şörtın or löngınşayne ?
şörtın or löngınşayne ?
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
şörtın yattım patronaj ... üvvv ..pardon battım .. üvvv
2013,00
Tabiki löngınşayne bitanem
Düşman isterseniz dostlarınızı geçmeye çalışınız. Dost isterseniz , bırakın dostlarınız sizi geçsin
2 arada bir derede kapattı yarın belli olur.
"Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir AL - SAT Tavsiyesi değildir"
1/8 kısa 64600 maliyet...
görüntüye göre yarın yine artı gap var. flatım huzurlyum. yarın 65600-800 den yeni kısaları açarım. 66100 SL olur. bu dowun niyeti yeni zirve gibi..
haftalar önce selcuklu patronaj vermişti sayımıda ciddiye almamıştık
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
shortlar gol olur 1000 puan eksi gap beklentim var longculara yazık olacak
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
1/2 uzunschayne...
--Eksiklik Kendi Özümde--
1/10 short 64850 ort. yarın kesın + acarız ) + acsında bıraz sarjor bosaltalım..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
longa devam..
orası kesın hocam .. ondan 1/10 shortladım ya palayı kendı sılahıyla vurucam.. ben shortladıkca o yukselecek.. mecburen gıdecek yerı kalmayana tepesıne bınıcez.. yalnız dıkkat etmemız gereken bır husus var..
önceki kontratta zırve 65200 dü.. şubat kontratta 71xxx nisan vadede de bu oranda giderse ayvayı yerız unutmamak gerekır kı hala - makas var..
pala bu ısı bellı olmaz yarın zırt dıye +800 makas yapsa oturur aglarız yapcak bısey yok )
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri