hayırlı uğurlu olsun ....brv.brv
saygıdeğer patronlar lütfen bu dopikte ewsel analizin dışına çıkmayalım .. seans topiği olmasın ... :o
Printable View
hayırlı uğurlu olsun ....brv.brv
saygıdeğer patronlar lütfen bu dopikte ewsel analizin dışına çıkmayalım .. seans topiği olmasın ... :o
Only the good die young...!!!! Teprik ederim patron..long live EW..ben FIFA gözlemcisi olarak iştirak edeceğim topiğe doğal olarak..malum.....üww
Ben intikam içgüdüsüyle ,:::
arasıra sadece sistem sonucu vermeyi düşünüyorum,:..::::
hiç öngörü falan olmadan,:D:..:
komplike sistem de tasarlayabilirim....kom
[QUOTE=saraylı;321981]Ben intikam içgüdüsüyle ,:::
komplike sistem de tasarlayabilirim....kom[/QUOTE]
sen istediğini yazabilirsin abi ....... büyük patronlara serbest ... .brv.brv
ahada ilk analiz ...... tahmini ewsel ....
[IMG]http://img221.imageshack.us/img221/7011/adszqbn.png[/IMG]
Selçuklum, yazmıyim diyorum , ama sayımını görünce bir şeyi hatırlatmak için sayım koyayım istedim. (Hani bir dalga impulsive sayılabiliyorsa, geri galan olasılıklar.. höreke ... himini ...)
Sazan tekrar kaçar ve bir daha da gelmez.
(Sadece 1 tek beklediğim durum var gerçekleşirse onu iletmek için gelirim. Ona da daha var) :mad: Hımmmm.
Herkese bol kazançlar.
[IMG]http://i53.tinypic.com/2w5ukat.png[/IMG]
sazan abi hoşgeldin ..... hatırlatma ve uyarı için teşekkür abi ....brv.brv
Şimdi ben yanlış anlamıyorsam;
Sn Selçuklunun sayımına göre yükseliş bitti veya bitmek üzere, kısa açılabilir...
Sn Sazanın sayımına göre ise (1) ve (2) ise yükseliş epey daha devam eder uzun açılabilir...
Sanırım değişik sayımlarda mümkündür...
Bu nasıl birşeyki herkes farklı sayabiliyor, bu şartlarda EW nasıl işe yarıyor?
Bu durumda EW önemli değil EWyi sayan önemli...
patron hayırlı uğurlu olsun. bende sazan abi gibi düşünüyorum. wave4 76850 de bitti. 5.3.i için çıkıyoruz. 5.3.ii iyi bir fırsat olucak diye bekliyorum.
[quote=hilmi;322045]
Bu nasıl birşeyki herkes farklı sayabiliyor, bu şartlarda EW nasıl işe yarıyor?[/quote]
yani 2 ew ci farklı pozsyonda ew sizde bunu başarabilirler dimi :..:
[quote=saraylı;321981]Ben intikam içgüdüsüyle ,:::
komplike sistem de tasarlayabilirim....kom[/quote]
aslında intikam şart benim hiç alakam olmadığı halde bu ew leri okumak zorunda kalabiliyodum. suçumuz günahımız neydi bizim:..:
... buradaki amaç ewyi sorgulamak değil bence ..... bu işe ömrünü vermiş ...kitaplar yazmış imsanlarında çok farklı sayımlarını gördüm .....geleceği kimse bilemez ..... ama graflar nasıl hareket ederse etsin ... o hareketin . ewsel kalıbı mutlaka vardır .....