XU30 nisan vade gün sonu...
XU30 nisan vade gün sonu...
Kelin ilaçı Olsa Kendi VOB'na Sürermiş...
Sigara Yasağını Destekliyorum. Bana Sigarayı Bırakmamda Yardımcı Olan Aynı zamanda Viyagra'nın da yapımcısı Pfizere ve Champixe Teşekkur ederim..
Çok Uzman
Cuma gününden kalan uzunların yarısını kapadım, sistemim kısa periyodlarda sat konumunda, saatlik henüz sat demedi, flat girecektim ama saatliğin hatırına uzunların yarısını bıraktım, haftasonuna uzunda kalırken bugün böyle sabah düşerek gaplı açılış yapacağını ve açıldığı yerden kapanacağını tahmin etmemiştim...
Dow 7500 altı sakat olur, bu sakatlığı bugün akşam ya sert yapacak yada yapmayacak diyorum, bizim spot 30 benim sisteme göre kısa periyodlarda sat konumuna geçti, yarın yurtdışının sert düşüşünü 29500 desteğine düşüş yaparak fiyatlama ihtimali var diye düşünüyorum, en yakın destek 29500 seviyeleri görünüyor malesef, vob ne olur artık siz düşünün, ama ben hala olumlu taraftayım bakalım, saygılar..
Vadelide yabancı olduguna inanmıyorum ,
Buradaki yerli çete , sanki vadeli ekranı deyilde VARYO ekranı ,
İnsanların üzerine korku salarak at oynatmak ,
Hiç bir akıllı yatımcı makası ekside tutarak mal toplayamaz, toplamaz.
Makası ekside tutmalarının ana nedeni , yatırımcıyı kısa yapmaktan korku ile alıkoymak.
Bakıldıgında endeksi TCEEL ile tutdular . Endeks üzerindeki tceel in inanılmaz agırlıgı işlerini bir hayli kolaylaştırıyor , İşbirligi mükemmel.
benim için kötü bir gündü .. sabah endeks kontratlarında. 1000 puanlık sopa attılar .. zararı altın kontratlarında telafi etmeye çalıştım .. bir miktar zararı telafi ettim .. geceye altın short pozda kaldım ... işin garibi eskiden sabah 1500-2000 puan gap bile yesem güniçi telafi etme durumu oluşurdu .gün sonu kara geçtiğim çok olurdu ... . artık olmuyor .. çok zorlaştı piyasa .. Allah sonumuzu hayretsin ..
Seçim zarfından prezervatif çıktı
30 Mart 2009 Pazartesi 14:55
Ataşehir'de dün akşam oy verme işlemi bitince sandıklar açılmaya başlandı. Zarflardan prezarvatif çıkınca sandık görevlileri şoke oldu!
Ataşehir'de oyların sayımı için açılan sandıklardaki zarflardan prezervatif çıktı.
Akşam oy verme işleminin bitmesinin ardından İçerenköy Nuri Cıngıllıoğlu Lisesinde sandıkların açılmasıyla oy sayım işlemi başladı. Görevlilerin oy sayımı sırasında açtıkları 3 zarftan prezervatif çıktı. 1210 nolu sandıkta AK Parti, CHP ve MHP'ye EVET oyu basılan üç ayrı zarftan çıkan prezervatifler şaşkınlık yaşanmasına neden olurken, görevliler çekim yapan basın mensuplarının görüntü almasına tepki gösterdi.
Oy sayma işlemi yapıldığı sırada bir prezervatifin yerde durduğu görülürken, bir sandık görevlisi ise içinde prezervatif bulunan zarfı eliyle saklamaya çalıştı.
Okulda CHP adına Müşahit olarak görevli olan Evrim Pafta "Üç ayrı sandıkta üç adet kondom çıktı, bu olayı vatandaşın bir protestosu olarak düşünüyorum. Açılan üç zarfta AK Parti, CHP ve MHP'ye EVET mührü basılıydı ve üç tane kondom vardı" şeklinde konuştu. CHP'li Müşahit bu inanılmaz olay karşısında şaşırdıklarını ifade ederken oyların ise geçersiz sayıldığını söyledi.
biriniz şu dow a dur desin allasen...
Abi Ataşehir ile ilgili haber gönderdik aradan bir saat geçmeden Ataşehirde kaza yaptık Kadının biri önümde o kadar yavaş gidiyordu ki anlatamam, tam kavsağa girdik birden fren yapmaz mı. Tabi aynen gol oldu. Benim ön tampon onun arka tampon. Resim çektik, kaza tespit tutanağı doldurduk ama bunu ilk kez yaptım. Şimdi fotoğraflarla bu tutanağı sigortacılara versek olay halloluyor galiba. Allahtan benim arabadaq boş tutanak vardı, yoksa kadının dünyadan haberi yok...
dow 23 te kapanıyor oyle değilmi
Şu an 88 kullanıcı var. (0 üye ve 88 konuk)
Yer imleri