-
Biri Geyik Mi Dedi ?
[quote=jerfin;69523]senaryoda niye beni öldürüyorsun efendim git kendini öldür:..: daha ben gencim güzelim, beni bekleyen yeni aşklar var .dng[/quote]
ya sen ne pis ne kaprisli oyuncusun beaa..az önce ben kendimi kuleden atmaya gidiyorum diyen sen değil miydin..? ben sadece az daha kanlıyaptım..bir filmde öyle 5 tane aşk olmaz... nalet olsun sana verdiğim emeklere.dng.dng.dng:..::..::..: o bir balık değil..o bir balık resmi...:..::..::..:
-
[QUOTE=Astatin;69524]ya sen ne pis ne kaprisli oyuncusun beaa..az önce ben kendimi kuleden atmaya gidiyorum diyen sen değil miydin..? ben sadece az daha kanlıyaptım..bir filmde öyle 5 tane aşk olmaz... nalet olsun sana verdiğim emeklere.dng.dng.dng:..::..::..: o bir balık değil..o bir balık resmi...:..::..::..:[/QUOTE]
beni kurtarmak için gelirsin diye yazmıştım o kuleyi..:..: ama sen bırak kurtarmayı bıçaklamaya kalktın beni.dng
ne balığı ne resmi ilk defa antenlerim çalışmadı:..:
hem sen senaristlik yapmayı esay_rul'e bırak da bi dow bedduası patlat..pis kısayım:D öldüm bittim bennn
-
Günün önemine yakışır herelde...Jerfincim:)
[url]http://www.canliklip.com/klip-izle-4927-ZERRiN-OZER-giderim.html[/url]
-
[quote=catedral;69527]Günün önemine yakışır herelde...Jerfincim:)
[URL]http://www.canliklip.com/klip-izle-4927-ZERRiN-OZER-giderim.html[/URL][/quote]
devamına da bu yakışır; (Sezen AKSU, git git git gittt meeee :)...klibi izleyerek dinleyelim lütfen:))
[URL]http://www.vidopa.com/video/DOdhK0nRUtI__gitsezenaksu..(ayrılık).html[/URL]
:D:D
-
[quote=catedral;69536]Ayyyyy biraz dinlenelim güzelleşelim:..:[/quote]
onun kolay yolu war..mesela içerek güzelleşmek...Kavaklıdere Kalecik Karası 2005... şu an bi güzelim bi güzelim..........
hem sen daha ne kadar güzelleşeceksin...öyle bir avatar yaptın kendine ayılar dondu kaldı..meydan boğalara kaldı:..::..::..:
-
[QUOTE=Astatin;69532]-Catedral mi? O hemen her zaman doğru yerde doğru kararları verirdi..Başarılı oldu hayatta.. Hayatta sadece 1 yanlış yaptı :( belki kendisi söyler:..:
[/QUOTE]
.kom .kom .kom
-
[quote=catedral;69539].kom .kom .kom[/quote]
.boks..boks..boks..boks..boks..lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.kom.kom.kom.kom
-
[QUOTE=catedral;69527]Günün önemine yakışır herelde...Jerfincim:)
[url]http://www.canliklip.com/klip-izle-4927-ZERRiN-OZER-giderim.html[/url][/QUOTE]
çok teşekkür ederim bu güzel parça için.. her zaman çok severek dinlediğim bi parça..
eray_rul'un yazısını okuduktan sonra aşağıdaki film repliği canlandı gözümün önünde:..:
jerfin : astatin?
astatin : efendim jerfin?
jerfin : biz bu oyunu niye kurduk (oyun muydu değil miydi daha algılayamadık ya)
astatin : niye kurduk? (nalet olsun oyun muydu hepsi)
jerfin : biraz güzel vakit geçirip eğlenmek için... (hay allah yanlış anlayacak şimdi beni)
astatin : evet eğlenmek için.. (ne yani sadece eğlence miydi hepsi)
jerfin : peki bu oyuna kim düştü?
astatin : kim düştü?
jerfin : biz düştük..
astatin : demek ki eğlence biziz?:..:
-
[quote=jerfin;69553]çok teşekkür ederim bu güzel parça için.. her zaman çok severek dinlediğim bi parça..
eray_rul'un yazısını okuduktan sonra aşağıdaki film repliği canlandı gözümün önünde:..:
jerfin : astatin?
astatin : efendim jerfin?
jerfin : biz bu oyunu niye kurduk (oyun muydu değil miydi daha algılayamadık ya)
astatin : niye kurduk? (nalet olsun oyun muydu hepsi)
jerfin : biraz güzel vakit geçirip eğlenmek için... (hay allah yanlış anlayacak şimdi beni)
astatin : evet eğlenmek için.. (ne yani sadece eğlence miydi hepsi)
jerfin : peki bu oyuna kim düştü?
astatin : kim düştü?
jerfin : biz düştük..
astatin : demek ki eğlence biziz?:..:[/quote]
- bENİM ŞARKIMA NEDEN TEŞEKKÜR YOK :)
- Bir türk takımının Avrupa kupası maçlarında ki FIFA gözlemcisi gördüm sizi :) (jerfin yanlısı gördüm Jerfini):..::..:
Not: YAzdığın senaryoda Jerfin gördüğün her yere Astatin, Astatin Gördüğün her yere de Jerfinn yaz..bir de öyle oku :) :)
-
Yahu spongebob bile ralliye inanmışsa söylenecek söz kalmamış demektir :D Zaten ben dışardayken herşey olup bitmiş, belki bir son yarım saat süprizi bizi bekliyordur olamaz mı :D
Edit:: Mesajları nasıl siliyoruz bilen var mı :D
-
[QUOTE=Astatin;69554]- bENİM ŞARKIMA NEDEN TEŞEKKÜR YOK :)
- Bir türk takımının Avrupa kupası maçlarında ki FIFA gözlemcisi gördüm sizi :) (jerfin yanlısı gördüm Jerfini):..::..:
Not: YAzdığın senaryoda Jerfin gördüğün her yere Astatin, Astatin Gördüğün her yere de Jerfinn yaz..bir de öyle oku :) :)[/QUOTE]
değil sadece şarkı mesajına, sen iste baştan sona bütün mesajlarına ''teşekkür'' verip seni birinciliğe oturtayım bu forumda:..:
olmaz efendim o senaryoyu ben yazdım başrolde ben oynarım.dng
-
vob trader'in, ''vob tüccarı'' var hayranı... catedral'in, ''cırcır'' var hayranı.. senin fanatik hayranın da ben olurum dimi yaaa:..: