Eski topik çok fazla sayfaya ulaştığı için arşive alındı. Eskisine [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5708&page=2456"]buradan [/URL]ulaşabilirsiniz.
Printable View
Eski topik çok fazla sayfaya ulaştığı için arşive alındı. Eskisine [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5708&page=2456"]buradan [/URL]ulaşabilirsiniz.
günaydın, herkes nerede :o
Gunaydın
astii kulede :)
nerdeyse marttaki kadar süründük yine.bu kadarda eziyet olmaz yav.insan gibi işlem yapmıyorlar 1 ay.3-5 gün hareket oluyor sonra eziyet başlıyor.5 dk grafiklere şöyle sıkıştırıp bakın barlar hep yan yan gidiyor 6 nisandan bu yana.
5-10 binlik harekette parayı cebe koyup beklemek gerekiyor.Yatayda parayı kuşa çeviriyorlar.Başka çaresi yok gibi....
ben tamamen sisteme uyuyorum gari hayatımdan memnunum :::
yatayda işlem adetini azaltmak en mantıklısı
bugün son artık karar verecek ya herru ya merru
86-87binleri gorup sonra donucek gibi geliyor bana ama hayırlısı artık
eskilerden kimse yokmi yeni
sıkıcı birgün daha :(
zisteme devam
mental
spot ve vop son durumu
[IMG]http://ressim.net/s/upload/ce91a35d.png[/IMG]
Merhaba, merhaba,.boks.
"Scooby doo bi doo" Patron[B](Sekube)[/B]:D
KAdemeleri yapıştırabilir misin?:o
Bu hafta perşembe günü PPK toplantısı beklenecek. Üstüne Cuma günüde ABD tatil. Yani hafta ölü doğdu.
[quote=excali;351136]Merhaba, merhaba,.boks.
"Scooby doo bi doo" Patron[B](Sekube)[/B]:D
KAdemeleri yapıştırabilir misin?:o[/quote]
[img]http://666kb.com/i/bsqt77xp5lpcwcu6q.gif[/img]
berbat bir hafta olacak galiba :(
Haftasonu misafir ağırladık, çok yorulmuşum, işlem yok, flatım uykusuzum, yorgunum, iş yerinde uyuyacak yerde yok :(
eski kanalizasyon kayıtlıymış bende, aradım bulamadım, derdime derman........
Cok stabil birgun geciriyoruz acaba matriks verimi almıyo diye yenilemekten daraldım :)
rastgele patronlar,iyi seanslar !
Ya çıkar ya düşer...
rastgele patronlar,iyi seanslar !
[quote=Strategist;351149]Ya çıkar ya düşer...[/quote]
Aha stropatflat gelmiş...tarihi bir analiz teprik ederim...şortum ama bence çıkar:::
[quote=Astatin;351150]rastgele patronlar,iyi seanslar ![/quote]
Nerdesin lem, köle? Farların 84.600 bakımı mı gelmişti??:..:
[quote=cozbek83;351145]berbat bir hafta olacak galiba :(
Haftasonu misafir ağırladık, çok yorulmuşum, işlem yok, flatım uykusuzum, yorgunum, iş yerinde uyuyacak yerde yok :([/quote]
bir şarkı vardı, yorgunum uykusuzum.... diye başlayan,
berbat bir hafta olmaz bence, güzel testere çalışmaya devam edecek.
[quote=negrolino;351109]astii kulede :)[/quote]
ne ne zaman..nassı..hangi kule...:D
[quote=Astatin;351151]Aha stropatflat gelmiş...tarihi bir analiz teprik ederim...şortum ama bence çıkar:::[/quote]
Sn. Astreton. Az önce short'daydım ama bu analiziniz üzerine stop&reverse yaparak long'a döndüm. Çıkmazsa iki elim yakanızda. Bu nedenle pahalı bir gömlek falan giyiyorsanız tikkatli olunuz yakası yamulabilir. Teşekkür ederim.
[quote=Strategist;351155]Sn. Astreton. Az önce short'daydım ama bu analiziniz üzerine stop&reverse yaparak long'a döndüm. Çıkmazsa iki elim yakanızda. Bu nedenle pahalı bir gömlek falan giyiyorsanız tikkatli olunuz yakası yamulabilir. Teşekkür ederim.[/quote]
gömlek b&s mark apatron..hehehe..havalı gibi duruyo ama deel..indirimden 29.90 a aldım...el bezi bile yapabilirsin sorun değil..
pozisyon olayına gelince, bana seçime kadar 100,000 gösterirler gibi geliyo:p bana öyle geldiği için ben şort poz taşıyorum:..::..:
ilginç oluyo böyle: bana çıkacak gibi geldiği için ben şortum amma aynı nedenle sen longsun.dng teknik analz gibi bişi oldu bu...:D:D
Sellbear nerde:D
Görüntü olsun... Analiz falan yapıyo zannetsinler... :..:
[quote=Astatin;351154]ne ne zaman..nassı..hangi kule...:D[/quote]
ıspartakulede :)
benim kafam karıstı bu olaydan dolayı :) 5 bilinmeyenli denklem gibi oldu
stop patlatma dakikaları yaklaşıyor, aman dikkat.
TEPRİK EDERİM
Dün duydum sanıyorum, MB Başkanı Başçı, bankalarla ilgili güzel şeyler söylüyordu.
piyasa keyifsiz..
pozitif ayrışmış süsü verilmiş graş havasımı yoksa :)
patron ne diyosun :)
ne ağız varmış bendede kardeşim,iyiki keyifsiz dedik..
€/JPY lonk..heyk
piyasanın keyifsiz oldugunu 3-4 kere daha solermisin zahmet olmazsa :)
[quote=batido;351172]piyasanın keyifsiz oldugunu 3-4 kere daha solermisin zahmet olmazsa :)[/quote]
söyleyemem patron kızar :..:
istop ve lonk...geçmiş olsun strobaba..artık aynı pozdayız..üwww
sızlanmalar artmış bu iyiye işaret::: tik tak, tik tak -- palanın saati