cledum..toplantı arası..teprik ederim VOB u..şimdi bi toplantıya daha gireceğim..dönüşte bi 800 puan dah abasarsanız sevinirim..histemin **..yaşasın sistemler
cledum..toplantı arası..teprik ederim VOB u..şimdi bi toplantıya daha gireceğim..dönüşte bi 800 puan dah abasarsanız sevinirim..histemin **..yaşasın sistemler
TGG, 60 dklıkda 2 ye inmiş patron..alıcı satıcı dengelendi..üww..new turn on the way..bugünün kapanışı mevcut seviyeden bir hayli uzakta olacak (yukarı veya aşağı...umarım aşağı üww)...istopu yazdım...ehu
bir bear senaryosu yazayım...istres testleri iyi gelecek..ama zaten kötü gelecek olsa açıklamazlardı..ve zaten borsaalrın son yükselişinde bu beklentinin payı vardı ve zaten eurusd de 1.20 den 1.30 o gelşirken bunun önemli payı vardı..yani beklenti biter yapı paydos mu olur?...ehuehuehe...hopso....hadi ben özgür köle bir sonraki toplantıma gidiyorum
Bir dakkalık genişleyene göre düşecekse bile 76300-400 görülecek.
Haftalıklara bakınca ise bb üst bandını bir miktar yukarıya açmak için 77200 ün bugün olmasını bekliyorum
Birçok üstada göre bu çıkış mal çıkmak ve algıları boğa yapmak için yapılıyor.ben de aynını düşünüyorum.
Bu durumda aşağı derin düzeltmelerle güç toplamasına çok da gerek olmayabilir.
Bugünkü gibi kritik bir günde (stres testi sonuçları) neden kötü açıklamalarla zaten ürkek yatırımcı daha da ürkütülsün ki?
hazır sentiment boğa olmak üzereyken sonuçları olumlu açıklayıp coşkuya devam etmeleri daha olası gibi geliyor bana.
YATIRIMCININ ARTIK DÜŞMEZ DEYİP GÖNÜL RAHATLIĞIYLA POZİSYON ALDIĞI BİR ZAMANDA APANSIZ GELMELİ DÖNÜŞ.
ÇÜNKÜ BU SON ÇIKIŞ.
Stres testleri biz kapalıyken açıklanıyomuş daytraderi ilgilendiren bi durum yok.
doc ve bgc bugün yine alımdalar.Docun ufak bir satışı olsa da bgc yalnızca almış.77200 leri yalnızca ben görmüyorum sanırım
biraz hareketlense iyi oalcak .. üvvvv
2013,00
biraz hareketlense iyi oalcak .. üvvvv
oww mondiyo diyecektim vaz geçtim .. 100 puan düştü .. mondiyo denmez buna ....
2013,00
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)
Yer imleri