ben size ''insider trading'' mesajımı boşuna yazmadım.. dikkatli olun diye yazdım.. pala, yüklü longcuları döktü.. 67.000 altına inmedikçe yukarıda her seviye makul..
ben size ''insider trading'' mesajımı boşuna yazmadım.. dikkatli olun diye yazdım.. pala, yüklü longcuları döktü.. 67.000 altına inmedikçe yukarıda her seviye makul..
197 üzerinde kapatmaya çalışacak haliyle başaracaktırda.Yarında fdjı abim bak 197 üzerinde kalıyor hadi bizde gidelim derse, bizimkide shortta yukarı derse bizde short için uygun yer yakalarız elbet.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
Şimdi bunu düzgün okumamız lazım, 2009 marttan bu yana bu py ler için alım yönünde bir durumdu, ve bu yüzden goverment desteğiyle birlikte çıkış hareketini tetikledi, şimdilered ise güvensizlik unsuru, bu yüzden dov yeterli tepkiyi veremiyor,......
Faiz indirimlerinden elde edilebilir sonuçlardan,
Yeni konut oranlarındaki artış beklentisi,
Emlak fiyatlarındaki değer artışı beklentisi,
Ev satış oranlarındaki artış beklentisi,
İşsizlik oranlarında gerileme beklentisi,
Enflasyon oranlarındaki artış beklentisi ve
bunun paralelinde 10 yıllıkların yükselmesi beklentileri v.s öteleniyor,
peki ama dovu kim satacak işte problem burada dovu satack yok,
SONUÇ:Güven güvensizliğe doğru yol alıyor,
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
dow tekrar direncini deniyor.. 10.210/240.... uzun zamandır bu kadar zayıf seyretmemişti..
Tom 10214 geçmeden bişe olmaz...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
yandıkkkkk bursada yoğun kar yağışı var
buz uzerıne yağdığı ıçın hemen tuttu
yarın işe gıtme stresı bastı
almıyor diil.alamıyor.çok garip gördüm bu sefer dowu...korku ve güvensizlik hakim sanki..bunu yapmazdı ya...olgun çocuktu o hep...mala gelen yok..
--Eksiklik Kendi Özümde--
DOW u 10100 üzerinde kapamasını başarı sayarım...plaket veririm hatta..
BANGA mühim
acaba bu sefer hızlı çıkan dowun pu su seyrek mi düşecek...
--Eksiklik Kendi Özümde--
Şu an 82 kullanıcı var. (0 üye ve 82 konuk)
Yer imleri