59800 ort nisan vade uzun . şubat al sat .. nisanın istopu yazılı .. şubata kosantre .. alsat devam edeceğim ... müthiş bir gün bence .... herkese bol kazançlar ..ana yön yukarı bnece .. gol olur tahminim. .. sayım belli ..
59800 ort nisan vade uzun . şubat al sat .. nisanın istopu yazılı .. şubata kosantre .. alsat devam edeceğim ... müthiş bir gün bence .... herkese bol kazançlar ..ana yön yukarı bnece .. gol olur tahminim. .. sayım belli ..
2013,00
61225 longlar hayla yapıştı elime duruyore...üww...ama olsun 5000 puan kardan sonra olacak o kadare...long devam
Nereden long'ladığımı yazamıyorum, çünkü niye pozu açar açmaz yazmadın diye unlimitted'in üzerime çullanması riski ile karşı karşıyayım, ama long devam, o kadar söyleyebiliyorum ancak... Kapanış tahminim 80.025...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
bu MFI daki PUPU beni çok korkutayore
USD Chicago PMI Endeksi (Şub) 16:45 59 61,5 Yüksek
USD Michigan Güven Endeksi (Şub) 16:55 73,9 73,7 Yüksek
USD Mevcut Konut Satışları (a/a) (Oca) 17:00 %0,9 -%16,7 Yüksek
USD Mevcut Konut Satışları (Oca) 17:00 5,50Mlyn 5,45Mlyn Yüksek
USD NAPM-Milwaukee Endeksi (Şub) 17:00 56 Düşük
USD Fed-Dudley'in Konuşması 17:45 Düşük
USD Fed-Tarullo'nun Konuşması 20:30 Yüksek
2013,00
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
FED / HOEING: SAPLIK REFORMU SON DERECE ONEMLI
-MATRIKS-
Bu sefer harbiden ben uydurmadım, haber Matriks'de aynen böyle... Saplara reform yapacaklarmış... İhtiyaç vardı bence iyi olur...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
...yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür ve asla yatırım tavsiyesi deyildir, bu nedenle bu yazılanlara göre hareket etmek hatalı sonuçlar ve ciddi zararlar doğurabilir,....
Şu an 44 kullanıcı var. (0 üye ve 44 konuk)
Yer imleri