hadi be mondiyo.....ha gayret..üwww
![]()
hadi be mondiyo.....ha gayret..üwww
![]()
günaydınlar.
bugün yoğun. fırsat bulduğumda ise enercimin %90'ını forekse vercem.
herkese bol kazançlar...
kurda "ensen neden kalın?" diye sormuşlar; "kendi işimi kendim görürüm de ondan!" demiş...
hatta soole bı ornek verıım...bı tanıdıım,adını vermeyeceım bı kurumun subesınde 10bınde 1 le hesap acıor...ve fıch ın notumuzu arttırdığı gun kısa da kalıyor...tusa basıyor kapanmak ıcın ama ı-ıh...neden ....kurumun portları bır anda 3 -4 kontrat işlem yapanların işleme saldırmasıyla 1 saat kıtlenıyor...merkez de dahıl buna...yedıkten sonra 1500 puanı kım takar komısyonun düşüklüğünü...![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
voba ilk girdiğimde yfas denilen bir kurum da çalıştım...Komisyon binde birdi..yani yaklaşık 8 tl..rica ettim indirmediler..üstelik teminatlar resmi teminatın %25 kadar fazla istiyor..
efendim kendi iyiliğini düşünemeyen ky korumak içinmiş..
komisyonuda indirmediler..
herhalde ky fazla para kazanıp şımarmasın diye....onlar bizi bizden daha iyi düşünür...
komisyon çok ciddi bir masrafdır..mümkün olduğunca azaltmak lazım..hizmet denilen nedirki..matrriks,foreks vs.. maliyeti neki...
%10 kalite için 2 kat komisyon isteyen sizi resmen soyuyordur...
günaydın efendim,
hayırlı işler...![]()
Burada yazdıklarım kişisel görüşlerimdir.
AL - SAT Tavsiyesi değildir.
Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir.
Ben de zaten ,pek bişi bilmem..
Bilip bilmediğimi bile bilmiyorum..
O kadar yani,..
Üzülmeyeyim,di mi?
işte o hizmet dediğin abka,matrıx flan dııl...matrıx bır sunum programıdır...ama emri oracle tabanlı vpn benzeri sıstemlerle ıletırsın...vst ,genex gibi...ve altyapısı yeterlı değilse ki bu ciddi bir it ister,sorunlar buyuyebılır...
hele sanko dan bahsetmıorum bıle bu konuda..![]()
--Eksiklik Kendi Özümde--
zaten esnaflıkta bu kalite işine sinir olurum..
her kalite her fiyatı haketmez..
bizim millet biraz daha iyi için 2 kat fiyatı reva görür..
sen misin kalite isteyen derler..
mesele kaliteliyi aynı fiyata yada çok az marja vermektir..
ula cuma gününe peşpeşe 3 toplantı konur mu be..yapılır mı bu delikanlıya..üwww..ingaaa..istop belli..kader belirsiz
Şu an 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 konuk)
Yer imleri