-
Biri Geyik Mi Dedi ?
[quote=jerfin;69523]senaryoda niye beni öldürüyorsun efendim git kendini öldür:..: daha ben gencim güzelim, beni bekleyen yeni aşklar var .dng[/quote]
ya sen ne pis ne kaprisli oyuncusun beaa..az önce ben kendimi kuleden atmaya gidiyorum diyen sen değil miydin..? ben sadece az daha kanlıyaptım..bir filmde öyle 5 tane aşk olmaz... nalet olsun sana verdiğim emeklere.dng.dng.dng:..::..::..: o bir balık değil..o bir balık resmi...:..::..::..:
-
[QUOTE=Astatin;69524]ya sen ne pis ne kaprisli oyuncusun beaa..az önce ben kendimi kuleden atmaya gidiyorum diyen sen değil miydin..? ben sadece az daha kanlıyaptım..bir filmde öyle 5 tane aşk olmaz... nalet olsun sana verdiğim emeklere.dng.dng.dng:..::..::..: o bir balık değil..o bir balık resmi...:..::..::..:[/QUOTE]
beni kurtarmak için gelirsin diye yazmıştım o kuleyi..:..: ama sen bırak kurtarmayı bıçaklamaya kalktın beni.dng
ne balığı ne resmi ilk defa antenlerim çalışmadı:..:
hem sen senaristlik yapmayı esay_rul'e bırak da bi dow bedduası patlat..pis kısayım:D öldüm bittim bennn
-
Günün önemine yakışır herelde...Jerfincim:)
[url]http://www.canliklip.com/klip-izle-4927-ZERRiN-OZER-giderim.html[/url]
-
[quote=catedral;69527]Günün önemine yakışır herelde...Jerfincim:)
[URL]http://www.canliklip.com/klip-izle-4927-ZERRiN-OZER-giderim.html[/URL][/quote]
devamına da bu yakışır; (Sezen AKSU, git git git gittt meeee :)...klibi izleyerek dinleyelim lütfen:))
[URL]http://www.vidopa.com/video/DOdhK0nRUtI__gitsezenaksu..(ayrılık).html[/URL]
:D:D
-
[quote=catedral;69536]Ayyyyy biraz dinlenelim güzelleşelim:..:[/quote]
onun kolay yolu war..mesela içerek güzelleşmek...Kavaklıdere Kalecik Karası 2005... şu an bi güzelim bi güzelim..........
hem sen daha ne kadar güzelleşeceksin...öyle bir avatar yaptın kendine ayılar dondu kaldı..meydan boğalara kaldı:..::..::..:
-
[QUOTE=Astatin;69532]-Catedral mi? O hemen her zaman doğru yerde doğru kararları verirdi..Başarılı oldu hayatta.. Hayatta sadece 1 yanlış yaptı :( belki kendisi söyler:..:
[/QUOTE]
.kom .kom .kom
-
[quote=catedral;69539].kom .kom .kom[/quote]
.boks..boks..boks..boks..boks..lelele.lelele.lelele.lelele.lelele.kom.kom.kom.kom
-
[QUOTE=catedral;69527]Günün önemine yakışır herelde...Jerfincim:)
[url]http://www.canliklip.com/klip-izle-4927-ZERRiN-OZER-giderim.html[/url][/QUOTE]
çok teşekkür ederim bu güzel parça için.. her zaman çok severek dinlediğim bi parça..
eray_rul'un yazısını okuduktan sonra aşağıdaki film repliği canlandı gözümün önünde:..:
jerfin : astatin?
astatin : efendim jerfin?
jerfin : biz bu oyunu niye kurduk (oyun muydu değil miydi daha algılayamadık ya)
astatin : niye kurduk? (nalet olsun oyun muydu hepsi)
jerfin : biraz güzel vakit geçirip eğlenmek için... (hay allah yanlış anlayacak şimdi beni)
astatin : evet eğlenmek için.. (ne yani sadece eğlence miydi hepsi)
jerfin : peki bu oyuna kim düştü?
astatin : kim düştü?
jerfin : biz düştük..
astatin : demek ki eğlence biziz?:..:
-
[quote=jerfin;69553]çok teşekkür ederim bu güzel parça için.. her zaman çok severek dinlediğim bi parça..
eray_rul'un yazısını okuduktan sonra aşağıdaki film repliği canlandı gözümün önünde:..:
jerfin : astatin?
astatin : efendim jerfin?
jerfin : biz bu oyunu niye kurduk (oyun muydu değil miydi daha algılayamadık ya)
astatin : niye kurduk? (nalet olsun oyun muydu hepsi)
jerfin : biraz güzel vakit geçirip eğlenmek için... (hay allah yanlış anlayacak şimdi beni)
astatin : evet eğlenmek için.. (ne yani sadece eğlence miydi hepsi)
jerfin : peki bu oyuna kim düştü?
astatin : kim düştü?
jerfin : biz düştük..
astatin : demek ki eğlence biziz?:..:[/quote]
- bENİM ŞARKIMA NEDEN TEŞEKKÜR YOK :)
- Bir türk takımının Avrupa kupası maçlarında ki FIFA gözlemcisi gördüm sizi :) (jerfin yanlısı gördüm Jerfini):..::..:
Not: YAzdığın senaryoda Jerfin gördüğün her yere Astatin, Astatin Gördüğün her yere de Jerfinn yaz..bir de öyle oku :) :)
-
Yahu spongebob bile ralliye inanmışsa söylenecek söz kalmamış demektir :D Zaten ben dışardayken herşey olup bitmiş, belki bir son yarım saat süprizi bizi bekliyordur olamaz mı :D
Edit:: Mesajları nasıl siliyoruz bilen var mı :D
-
[QUOTE=Astatin;69554]- bENİM ŞARKIMA NEDEN TEŞEKKÜR YOK :)
- Bir türk takımının Avrupa kupası maçlarında ki FIFA gözlemcisi gördüm sizi :) (jerfin yanlısı gördüm Jerfini):..::..:
Not: YAzdığın senaryoda Jerfin gördüğün her yere Astatin, Astatin Gördüğün her yere de Jerfinn yaz..bir de öyle oku :) :)[/QUOTE]
değil sadece şarkı mesajına, sen iste baştan sona bütün mesajlarına ''teşekkür'' verip seni birinciliğe oturtayım bu forumda:..:
olmaz efendim o senaryoyu ben yazdım başrolde ben oynarım.dng
-
vob trader'in, ''vob tüccarı'' var hayranı... catedral'in, ''cırcır'' var hayranı.. senin fanatik hayranın da ben olurum dimi yaaa:..:
-
[quote=jerfin;69557]değil sadece şarkı mesajına, sen iste baştan sona bütün mesajlarına ''teşekkür'' verip seni birinciliğe oturtayım bu forumda:..:
olmaz efendim o senaryoyu ben yazdım başrolde ben oynarım.dng[/quote]
yok almayayım. tüm mesajlarıma teşekkür edersen sonra dedikodu çıkar hakkımızda..bak CIRCIR la catedral hakkında söylenenler gırla... ikinci bir "scream" vakası olmasın..malum "kamuya kapalı" bizim mesajlar :)))
e doğru diyosun, başrol yazanın hakkı da..senin yazdığın senaryoda dominant aktör ben görünüyorum..hem acıların çocuğu, hem aşk-metre çocuğu, hem soran adam falan falan feşmeken..sen bilirsin..ama herkesin yazdığı senaryoda karşı tarafı da oynatma hakkı doğuyor:..::..:dikkat et "içtihat" a dönüşmesin:..::..:
-
[quote=jerfin;69559]vob trader'in, ''vob tüccarı'' var hayranı... catedral'in, ''cırcır'' var hayranı.. senin fanatik hayranın da ben olurum dimi yaaa:..:[/quote]
şekil olarak doğru olmaz..illede fanatik olunacaksa benim senin fanatiğin olmam lazım.. ama tarzım değil..hem bu kadar belli etmeyelim...dng
-
[quote=jerfin;69553]çok teşekkür ederim bu güzel parça için.. her zaman çok severek dinlediğim bi parça..
[COLOR=red]eray_rul'un yazısını okuduktan sonra aşağıdaki film repliği canlandı gözümün[/COLOR] önünde:..:
:..:[/quote]
esay rul un mesajını neden bir daha okuma ihtiyacı duydun:..::..:
strike 1....
-
[QUOTE=Astatin;69532]-Jerfin mi? O hiç bir dersten zayıf almazdı..:..::..: ama içine kapanık biriydi..anne kuzusuydu..sonra yoldan çıktıysa bilemem..:)
-Esay Rul mu? O matematiği de edebiyatı da çok severdi, hangi tarafa meyletmeli kariyerim diye düşüncelere dalardı, biz kızları izlemeye gittiğimizde bile... bunalımda olması muhtemel..sonu ne oldu bilmiyorum belki kendisi söyler :)
-Catedral mi? O hemen her zaman doğru yerde doğru kararları verirdi..Başarılı oldu hayatta.. Hayatta sadece 1 yanlış yaptı :( belki kendisi söyler:..:
- ......... mi? Sınıfın kıskanç ve başarısız çocuğuydu..hala da öyle...
-..........mu? Teoriye o kadar gömülürdü kü, gerçeklikten kopardı.. Hala da öyle[/QUOTE]
Birinci........ C, ikinci ........T ile mi başlıyor?
-
Biri Geyik Mi Dedi ?
[quote=mur@t;69568]Birinci........ C, ikinci ........T ile mi başlıyor?[/quote]
Bay Murat,
Bu ayrıntıyı kim yakalayacak diye çok merak ediyordum... Sizi tebrik ederim. T de kesinlikle mutabıkız (kendisini sayar ve severim)... C ise, diğer forumdaki c ise mutabıkız. bu forumdaki birini kastediyorsanız maalesef değil:)
-
[QUOTE=torsion;69566]siz aşkta kazanın ya biz para kazanalım noollluuuuurrrrrüüü[/QUOTE]
ne aşkı ne meşki... resmen savaş vaarrrrrr:..:
-
[QUOTE=Astatin;69572]Bay Murat,
Bu ayrıntıyı kim yakalayacak diye çok merak ediyordum... Sizi tebrik ederim.[/QUOTE]
Mükemmellik ayrıntıda gizlidir dostum...
-
-
[quote=mur@t;69575]Mükemmellik ayrıntıda gizlidir dostum...[/quote]
O sizin mükemmelliğiniz;)
-
[QUOTE=mur@t;69575]Mükemmellik ayrıntıda gizlidir dostum...[/QUOTE]
T'yi bende çıkardım da C'yi çıkaramadım hala:confused:
-
[quote=jerfin;69573]ne aşkı ne meşki... resmen savaş vaarrrrrr:..:[/quote]
İşte bu...hayallerimizdeki Jerfin.. Olayın adı bu.. savaş..tamamlayayım... Düşük Yoğunluklu Savaş.brv.brv.brv.boks..boks..boks.:..:
-
Bu ayrıntıyı kim yakalayacak diye çok merak ediyordum... Sizi tebrik ederim. T de kesinlikle mutabıkız (kendisini sayar ve severim)... C ise, diğer forumdaki c ise mutabıkız. bu forumdaki birini kastediyorsanız maalesef değil:)[/QUOTE]
T, benim de takdir ettiğim bir arkadaştır. Gerçi son zamanlarda forumu biraz boşladı ama...
C harfinde de mutabıkız tabii ki. Yazılışı C, okunuşu K.
-
[quote=jerfin;69579]T'yi bende çıkardım da C'yi çıkaramadım hala:confused:[/quote]
Tamam Tamam..Kıskandın mı muratı...Peki peki sen de mükemmelsin, kaçırmamışsın ayrıntıyı .brv.brv
Strike 2:D:D
-
[QUOTE=Astatin;69582]Tamam Tamam..Kıskandın mı muratı...Peki peki sen de mükemmelsin, kaçırmamışsın ayrıntıyı .brv.brv
Strike 2:D:D[/QUOTE]
psikolojik savaş haaa:..:.. hırrrrr.dng
-
[quote=jerfin;69583]psikolojik savaş haaa:..:.. hırrrrr.dng[/quote]
Kill Me The Softly..iyi bir parçadır...ama sezen aksu nun gitme si daha iyi:..::..::..:
-
geyık fazla uzadı sanki, astatın ve jerfın arkadaslar ozel bı topık acsa daha yararlı olmaz mı?
-
[quote=rcp;69586]geyık fazla uzadı sanki, astatın ve jerfın arkadaslar ozel bı topık acsa daha [COLOR=red]yararlı[/COLOR] olmaz mı?[/quote]
Açıkcası "yarar" maksatlı değildik..Ama evet forumdakileri sıkmaya hakkımız yok..Bu bahsi kapatalım jerfin..en azından bu forumda...forum öyle istiyor..oysaki muhabbet tam da kamulaşmaya başlamıştı, katılımlar da başlamıştı...ama bu diyaloğu destekleyen çıkmadığına, aksine istemeyen çıktığına göre evet evet kapatalım bu bahsi burada...
-
Bu ayrıntıyı kim yakalayacak diye çok merak ediyordum... Sizi tebrik ederim. T de kesinlikle mutabıkız (kendisini sayar ve severim)... C ise, diğer forumdaki c ise mutabıkız. bu forumdaki birini kastediyorsanız maalesef değil:)[/QUOTE]
ben biliyorum ben biliyorummm...
ama sölemicemmmmm.kom
-
[QUOTE=rcp;69586]geyık fazla uzadı sanki, astatın ve jerfın arkadaslar ozel bı topık acsa daha yararlı olmaz mı?[/QUOTE]
tatiller bitmiyorki tatiller bitsede geyik yapmasak artık piyasa acılamadıki bi simdide haftasonu tatılı geldi :( odaklanamadık piyasaya
-
[QUOTE=Astatin;69587]Açıkcası "yarar" maksatlı değildik..Ama evet forumdakileri sıkmaya hakkımız yok..Bu bahsi kapatalım jerfin..en azından bu forumda...[COLOR="Red"]forum öyle istiyor[/COLOR]..oysaki muhabbet tam da kamulaşmaya başlamıştı, katılımlar da başlamıştı...ama bu diyaloğu destekleyen çıkmadığına, aksine istemeyen çıktığına göre evet evet kapatalım bu bahsi burada...[/QUOTE]
Acaba?
-
[QUOTE=rcp;69586]geyık fazla uzadı sanki, astatın ve jerfın arkadaslar ozel bı topık acsa daha yararlı olmaz mı?[/QUOTE]
ne konuşalım sn rcp.. dünya borsaları, ne olacak bu ekonominin hali, siyaset, dünyanın sorunları v.s. v.s.... siz sıkılmadınız galiba akşama kadar borsa muhabbetinden ve geyik rahatsız ediyor sizi..
-
Sizi kırmak ıstemem sevgılı kardesım astatın, ama nerdeyse son 20 sayfa sadece bu geyıkle dolu, vob konusulmuyor artıkın.
oysa yenı bır forum acsanız, dıleyen katılsın geyık devam etsın, arada bız de katılır, ajite ederız:)
-
Biri Geyik Mi Dedi ?
Boynuzlu boynuzsuz tum geyikler
-
[quote=mur@t;69590]Acaba?[/quote]
:..::..::..::..:sizin yanıtınızı anladım..ama önemli olan çoğunluğun sesi..catedralin 800 teşekkürü gibi bir şey...albert camus vicdanı :)
-
[QUOTE=Astatin;69585]Kill Me The Softly..iyi bir parçadır...ama sezen aksu nun gitme si daha iyi:..::..::..:[/QUOTE]
veeee......:..:
[url]http://www.metacafe.com/watch/1335026//[/url]
-
[QUOTE=rcp;69592]Sizi kırmak ıstemem sevgılı kardesım astatın, ama nerdeyse son 20 sayfa sadece bu geyıkle dolu, vob konusulmuyor artıkın.
oysa yenı bır forum acsanız, dıleyen katılsın geyık devam etsın, arada bız de katılır, ajite ederız:)[/QUOTE]
buyrun ben açtım .kom
[url]http://www.voborsa.com/forum/biri-geyik-mi-dedi-t5178.html?p=69593#post69593[/url]
-
+.[quote=mur@t;69590]acaba?[/quote]
+.
-
[QUOTE=jerfin;69591]ne konuşalım sn rcp.. dünya borsaları, ne olacak bu ekonominin hali, siyaset, dünyanın sorunları v.s. v.s.... siz sıkılmadınız galiba akşama kadar borsa muhabbetinden ve geyik rahatsız ediyor sizi..[/QUOTE]
astatın için yazdıgımı yazıda sıze de yanıt vermıs olayım sayın jerfın. Espri-oyun-takılma-kışkırtma vs.vs. tek konu uzerınden devam edınce kabak tadı verıyor,
formun genelı memnunsa ben bır sure formu okumaya ara verırım mesele kalmaz.
Tadınızı kacırmak ıstemem.