nikei graf
nikei graf
Türkçemi düzeltmeye çalıŞıyorum
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu görüŞler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
vob nisan vadede grafigi boyle çizsek olur mu
genel gorunum
Dow 23 yil
ayni cizgilerin yakin cekimi
6576 mi 6276 mi?
* grafikler haftaliktir
6546 gorulmus endusuk, tamammi 6276 a devammi ?
malum tobo çok süper çalıştı bir realizasyondan sonra herkes çöküş başladı kaçın demeye başlayınca (ki bu seviye 30000 lerin altı olacaktır) 35500-36000 hedefine ulaşacaktır, tabi bu iştahla seans içi ufak realizelerle oraya kadarda götürebilirler o ihtimal her zaman mevcut.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri