Yeni konuyu ben açim bari eski konu kalkmış neden kalkmış nereye kalkmış ?
Printable View
Yeni konuyu ben açim bari eski konu kalkmış neden kalkmış nereye kalkmış ?
Dowda 12760 görülmeden geri geliş olacağını belirtmiştim. Sp ninde 1406 dan dönmesi doğaldı.
şimdiki beklentim 12440 desteğinin çalşması, diğer destek ise 12500.
Sp destekler 1385 ve 1370.
Nasdaq destekler ise 2483 ve 2465.
ımkb bugün entersan ayrıştı, yarın yükseliş bekliyorum.
Sevgiler.
Sayın haguan son gelişmeler ışıgında genel bir piyasa yorumu alabili
rmiyiz teşekkürler bol kazançlar.
sanirim yine cogu kisi longta yakalandi.
Yarın muhtemelen yatay banda gezecegız tekrar, Bız tam orta banda kapattık,Dax alt banda, Sp de alt banda su an ıcın.
Yarın ust bandanda acabılır,alt bandanda acabılır,Her sey mumkun, Alt bandan acarsa long, ust bandan acarsa short avantajını kaybetmemek ıcın geceye flat gırdım.
Ilerleyen saatlerde dow bow her neyse toparlayacaktır ve muhtemelen az eksı veya az artı kapatacaktır.
[QUOTE=teo;14663]Yarın muhtemelen yatay banda gezecegız tekrar, Bız tam orta banda kapattık,Dax alt banda, Sp de alt banda su an ıcın.
Yarın ust bandanda acabılır,alt bandanda acabılır,Her sey mumkun, Alt bandan acarsa long, ust bandan acarsa short avantajını kaybetmemek ıcın geceye flat gırdım.
Ilerleyen saatlerde dow bow her neyse toparlayacaktır ve muhtemelen az eksı veya az artı kapatacaktır.[/QUOTE]
cok iyimser olmus sanirim.
[QUOTE=follow;14664]cok iyimser olmus sanirim.[/QUOTE]
nedenki sn follow ? görüşünüzü nedeniyle açarsanız sevinirim
[QUOTE=Vernikci;14665]nedenki sn follow ? görüşünüzü nedeniyle açarsanız sevinirim[/QUOTE]
teo kardes ilerleyen saatlerde dow bov toparlar hatta arti kapatir yazmista ona cumleye istinaden yazdim.Ben toparlayacaklarini dusunmuyorum.
Grafiğin üzerine şu anki bulunduğumuz piyasa koşullarında yapabilecegimiz olası hareketleri oklarla belirtiyorum.
[COLOR=Silver][B]Beyaz ok :[/B] [/COLOR]51000-51500 arasına atağı temsil ediyor.
[B][COLOR=Blue]Mavi ok :[/COLOR][/B] Beyaz ok sonucunda direncin kırılıp 54500-55000 lere dogru atağı temsil ediyor.
[B][COLOR=Red]Kırmızı ok:[/COLOR][/B] 43000 leri temsil ediyor.
[IMG]http://img50.imageshack.us/img50/9365/vadeligunlukoq6.png[/IMG]
topik niye silinmiş ki anlamadım neyse
şükürki formumu hiç kaybetmemişim 1 aylık arada
sabah [B]tobo var teyidi 49400 dedim[/B].
2. mesajımda 49400 e geldi ama üzerinde kalmadıkça uzunlar iş yapmaz dedik hakkatende
öyle oldu 49400 nokta atışı olmuş:) ve ne olcağı belli olmaz ama şu anki durum dahada kötü
hayırlı akşamlar.
[B]Teknik bir sorundan oturu şimdilik kaldırdık. En kısa zamanda arşivden okuyabilirsiniz.
Ek olarak yeni üye alımını geçici bir süre durdurduk.[/B]
[quote=traderx;14668]topik niye silinmiş ki anlamadım neyse
şükürki formumu hiç kaybetmemişim 1 aylık arada
sabah [B]tobo var teyidi 49400 dedim[/B].
2. mesajımda 49400 e geldi ama üzerinde kalmadıkça uzunlar iş yapmaz dedik hakkatende
öyle oldu 49400 nokta atışı olmuş:) ve ne olcağı belli olmaz ama şu anki durum dahada kötü
hayırlı akşamlar.[/quote]
[quote=Vernikci;14659]Yeni konuyu ben açim bari eski konu kalkmış neden kalkmış nereye kalkmış ?[/quote]
[QUOTE=follow;14662]sanirim yine cogu kisi longta yakalandi.[/QUOTE]
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img124.imageshack.us/img124/8259/lonhv6.jpg[/IMG][/URL][/IMG]
Evet sayın follow
sistem sat demedigi için LONG a devam...
Yarın sat derse ozaman satarız..Hiç bir şey için erken degil....herşey vakti saatinde güzel oluyor....
Bugun sistemler yurtdışından ötürü al vermedi, yarın da yurtdışından sebeb kısa için sevinmek yada uzun için üzülmek yanlış olur ,ben şahsen uzun açarken yurt dışının olumsuzlugunun farkında olarak işelemimi gerçekleştirdim ,yarın içinde şimdiden yurtdışına bakıp yorum yapmak erken olur
BUGÜN ıYı KEKLENDıK DıYORUM YURTDIşINA NE KADAR BAKMIYACAZKı şimdiden 48500 garanti açılış bence
dow da 12400 kapanır 22 günlük ortalamasını kırmış bi abd
Eger bu sekılde kapatırsa tahmınım kapatmıyacak, 48.300 acılıstan sonra yurtdışı eşliğiyle beraber yukarı tam gaz cıkan bır Vob gorecegız..
teo hoş geldin..
gündüz yogundum biraz.. canımda sıkkındı..
geldiğini gördüm.. kargaşada hoşgeldin diyemedim....:)
teo bey geldinizmi Irak tan ?
[QUOTE=cbaykus;14679]teo bey geldinizmi Irak tan ?[/QUOTE]
Dondum Sayın Cbaykus 16:00 da buromdan seansın sonunu takıp edebıldım..
[QUOTE=mbm;14678]teo hoş geldin..
gündüz yogundum biraz.. canımda sıkkındı..
geldiğini gördüm.. kargaşada hoşgeldin diyemedim....:)[/QUOTE]
Hayırdır , ne oluyor, herkes bır tarafa kaçmış göremedim, Hıc yakıştırmadım..
Yarın içtimaya eksiksiz katılalım lütfen...
F DAX 0,50 EKSıYı FıYATLAMIş şöyle bi kapanış en iyi 0,50 1 arası eksi açılış olur yarın tüfe baskısı var zaten bugün dolar yen satta dax satta dow satta f dow dax saatliklerde satta biz aldayız türban kararı çıkmadı ortam belirsiz adamlar mal çakıyo spotta arada olan vobculara oluyor mbm sizi tebrik ederim tekrar ıska yok
dow da 12638 12427 düşünün 38,2 geri alışını isterik 12510.dng
Ne güzel dütü DJI yarın can çekiştirmeyecek.Yarın da FDJI artı açar..Her töne fırsat verir gibi..
sn cbaykus nasılsınız son 3 vade ye perform yaptım 31 aralık 31 mayıs 50000 puan 3 günlükde 65000 ama kağıt üzerinde bildiğiniz gibi gerçekte ise 24000 puanını alsak yeter 6ayda aylık 4000puan gibi yani gerisi gaplı açılışlar kırdı sat kırdı al zararlaarına denk gelir mesela bugün sistem alda dünden ama çarpıldık yinede
py bugün gene cambazlıklarına devam etti.....iyi oldu aslında son kısalarımı yarın planladığımın daha üst seviyelerinden yapacağım...
dün gece belirttiğim gibi yurt dışı iyi düşüş yapıyor...yalnız dowda bu hafta bir bu kadar daha eksi bekliyorum....yarından sonra bakalım py ne yapacak...
bugün gerçekten kısa için çok iyi fırsatlar verdi piyasa...cuma ve bugün iyi marjlar oluştu uzun kısa uzun kısa yapabilen varsa tebrikler...
geçen hafta belirttiğim stratejime devam ediyorum....tekrar belirteyim bu hafta 47000 lerin kırılacağını düşünüyorum...
dün gece belirttiğim gibi dow devam bizde ki uyumsuzluk olayının acısını py gerçekten kötü çıkaracak....zaten söylemiştim dow göçer ama biz ne yaparız diye o yüzden kısalarımı açmayı 3 güne yaydım..yarın full kısa olarak beklemeye geçeceğim...
herkese bol kazançlar....
py bugün gene cambazlıklarına devam etti.....iyi oldu aslında son kısalarımı yarın planladığımın daha üst seviyelerinden yapacağım...
dün gece belirttiğim gibi yurt dışı iyi düşüş yapıyor...yalnız dowda bu hafta bir bu kadar daha eksi bekliyorum....yarından sonra bakalım py ne yapacak...
bugün gerçekten kısa için çok iyi fırsatlar verdi piyasa...cuma ve bugün iyi marjlar oluştu uzun kısa uzun kısa yapabilen varsa tebrikler...
geçen hafta belirttiğim stratejime devam ediyorum....tekrar belirteyim bu hafta 47000 lerin kırılacağını düşünüyorum...
dün gece belirttiğim gibi dow devam bizde ki uyumsuzluk olayının acısını py gerçekten kötü çıkaracak....zaten söylemiştim dow göçer ama biz ne yaparız diye o yüzden kısalarımı açmayı 3 güne yaydım..yarın full kısa olarak beklemeye geçeceğim...
herkese bol kazançlar....
olumlu dusunen arkadaslara gercekten hayranim biraz olumlu bakmaya calisiyorum ancak beceremiyorum.Yani olumlu olabilmek icin neye,nasil bakiyosunuz gercekten imreniyorum.Diger siteyede baktim insan psikolojoleri nasil diye oradada cogunluk long acmis keza buradada cogunluk longda.Bir sistemdir gidiyor yanlis anlasilmasin sisteme filan karsi degilim ancak herkes sistem kullansa herkesin sistemi al verince kim kaybedecek peki??bugun 49.000 uzerinde acilan longlar yarin 48.500 acilisinda verilmeye calisilacak bunu hep beraber gorecegiz maalesef.
olumlu dusunen arkadaslara gercekten hayranim biraz olumlu bakmaya calisiyorum ancak beceremiyorum.Yani olumlu olabilmek icin neye,nasil bakiyosunuz gercekten imreniyorum.Diger siteyede baktim insan psikolojoleri nasil diye oradada cogunluk long acmis keza buradada cogunluk longda.Bir sistemdir gidiyor yanlis anlasilmasin sisteme filan karsi degilim ancak herkes sistem kullansa herkesin sistemi al verince kim kaybedecek peki??bugun 49.000 uzerinde acilan longlar yarin 48.500 acilisinda verilmeye calisilacak bunu hep beraber gorecegiz maalesef.
dow beklentim işlemeye devam....
dow beklentim işlemeye devam....
ayrica dowun zayif gorunumu bu sekilde devam ederse dusus dahada derinlesecek diye dusunuyorum.Dow un 4 saatlik kapanislarina bir bakin her gecen saat daha asagida kapaniyor tepki veremiyor tutunamiyor.
ayrica dowun zayif gorunumu bu sekilde devam ederse dusus dahada derinlesecek diye dusunuyorum.Dow un 4 saatlik kapanislarina bir bakin her gecen saat daha asagida kapaniyor tepki veremiyor tutunamiyor.
su an dow -%1.4 durumda,kapanisa 2 saat var 12.500 uzerinde yani -%1.1 gibi eksi kapatsa dahi cok buyuk surpriz olur diyorum.
su an dow -%1.4 durumda,kapanisa 2 saat var 12.500 uzerinde yani -%1.1 gibi eksi kapatsa dahi cok buyuk surpriz olur diyorum.
[B]Buyrun dj F günlük güncel[/B]
[IMG]http://img440.imageshack.us/img440/2033/djgunlukgl0.png[/IMG]
[B]Buyrun dj F günlük güncel[/B]
[IMG]http://img440.imageshack.us/img440/2033/djgunlukgl0.png[/IMG]
spot100 saatlik
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img209.imageshack.us/img209/7673/nmyv2.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=209&i=nmyv2.png][IMG]http://img209.imageshack.us/img209/7673/nmyv2.081ee29050.jpg[/IMG][/URL]
önceki yazılar olmadıgı için şöyle özetleyeyim...
haftasonu
vadeli için 49650
spot30 için 49000
spot için 43300 rakamları çok kritik demiştim...
ve spot 100 uyumsuz aşagı gelir demiştim...
bugun spottaki bu uyumsuzlukla aşagı geldiler ve sonra tekrar yukarı yapıp spotlar yeni zirve gördüler..
grafikte görüldüğü gibi artık zorlama ile çıkmaya çalışıyorlar...
her tepe uyumsuz oluyor..ve uyumsuzluk göstergelerde alçalan tepelerle devam etmekte...
kısaca demek istediğim şu...
birinci olasılık her an aşagı sert patlayabilir vadeli....uyumsuzluklardan dolayı..
ikinci olasılık bugun eksi 1 in üzerindeki yurtdışıya ragmen vadeli artıdaydı.
günlük grafiklere bakınca bu seferde orda pozitif uyumsuzluk varmış.. ve günlük bazda düşüşü frenlemiş...
günlük pozitif uyumsuzlugun devamı gelirmi...bilemeyiz..
yalnız şu var... yukarıdaki rakamların üzeri uyumsuzda olsa kısalar için tehlikelidir...
ne kadar aşagı düşünüp kısaya devam etsemde....
bugün üçüncu denemeleriydi aynı yerleri.. geçemediler..büyük olasılıkla malları devretmiş olabilirler....yalnız yukarı bir çoşku verip daha yukarıdan malları devretmeyide düşünüyor olabilirler..o yüzden o rakamlara konsantre olmak lazım .
vadeli için söylediğim şuydu.. 49300 gibi satılır.49650 kırılıp kırılmayacagına bakılır...
vadeli çok bilinmeyenli denklem gibi....
yurtdışının tekniği daha kolay... sabah fdow fdax dax fsp hepsi yükselen kanalını aşagı kırdı ve saatlikleri sata geldi... sonuç ortada...
vadeli ise kafa karıştırmak için elinden geleni yapıyor.. canı istediği yöne canı istediği zaman ayrışıyor......
o yüzden yinede dikkatli olmak lazım.. her iki yönede..süpriz can yakabilir..
yükselişleri sahte bulup aşagı sert geleceklerini düşünsemde o rakamlar benim için önemli...
spot100 saatlik
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img209.imageshack.us/img209/7673/nmyv2.png[/IMG][/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=209&i=nmyv2.png][IMG]http://img209.imageshack.us/img209/7673/nmyv2.081ee29050.jpg[/IMG][/URL]
önceki yazılar olmadıgı için şöyle özetleyeyim...
haftasonu
vadeli için 49650
spot30 için 49000
spot için 43300 rakamları çok kritik demiştim...
ve spot 100 uyumsuz aşagı gelir demiştim...
bugun spottaki bu uyumsuzlukla aşagı geldiler ve sonra tekrar yukarı yapıp spotlar yeni zirve gördüler..
grafikte görüldüğü gibi artık zorlama ile çıkmaya çalışıyorlar...
her tepe uyumsuz oluyor..ve uyumsuzluk göstergelerde alçalan tepelerle devam etmekte...
kısaca demek istediğim şu...
birinci olasılık her an aşagı sert patlayabilir vadeli....uyumsuzluklardan dolayı..
ikinci olasılık bugun eksi 1 in üzerindeki yurtdışıya ragmen vadeli artıdaydı.
günlük grafiklere bakınca bu seferde orda pozitif uyumsuzluk varmış.. ve günlük bazda düşüşü frenlemiş...
günlük pozitif uyumsuzlugun devamı gelirmi...bilemeyiz..
yalnız şu var... yukarıdaki rakamların üzeri uyumsuzda olsa kısalar için tehlikelidir...
ne kadar aşagı düşünüp kısaya devam etsemde....
bugün üçüncu denemeleriydi aynı yerleri.. geçemediler..büyük olasılıkla malları devretmiş olabilirler....yalnız yukarı bir çoşku verip daha yukarıdan malları devretmeyide düşünüyor olabilirler..o yüzden o rakamlara konsantre olmak lazım .
vadeli için söylediğim şuydu.. 49300 gibi satılır.49650 kırılıp kırılmayacagına bakılır...
vadeli çok bilinmeyenli denklem gibi....
yurtdışının tekniği daha kolay... sabah fdow fdax dax fsp hepsi yükselen kanalını aşagı kırdı ve saatlikleri sata geldi... sonuç ortada...
vadeli ise kafa karıştırmak için elinden geleni yapıyor.. canı istediği yöne canı istediği zaman ayrışıyor......
o yüzden yinede dikkatli olmak lazım.. her iki yönede..süpriz can yakabilir..
yükselişleri sahte bulup aşagı sert geleceklerini düşünsemde o rakamlar benim için önemli...
[QUOTE=follow;14692]su an dow -%1.4 durumda,kapanisa 2 saat var 12.500 uzerinde yani -%1.1 gibi eksi kapatsa dahi cok buyuk surpriz olur diyorum.[/QUOTE]
yapsın sn.follow daha iyi işte en son kısaları iyi yerlerden yaparız....py son oyunlarına devam eder...
şu unutulmamalı py iyi bir gap yapmadan bence bu düşüş trendini bitirmeyecek...
bizim siyasi durumumuz harici yurtdışı gerçekten kötü durumda....daha bunlar bana başlangıçlar gibi geliyor....
dow için ilk asıl hedef beklentim 11400 ler....son bir kez 12200 lerden sonra yukarı yaptıktan sonra bu hedefi bekliyorum....
[QUOTE=follow;14692]su an dow -%1.4 durumda,kapanisa 2 saat var 12.500 uzerinde yani -%1.1 gibi eksi kapatsa dahi cok buyuk surpriz olur diyorum.[/QUOTE]
yapsın sn.follow daha iyi işte en son kısaları iyi yerlerden yaparız....py son oyunlarına devam eder...
şu unutulmamalı py iyi bir gap yapmadan bence bu düşüş trendini bitirmeyecek...
bizim siyasi durumumuz harici yurtdışı gerçekten kötü durumda....daha bunlar bana başlangıçlar gibi geliyor....
dow için ilk asıl hedef beklentim 11400 ler....son bir kez 12200 lerden sonra yukarı yaptıktan sonra bu hedefi bekliyorum....