkatende
öyle oldu 49400 nokta atışı olmuş:) ve ne olcağı belli olmaz ama şu anki durum dahada kötü
hayırlı akşamlar.[/quote]
[quote=Vernikci;14659]Yeni konuyu ben açim bari eski konu kalkmış neden kalkmış nereye kalkmış ?[/quote]
[QUOTE=follow;14662]sanirim yine cogu kisi longta yakalandi.[/QUOTE]
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img124.imageshack.us/img124/8259/lonhv6.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
Evet sayın follow
sistem sat demedigi için LONG a devam...
Yarın sat derse ozaman satarız..Hiç bir şey için erken degil....herşey vakti saatinde güzel oluyor....