siyanür hapı varmış acı veriyomu acaba ühühühhühü
siyanür hapı varmış acı veriyomu acaba ühühühhühü
Dağ fare doğurdu..175 flat..bereket versin
BANGA mühim
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
yahu abicim hala öğrenemedinizmi. akşam forumlarda öyle -şu kadar gap olacak -bu kadar gap olacak diye kuru gürültü olursa sabah gapı cılız olur.(bu palanın küçük yatırımcıyı hala silkeleyemediği anlamına gelir)
ne zamanki yurt dışı coşmuş ama gece forumdan çıt çıkmıyor ve derin sessizlik hakimse işte ertesi sabah en az 1500-2000 puan gap olur astatin stro patronlar size yakıştıramadım cık cık cık
DİKKAT!!! DİKKAATTT!!!
SİSTEM TÜCCARLARINDAN VE KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KURTLARDAN UZAK DURUN!
***BİR DOST***
günaydın bol kazanclar...
ky yorumu ;
uzaya uzaya gidiyo gene burası.. hayırlısı..
apsd 208 k da gidecekleri cok az yer kaldı.. daha otesı yok max 220 k .. ilk iyi haberde bosaltmaya baslayacaklardır bir miktar.. aksi takdirde vade sonuna kadar yukseltmeye kasmaları gerekir... cok para varsa 2. secenek daha uygun aksi takdirde - 5000 üzeri apsd değişimi realizasyon gostergesi kabul edecegim.. dün efg dener gibi oldu ama vazgectı sonrasında sanki..
öğrenmeyi bıraktığımız an ölümden korkmak için bir sebep kalmaz..
Kanalizasyon.. Live.. üvvv... Buraya gelen fiyat üst banda vurmadan döner mi acep... üvvv..
Allah paladan razı olsun tuttuğunu altın etsin. Seçimden 2 gün önce longladım hala long bekliyorum gıdım gıdım yavas yavas çıkıyor, sıfır işlem longlarımla devam ediyorum. Uzun zamandır hiç bu kadar kolay trade ettiğim biz zaman dilimi olmamıştı
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)
Yer imleri