du bakiimm..900 deki lönkkk kavırları iptal edek emri... 300 makas mı olur hacılar.....en az 1300 olsun...
son pozu 50 puan kara kapadım yok ya 69000e gitmez bu endeks pala herzamanki gibi ziztemci tırtıklıyo işte.
77-78 arasına çok uzun süre sıkışır.neyse 3 günde güzel tırtık oldu benden yeter biraz dinleniim. ben flatım evetide hayırıda yedim oldu bitti ben tatile gidiyom iyi bayramlar millet
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
yahu abka hocam hayır çıkarmı ki inanmak istemiyorum.MHP kurucuları yazı yazmış bu haber mhp tabanını etkileyecektir bence 12 eylülde en büyük zulmü bunlar gördü şimdi çıkmışlar hayır diyorlar yahu rte bugün var yarın yok adamları tv de dinledim hayır için hiç bir sebep sunamiyorlar sadece evet çıkarsa şunu yapacaklar dikta yapacaklar falan filan hep varsayım başka hiç bir şey yok yargıyı ele geçircekler chp 80 yıl önce ele geçirmişti zaten akp nin her çıkardıklarını anayasa mahkemesine götürdüler.Anayasa mahkemesi de kim be kim seçti onları halkmı hayır , onların tarafsız olduğuna hiç bir zaman inanmadım.He şimdi evet çıkarsa kendi adamlarını getirceklermiş iyide akp ilelebet iktidar olacak değiller ki chp gelir kendi kadrosunu getirir.Bunlar devleti ele geçircekmiş yahu bunlar dedikleri bu ülkenin insanları değilmi ki onu da anlamıyorum bu ülkeye hizmet edemezlermi , sadece kendi dünya görüşünde olanlar mı yönetebilirmiş ,onlarıda gördük valla bence 70 yılda yapılamayanları bu herifler 8 yılda fazlasıyla yaptılar ister beğenelim ister beğenmeyelim.Ama isteyen hayır der isteyen evet orası kimseyi bağlamaz tabi ki...
ama anlamıyorum hala bu niyet okumaları bi türlü , sivil dikta demelerini kabullenemiyorum.Kime ne baskı yapmışlar devlet eliyle bi tane çıkıp desin zorlamaları göstersinler ama yok bi şey asıl diktayı kendileri yaptılar zamanında şimdi bunlarda kendilerine aynısını yapacaklar sanıyor ve korkuyorlar.Hırsız herkesi hırsız sanırmış ya o mesele..
gene forumun dışına çıktım pardonnn ya ama sıkıcı seanslar bari kurtlarımızı dökelim demi
''MÜKEMMELLİĞİ ARAYANLAR HİÇ BİR ZAMAN GERÇEK BAŞARIYI YAKALAYAMAZLAR.''
750 den kısaldım ama çok az
esas 775 yazmıştım sıra bana geldi pala beyenmedi.
Yeni kanalizasyon.. üvvv... Şimdi sıra alt bandı ziyaret etmede, hatta delip geçmede... üvvv...
üvvv sıkıntı oldu unmüsterhlik bastı beni ...
fincan kulp olurmuki acaba .. fincan olduda gulp lazım oldu emergency ....
2013,00
fıs fıs fıs 3,5 3,5 3,5......
temese patron nerde yaw..gelse dese ki, 1 hafta içinde 83825 görüncek dese de müsterihleşsek
sn..a.kaya sivil dikta ittihamı ,menderese,özala ve ttayyibe yapıldı..
çünkü kendini devletin asıl sahibi gibi göre bazı güç ve statüko kurumları,ellerindeki hegomanya ,yetki,vesayet alınınca zırlayıp ,eyvah sivil dikta derler...
açın 1955,1990 gazetelerini aynısını özala,menderese de yapmışlar...
halbuki normalleşmenin ta kendisisidr..
kanımca evet çıkacak..hemde 10 puan farkla...
eger anketlerde evet açık ara olmasaydı,adil gür(hayırcı) ,hayırın galibiyeti olarak lanse ederdi..onun için gri konuşuyor..başa baş gibi geriye dönmemin mümkün olduğu laflar ediyor..
mutlaka evet çıkmalı..bu kurumlar diktalığından kurtulmalıyız..
bu paket o kadar önemliki,bu maddelere evet denildikten sonra,anayasa değişmesede olur derim..ana hükümler burada...
foruma hareket gelsin daaaaaaaaaaaaaa.
pıh pıh selpatros...parazit var pıh pıh...kır şu 850 yi artık..pıııh pıh duyuyormusun beni selpatros...kara zırıltı var..pıh pıh..aluuuu
Şu an 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 konuk)
Yer imleri