VOBORSA forum versiyonu yükseltilsin mi,olduğu gibi mi kalsın?
EVET
HAYIR
VOBORSA forum versiyonu yükseltilsin mi,olduğu gibi mi kalsın?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Ben hayır didim peki niye didim? çünkü bööle iyi didim!
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
hayır tabiki
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
- - - -
forumun bu hali çok hızlı ve kullanışlı bence umarım yeni hali yavaşlatmaz..
- - - -
Forum yöneticisi için en zor işlerden biri de forum güncelleme işidir. Forumu daha kullanışlı hale getirmek için yaptığınız bütün düzenlemeler bir güncelleme ile heba olur gider. Ben ilk üç forumumu bu yüzden kaybettim. MyBB scripti bir ara her hafta güncelleme çıakrtıyordu...
Kolay gelsin...
Pozsiyon yok ama ruh halim kısa ve orta vade vade beklentimi gösterir.
AL SAT tavsiyesi olarak algılamayın. Ben ki 3-4 yıllık bir amatörüm. Siz üstadlara bakın!
Bir hatam olursa affola, sizi rahatsız eden bir mesajım olursa özel mesaj atın sileyim.
He he he..Asıl noktayı kaçırmışsınız.. CSI Hellim, QUEEN in o hareketli resimler içindeki gerçek resmini saniyenin 1/100 ü hassasiyetle yakalamış ve koymuş buraya...hehehehehe..artık KUIN in ayakkabı numarası, boyu, çocuk sayısı, yaşadığı semt, mesleği ve yüzü deşifre.... ehehehehe
BANGA mühim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri