Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
İyi geceler herkese.
Jelibon.
Ben kesinlikle VOB için bir hiçbirşey yazmıyorum, analizlerim amerikan borsaları içindir. Kişisel görüştür.
20 haftalığın 50 yi kesmesi önemli bu.
50 günlüklerden bahsederken herkes 20 haftalık diyordu Jelibon. Ve son ralliyi 20 haftalık kesti aşağı yukarı. 1129.
kestiği yerde önemli 1103.
Ne diyorduk 1103 için, hatta bir grafik vardı.
Her aşağı ve yukarı geçişi büyük puanlar kazandırıyordu.
Jelibon.
altın epey bugün şok...
yay gerildi gerildi taa 1210 lara kadar sonra bi fırladı 1232 lere kadar ondan sonra ise gittim
Hala ok gidiyor bakalım nerede ilk ok duracak
Bakalım?
Tabi dolaşıy desteğini unutmamak gerekir
1.551ve 1272.
..Tutarsa belki zarar biter
sn jelibon eyvallah desteklerden dolayı.tarihlerden tahminlerine ve benim.
Sn jelibon amerikan ekonomisinden böylesi negatif sinyaller gelirken borsalarda yükseliş beklemek mumkun müdür?
Sayon Eskimo,
Elbette mümkün borsalar geleceği satın alır sonuçta.
Ancak seansta saçmalarım ara sıra ben, bakmayın bana.
Alçalan tepeler dipler devam ediyor.
İki taktik var bu hafta son 3 gün için.
1035-1042 arası bu piyasanın karar yeridir. Burası gözlemlenmeli. Buranın altında shortlar rahatlar.
Orayı gitmezse ve dünün yükseği 1060 geçilirse long olunmalı.
Jelibon.
Dünün özeti, apple kapanışı 239.93.
Hafatlık destekler var orada SP için çok önemli kapanış bazlarında.
Jelibon.
Fantazi 1011 üzerinde kaldıkça devam.
8,
1020-1050 arasında bitmek üzere.
Dikkate almayın sadece bir ihtimal,
zaten yakında belli olacak.
Jelibon.
8 işaretlediğim yere dikkat edin burayı nasıl öngörmüşüm kaç gün önceden. 7-8 arasında şu anki durum gerekliydi zaten, eskinin benzerliğine bakın.
Gerisi palavra.
Jelibon.
Apple.
günayın herkese
parite 1.26 dan tepki verdi.1.2480 hayal oldu gibi
dolar 1.53 lerde takıldı kaldı
petrol 71 dolar seviyelerinde
vix üst bandı yırtmaya çalışıyor.fazla zorlamamk lazım.28/29 demiştim.yakın kapattı
vob neden tepki verdi hala bilmiyorum
imkb 57335 demiştik ama 58085 üstadın yolladığı ve göz ardı ettiğim bir seviyeydi.oradan tepki verdi
bu arada baltık dry endeksi dünkü yükselişle beraber 4 ağustostan beri en yüksek değere ulaşmış
pazartesi rallisinde sat 3 gün otur ve long dön demiştim.ama dow da istediğimiz gibi gittiysede vob yine kısacıları şaşırtmaya devam ediyor.zaten vob ta 3 günden fazla kısa da kalmak haram olur diyorum.daha öncede yazmıştım.eski kısacılardan olduğum için tecrübeyle sabittir.
anlayacağınız kanımca long açılabilir diyorum.bugün kısaları kapatıp 1/5 poz long olacağım
herkese iyi kazançlar
passat
بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
HASBİNALLAH VE NİMEL VEKİL.
HASBİNALLAHİ VE Nİ'MEN-NASİİR ĞURANEKE RABBENE VE İLEYKEL MASİİR
ANLAMI:''ALLAH NE GÜZEL VEKİLDİR;O BİZE YETER''
bizim için özgürlük ALLAH a kul ve köle olunca başlar
paylaştığım analiz ve yorumlar yatırım tavsiyesi değildir.
Şu an 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 konuk)
Yer imleri