Bugün 39500 destek oldu yarın 39700 destek olur, belki o kadar bile inmez aşağı bugün banka kağıtlarını beğendim. Asıl düşüş perşembe cuma olabilir.
Bugün 39500 destek oldu yarın 39700 destek olur, belki o kadar bile inmez aşağı bugün banka kağıtlarını beğendim. Asıl düşüş perşembe cuma olabilir.
dow'un düşüşüne elbette aldıracağız...ama bu py oyunları işte etkilemede çok başarılı....her şey aynen devam ediyor....ocak ayında da ilk başlarda aldırmıyorum çektirdi piyasaya py sonrası malum....
öncede dediğim gibi acısını çıkartacak....ama yarın ama sonra...
sakın yazdıklarımı yanlış anlamayın ben sadece gördüklerimi söylüyorum....
dow'un düşüşüne elbette aldıracağız...ama bu py oyunları işte etkilemede çok başarılı....her şey aynen devam ediyor....ocak ayında da ilk başlarda aldırmıyorum çektirdi piyasaya py sonrası malum....
öncede dediğim gibi acısını çıkartacak....ama yarın ama sonra...
sakın yazdıklarımı yanlış anlamayın ben sadece gördüklerimi söylüyorum....
sn vobbook evet betamız değişti yada halk değimiyle ayrıştık...
ama dow dax düşerken vadelinin yukarı yapması için nasıl bir sebep olabilir...
bilinmeyen bir habermi...bu haber ne olabilir..
böyle bir kritik zamanda neden yukarı yapmalıyız....
söylediğin gibi niçin dowun düşüşüne yarın aldırmayacagız...
yoksa zaten çok düştük birazda yükselelimmi.. neden ne...
üstelik adım adım muhtemel başbakansız günlere doğru yaklaşırken...
bu bir serapmı.. yoksa herkesi yükseleceginemi inandırmak istiyorlar...
teknik deme bana...günlükler bende satta hala....
aklım almış değil dax ve düşerken yukarı yapacagımıza.. bu dinamiklerle..
olmaz demiyorum.. minik bir ihtimal payı veriyorum..
olursada sonu kötü olur... çoşku tarzında olur ve dönüşte kimse ne olduğunu anlamaz kanımca...
olmaz anlamında değil gerçekten merak ettiğim için soruyorum...
sevgiler.....
Konu mbm tarafından (02.06.08 Saat 22:04 ) değiştirilmiştir.
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
sn vobbook evet betamız değişti yada halk değimiyle ayrıştık...
ama dow dax düşerken vadelinin yukarı yapması için nasıl bir sebep olabilir...
bilinmeyen bir habermi...bu haber ne olabilir..
böyle bir kritik zamanda neden yukarı yapmalıyız....
söylediğin gibi niçin dowun düşüşüne yarın aldırmayacagız...
yoksa zaten çok düştük birazda yükselelimmi.. neden ne...
üstelik adım adım muhtemel başbakansız günlere doğru yaklaşırken...
bu bir serapmı.. yoksa herkesi yükseleceginemi inandırmak istiyorlar...
teknik deme bana...günlükler bende satta hala....
aklım almış değil dax ve düşerken yukarı yapacagımıza.. bu dinamiklerle..
olmaz demiyorum.. minik bir ihtimal payı veriyorum..
olursada sonu kötü olur... çoşku tarzında olur ve dönüşte kimse ne olduğunu anlamaz kanımca...
olmaz anlamında değil gerçekten merak ettiğim için soruyorum...
sevgiler.....
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
Long veya short olmandan önemlisi nerden long veya nerden short olmandır.
Mesela bugünkü durumda 48500 den longladıysan problem yoktur. Yarın açılışta bile kardasın.
Ancak 49400 den longladıysan herşeyden önce fırsat kaçırmıssındır, sonra zarar edersin.
Dowun 12700 lerin üzerine hızlı atması ve hızlı satış yemesiyle 12440 hatta 12300 lere düşeceğini az çok biliyorduk, yanlız bu ayın 15 inden önceki banka bilançolarından önce bir kez daha yukarı yönelecektir. 12300 ler kısa vadeli alım fırsatıdır.
Sevgiler
Long veya short olmandan önemlisi nerden long veya nerden short olmandır.
Mesela bugünkü durumda 48500 den longladıysan problem yoktur. Yarın açılışta bile kardasın.
Ancak 49400 den longladıysan herşeyden önce fırsat kaçırmıssındır, sonra zarar edersin.
Dowun 12700 lerin üzerine hızlı atması ve hızlı satış yemesiyle 12440 hatta 12300 lere düşeceğini az çok biliyorduk, yanlız bu ayın 15 inden önceki banka bilançolarından önce bir kez daha yukarı yönelecektir. 12300 ler kısa vadeli alım fırsatıdır.
Sevgiler
Şu an 45 kullanıcı var. (0 üye ve 45 konuk)
Yer imleri