DJI Haftalık.
Gutucuk analizi. (Garar zamanı.)
![]()
DJI Haftalık.
Gutucuk analizi. (Garar zamanı.)
![]()
Loss of opportunity is preferable to loss of capital.
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
sn sazan dow üstteki sayımdaki gibi zirveyi kırıp 11750 civarı tüm tepkinin zirvesi olarak etiketlemek kurallara uygun olurmu..
Sevgili Dede2,
W-X-Y-X-Z şeklinde etiketlenen yapılarla her şeyi her şekilde işaretleyebilirsin. Kişisel görüşüm Ew'cilerin etiketlemekte zorluk çektikleri her yere bu etiketleri koymaları ve piyasanın tüm hareketlerini EW ile açıklayabildiklerini gösterme gayretleridir.
İnancım odu ki, EW her durumda piyasayı anlayabilmek için bir araç değildir. Bazen fiyatlar tamamen kalıplar ve beklenti-kurallar dışı hareket eder. Bu durumda X dalgaları ile birleştirilen double-thriple combinasyonlar ise bence öngörüden çok geçmişi EW kalıpları içine oturtma zorlamasıdır.
Piyasalarda her şey mümkündür. Sadece çok ve az olası şeyler vardır.
Dow'la ilgili kişisel beklentim, bir önceki grafikte verdiğim, kutucuk üstüne çıkmayı başarabilirse üstteki birbirine çok yakın 3 yatay çizgiden birinde (12.135-12.276), tüm yükselişini sona erdireceğidir. Sonrasında 2008-2009 krizine benzer ve daha şiddetli bir kriz uzun vadeli analiz beklentimdir.
Yine de çok peşin hükümlü olmayıp verdiğim sınır aralığının da üstüne çıkarsa (bence çok çok zor ama), 14.000 tepelerinin de üstünün görüleceğini söylemek yanlış olmaz.
Yukardaki açıklamalar ışığında sorunuza verilebilecek cevap : Evet. (Ama siz sanırım ne demek istediğimi anladınız)
Yazdıklarım deneyimlerimle şekillenen kişisel görüşümdür. Yatırım kararlarınızı etkilemesine izin vermeyiniz.
dede patron bi yorumda ben yapayım o grafa .....konu kombinasyonlarsa ... ve özellikle z dalgalarıysa ...... üçgen olur abim genelde ... kombinasyonların son dalgaları ... yani .. önemli dip ve tepelerde .... konsolide olur piyasa .... buda üçgenle mümkün olur .... bence y veya z dalgası üçgen olmayan gombinasyon .... zor olur ....![]()
2013,00
ay dont layk gombineyşıns...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
günaydın...bugün cuma....hatırlatmaya geldim....
bol şanslar.......
yazılarım hayal ürünüdür..rüyalarda yaşarım...
dayanak varlık işte bütün mesele bu..önce konut,sonra hisse,anlayana..
Sazan dStc 5 dk ile kalan SW Long'ları kapatmayı planlamaktadır.
Hatta SW börtföyde bir mihdar Short bile açabilir.
Efenim şunu da yazıp önce yemek sonra toplantıya kaçayım.
Bugün DL seviyesi 89.5 olarak durmakta. Daha altına gideceğimizi sanmıyorum.
89.75 - 89.5 aralığından güç toplatıp bir önceki tepenin üstüne çıkacağını düşünüyorum.
Konfirmasyonu unutmayalım.
Bol Kazançlar.
Bir de not : Teşekkür tuşuna basarsanız glavyeniz, yada mouse'ınızı sol tuşu, eskimez. Yaaaa.![]()
Doplatı sonu.
Astetron Patrosyan, o zaman sen de barnakla diyim ne diyim.
VOB 15 dk.
Beyaz yatay altna inilirseı düzeltme gelir ganaatindeyim.
sDtc kormismasyonlu flat fırsatı arıyorum. (Eğer beyaz yatay altına inersek ve dstc Sat ise)
Beyaz yatay üstü ise 92.xx hedeftir. (dabi bence)
![]()
"3. dalga en kısa olamaz" seviyesi.
O kadar yazıyorum. Bu seviye geçilirse ne beklenebileceğini artık siz yorumlayın.
Bol kazançlar.
![]()
analizler için teşekkürler sazan abi.çok faydası oluyor gerçekten.vahşi batıdaki performanslarını özlüyoruz...ne günlerdi o günler.....
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır. Bu nedenle sadece bu forumda yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
- - - -
Canım Oğlum İyiki Varsın!
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)
Yer imleri