sevgili kuzu düşüşü ne kadar bekliyorsunuz rakamsal olarak
sevgili kuzu düşüşü ne kadar bekliyorsunuz rakamsal olarak
hesabim su...
merkez faizi indirirse....bu faiz oraninda musluman turk tuccari beklemez...altina ve dolara furur....er meydani kurulur....parasi belese pankalarda toplanan tasarruf sahibi ehli muslimin tuccar ve mevduat sahibi turkun yetim evladi...CIHADA CIKAR....
kan govdeyi goturmezse bile...FIRAT VE DICLE....dolar olur akar...toprak renkli suya karismis benjaminler yesil yesil akar....ve harp siddetlenir....
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
vob ta ortak hareket etmek suçtu değil mi arkadaşlar, üstelik daha bugün topic te muhabbeti geçmişti o zaman saat tam 10.00 da 0.2 saniyede 65300 den 65050 nasıl düştü??????? özel bi haber mi geldi???? ne oldu???? pala mı geldi piyasaya?????
GIDEBILIR.....az ihtimal...burasi son yukselisin sonum bolgesi...
diger furusmalarimi iyi izledin...hicbirinden zararla cikmadim....ama beni gunlerce zararda tuttugu oldu...fakat sonunda dustu ve karimi verdi....
ben malda kaldigim zaman kadarda malsiz kalan biriyim....en buyuk meziyetim SABIRDIR...en son furumamda 1700 puani aldim ve ciktim...BULASMADIM...cikarkende dedim ki bu 60 200 de teper....ve tepti....
bugun...
50 000 i taban yapmayi deneyecektir....
Konu martoniki tarafından (15.10.09 Saat 10:44 ) değiştirilmiştir. Sebep: geçen yıl..
Sisteme Uy..!
Şu an 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 konuk)
Yer imleri