kuyunun içindeki kurbağa için gökyüzü; o kuyunun çevresi kadardir.....
Tekrar sort 900den
900 tekrar kısa...
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
bu ağam güzel çalışıyoda longuda, shortuda yordu bu gün, kazanmaktan yoruldum vala, düve düve bıktım,....
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Voborsa yiğitlerine bak beee...Ne cengaverler var ne cenkler dönüyor..helal
15:30'da sadece işsizlik verisi var. Diğerleri kar nedeniyle iptal...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
63825 uzun........
bir güzellik yaparmı pala bize... gap zararı kaldı 100 point
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
125 pivan kaptırdım agada duruyor üwww...
ataturkungencligehitabesi.com
"Dünyada her millet icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK
Unutma ki,yüksekte yer tutanlar,aşağıdakiler kadar emniyette değildir.
Şeyh Edebalı
"Ebu Cehillerin,Ebu Süfyanların ve Ebu Leheblerin kağıttan putlarını yıkacağım" Allahın izniyle...Mü'min Ayu
Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi olamaz.Başkalarının önerilerine göre yatırım kararı verirseniz zarar edebilirsiniz.
Şu an 54 kullanıcı var. (0 üye ve 54 konuk)
Yer imleri