Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
VOB Günlük Grafik.
Direnç 75.3, Destek 71.575'de duruyor.
Yukarı hareket devam ederse, 75.3'leri geçemeyip, 71.575'e düşmesini bekliyorum. [I][U]Ama esas beklentim, önce 71.575'e düşüp sonrasında, 75'lere dogru hareketlenme yönünde[/U][/I].
Özetle, her halükarda 71.5'lere düşüşü bekliyorum. (Önce yukarı sonra düşüş yada direkt düşük.)
XU100 Günlük Resim.
Bu sabah verdiğim haftalık XU100 analizindeki, (4) nolu dalganın sonrasında oluşan ve halen içinde olduğumuz yapının etiketlenmesi ve hedefleri bence aşağıdaki gibi. (Haftalık analizde belirttiğim : [I]"Ayrıca (4) etiketli dipten sonraki yapıyı günlük grafiklerde saymaya çalışıp haftalıkta olası 2 hedeften hangisinin günlük grafiklerde daha ağırlıklı hedef olduğunu bulmaya çalışacağım."[/I] cümlesindeki analiz aşağıda. Ancak dalga sayımı henüz olgunlaşmadığı için henüz haftalık hedeflerin konfirmasyonuna girişmiyoruz. Önce 3 ve 4. dalgaların tamamlanmasını bekleyeceğim.
Değerlendirme :
Şu anda (5). dalganın 3. dalgasının içinde olduğumuzu düşünüyorum. Beklediğim hareket tarzı, iii hedefine vurması ve düşmesi (yada vuramadan düşmesi), düşüşün ii ve bugünlerde oluşacak tepenin arasındaki mesafenin %38'ini geri alması ve sonra, tekrar yukarı hareketle 3 hedefine ulaşması. Bu noktada 3. dalganın tamamlanacağı şeklinde.
Zaman gösterecek.
Bol Kazançlar.
[quote=sazan;224126]VOB Günlük Grafik.
Direnç 75.3, Destek 71.575'de duruyor.
Yukarı hareket devam ederse, 75.3'leri geçemeyip, 71.575'e düşmesini bekliyorum. [I][U]Ama esas beklentim, önce 71.575'e düşüp sonrasında, 75'lere dogru hareketlenme yönünde[/U][/I].
Özetle, her halükarda 71.5'lere düşüşü bekliyorum. (Önce yukarı sonra düşüş yada direkt düşük.)
[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=2313&d=1270465533"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=2313&stc=1&thumb=1&d=1270465533[/IMG][/URL]
[/quote]
VOB Günlük.
Önce aşağı sonra yukarı yapmasını beklerken, piyasamız direk yukarı gitti ve yukardaki hedefe dün vuruldu, Şimdi hedef bir alttaki yatay çizgi. Dalga sayımı alıntı yaptığım grafikte var, bu yüzden tekrar vermiyorum. Sonuçta dün vurulan tepede iii dalganın bittiğini kabul ediyorum ve bu hafta ii-iii mesafesinin %38.2'sinin geri alınmasını bekliyorum. Özetle 71.6'lara kadar bir düşüş beklentim. [I](Lütfen trade kararlarınızı etkilemesin!)[/I]
Bol Kazançlar.