hadi artık kıpırdanmaa başla dalırcık yükledim yükü
Konu Vernikci tarafından (22.05.08 Saat 01:30 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar fx piyasasında dolara gece 23: 00 sularında alım geldi genelde bu saatlerde usd /ytl paritesinde yaprak kımıldamaz kendi kullandığım sinyal sisteminde ( fx piyasasında usd/ytl sinyallerine göre vobda dolar kontratı alıp-satıyorum ve verimlilik %80 lerde ) 1.2255 de ( fx göre ) long sinyali gelmişti yaklasık 1 haftadır long dayım yani kurun yönü yukarı
sn catedral kulakların cınlasın bumerang isteriz
sayın bulent odl şirketinin metatrader programını kullanıyorum mesela acm gibi ve bazı turk şirketleri usd /ytl kurunu sabitliyo saat 21:00 veya 23:00 SIRALARINDA fakat dünya piyasalarında ytl alınıp satılıyo şşimdi baktığımda usd/ytl kuru gece 12450kadar çok güşük bi hacimle inmiş şuan 1.2484 de
arkadaşar kurun yönü hala yukarı
sn vernikciye ve tum dolarcılara başarılar alıcam dedin aldın vernikci hocam hadi bakalım
arkadaslar yarın ve çarsanba günü dolarda gevşemeler görebiliriz usd/jpy ve eur/jpy kısa vadeli trendelrinin yukarı dönmesi borsalara alım getirebilir aynı zamanda ımkb nin kısa vadeli göstergelerinin aşırı satışta olması kurun aşşagı yönelmesine sebep olabilir bence pozisyonlar korunmalı ve ilave alımlar yapılmalıdır (şahsi kanaatim)
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri