dow kapanışında problem yok gözüksede usd nin tırmanışı önemli..
birde balyozumuz var malum..
bu vadenin finali ilk kez izlediğimiz bir final olabilir..
Milyonlarca taraftarın yüreği , siper etti sana kendini..
sokakta oynasan kaldırımdan destekleriz..
'Balyoz'da 7 tutuklama
Mahkemeye sevk edilen 2'si muvazzaf 5'i emekli 7 subay tutuklandı.
Güncelleme: 00:56 TSİ 24 Şubat. 2010 Çarşamba
İSTANBUL - 'Balyoz Planı' iddiaları soruşturması kapsamında mahkemeye sevk edilen 7 isim tutuklandı.
Tümamiral Ramazan Cem Gündeniz, Tuğamiral Aziz Çakmak, emekli Tuğgeneral Mehmet Kaya Varol, emekli Tümamiral Ali Deniz Kutluk, emekli Tümamiral Özer Karabulut, emekli Kurmay Albay Ümit Özcan ve emekli Kurmay Albay Ali İhsan Çuhadaroğlu tutuklandı.
son dakika... Başbakan erdoğan adalet bakanı ergin ve cemil çiçek'le biraraya geldi
evet sibopla aynı emme küçük bi filitre operasyonu geçirmiş hali... sen hangini kullanıyorsun dersen buyuk sibopu kullanıyorem....
bu arada zistemde neymiş yerim zistemini...
zistem ne işe yarar ?
dathill modunda cebi doldurmaya ve hırçın teknik trades için koşullar uygunlaşana kadder kafanın boşalmasına yarayore...
trend zamanları tatil yapmamın..... yani zisteme uymamın sebebi yukardaki olay .
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
ankete gore yine butun ayular toplasmis. yaf arkadas, bi dagilin ya, yok bisey, hadi kardesim, hadiiiiii
"Yeni dönemde eğer milletvekili seçilirsem, biraz da emekli gibi yaşayıp, torunlarıma vakit ayırmak istiyorum. Seçilemezsem de TOKİ'ye geri dönerim"-TOKI Baskani!!!
Bu forumda yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır
yok ben karede çıkmamışım..ben hemen sağda bir ağacın arkasındayım..yanımda bir boğa kostümü var...savaşa bakacağım, kazanacak gibi olursa boğalar kostüm değiştireceğim... ama şu an ayu kostümüyleyim...yaw bir de ne zaman bu topluluğa gelsem bir NUNU bir de EMEKDAR burda arkadaş ya...Ayuların muhtarı gibi bunlar ha
BANGA mühim
Günaydın,
24 Şubat Çarşamba "Yurtdışı" Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi
GER GSYH (y/y) (Q4) 9:00 -%2,4 -%2,4 Yüksek
GER Özel Tüketim Harcamaları (Q4) 9:00 -%0,8 -%0,9 Yüksek
GER Hükümet Harcamaları (Q4) 9:00 %0,0 %0,1 Yüksek
GER Sermaye Yatırımları (Q4) 9:00 -%1,3 %1,3 Yüksek
GER İnşaat Yatırımları (Q4) 9:00 -%2,0 %1,5 Düşük
GER İthalat (Q4) 9:00 -%0,5 %5,0 Yüksek
GER İhracat (Q4) 9:00 %1,9 %3,4 Düşük
GER GfK Tüketici Güveni (Mar) 9:00 3 3,2 Yüksek
EUR Sanayi Yeni Siparişleri (y/y) (Ara) 12:00 %7,6 -%1,5 Yüksek
USD MBA İpotek Kredi Başvuruları (19 Şub) 14:00 -%2,1 Düşük
USD Yeni Konut Satışları (Oca) 17:00 351K 342K Yüksek
USD Geithner 2011 Bütçe Sunumu 17:00 Yüksek
USD Fed-Bernanke'nin Para Politikası Hakkındaki Sunumu 17:00 Yüksek
USD DOE ABD Ham Petrol Stokları (19 Şub) 17:30 3085K Düşük
"Türkiye" Gündeminden Bazı Başlıklar
T.C Hazine, toplam 325 milyon TL iç borç ödemesi gerçekleştirecek.
Bol Kazançlar..
En az 3 HİSSE...
Şu an 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 konuk)
Yer imleri