Sevgili Selçuklu,
Bayılıyorum senin şu kırmızı B dalga sayımına. Ölsem öyle sayamam. Yanlış olduğu için söylemiyorum. Gerçekte kırmızı A sonrası yükselişi bir türlü etiketleyemediğimden, kabaca bir b etiketi atıyorum. Seninkide bir yetenek olsa gerek. (ayrıca sayımın beklentilerimden biri olan ending diagonal'i de bitmek üzere gösteriyor ve olması gerektiği gibi bir ending diagonal var.)
Bir de mini eleştiri : B'nin alt dalgası y içindeki a ve b bence impulsive.
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
AHa yakaladım seni burdasın..Evde dopiğinde millet gırılıyo hareketsizlikten, çoluh çocuh ekip felan aç bilaç geziyo...üüwww.dopiğine dönsene ...üw
BANGA mühim
Saldırıb bre bull'lar.
Hülülülülü.
Sıkıldık artık.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
Xu030 Günlük.
Yukarı devam edeceksek, alçalan trendline kırılmalı.
VOB 15 dk.
DL seviyesi ve Longların stop noktası. (DL strategy'sine göre)
Sazan 90'dan SW börtföy Longlarının 1/2'sini kapatır.
(Daha yukarı gideceğini (92.xx) düşünüyorum. Ama hem sistemler hem SW tümü Long , o yüzden biraz kar alımı ve risk azaltımı yapıyorum.)
İyi akşamlar ve bol kazançlar.
ewsel son durum .. Yeni dip beklerken .... Hatalı 5 oldu .. 5 kısa kaldı .... işte zor bu işler kolay para yok ..... ewde kolay değil ...aha sazan abim burada ... yıllarını vermiş ... ... ... ed 5 bazen aşağı savrulur .. bazende kısa kalır .... ... ..... ne yapılmalıydı..... yani bence .... kanalizasyonel destek atılmalıydı sayıma .. ..... sarı kanalın .....yukarı kırılması ... ed nin bittiğinin işareti olarak algılanmalıydı ....
2013,00
kapanış ... > bende gözüken 90175 .ednin tamamı dakikalar içinde geri alındı .... ...cümleten ... iyi akşamlar ...... sazan abim saygılar hörmetler .....
2013,00
vit rispekt tu mistır sazangral;
ŞİMDİ ŞU GURALI HATIRLAYALIM;
Eğer sistem yakın geçmişte iyi kazandırdıysa ve şu yaşayan ölüler çetesi veya illuminati gibi bişi olan EW ciler ortalıkda ENDING DIAGONAL (Gısaca ED) var diye geziyorsa, bilki hakkaten ending diagonal vardır ve gayıp kıta MU dan kalan yazıtlarda adı geçen SAZANGral'ın dediği gibi "ED lerde sistemleri tokatlıyanın haddi hesabı olmaz".. Gısaca, ortalıkda EW ciler ED ED diye geziyorsa zistemden uzak duracan yada zistemin sinyali ile poz aldıysan kar gördünmü satıp kaçacan...Bakınuz ekzibit1
BANGA mühim
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)
Yer imleri