selçuklu hocam şimdi dikkatimi çekti, 2008 düşüşü de simetrik gibi... ne dersin ?
tahmini projeksyonlar ..... yanılma payı yüksektir ..... ... sadece tahmnilerimdir ...
2013,00
endeks .. tahmini sayımın devamı ..... majör ..... iki ihtimal ... projeksyonel olarak aynı .... 2008-2009 dibinden yükseliş ya itki ya zigzag ...... ya kırmızı etiketler .. ya mavi etiketler ...... orta vade aynı projeksiyona sahip iki sayım ...... uzun vadede farklı .....
2013,00
itkiyse ne olur zigsagsa ne olur .. ovde değişen çok bişey olmaz ... ... uvde çok şey değişir ....
ew ...çok derin deniz .... dalgalar sert ...... her dalga bi mondiyo ..... üvvvvvvvvvv ...... buyrunuz .... uv li graflar .....
2013,00
patron sayımlar ve grafikler muazzam güzel. Teşekkür ederim.
Uzun vadeli sayımında 1 ve 2 yi göstermemişin ama Yeşil 4ü mart-09 dibine koyarsak yeşil 5 için düşündüğün sayım uzatan 5 olmazmı? yani mavi 1 düşündüğün yer Yeşil 5 in tamamı olamazmı?
Bu arada elimde kendime ait olmayan uzun vadeli çeşitli sayımlar var. Dilersen paylaşabilirim.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
Bu da zistemsel bakış sayın patronum... XU030 Aylık, Haftalık ve Günlük long'da...
Önce günlük short verecek, sonra haftalık short verecek, sonra aylık short verecek... Ölme eşşeğim ölme... üvvvv... Bol puanlı bol küskülü bir şelaleye daha çok var gibime geliyor... üvvv...
Ben Pala'ya inanmıyorum ama o bana inanıyor...
patron uzatan 5 ler en çok 3. dalga zayıf kaldığında felan oluyo herhalde. senin sayıma göre (x100 için rakamlar veriyorum) 3.dalga sanırım 40bin puandan fazla yol almış. 5. dalga şu anda bile 50bin olmuş. eğer bu 50bin puanlık çıkış 5.1 ise 5. dalga en az 80-100bin puanlık yol almış olacak. Bilemiyorum ama ben oyumu 5.1 değil 5 için kullanıyorum.
saygılar hörmetler.
eski nickim:trader38
Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum
dede abi ... o sayımda sıkıntı var bence kombinasyon hatalı .. kombinasyon demek .. 2 veya 3 düzeltme kalıbının ardarda oluşması demek .. mesela zigzag + flat ... zigzag + üçgen ... zigzag + flat + üçgen.... gibi ... ... bu iki veyah 3 düzeltme yapısı birbirine x dalgaları ile bağlanıyor ... ...
o sayımda ikili kombinasyon düşünülmüş kırmızı (W)-(X)-(Y)..
kombinasyonun ilk kırmızı (W) dalgası : mavi A-B-C zigzag olabilir doğru ...
sonraki dalgaa kırmızı (X) : mavi A-B-C flat dalga olabilir doğru ..
ama sonraki kırmızı (Y) : mavi W-X-Y olarak sayılamaz hata olur ....
kırmızı (Y) üçgen olabilir ... flat olabilir ...
zigzagta olabilir ama o zaman tüm yapının adı kombinasyon olmaz ... ikili zigzag olur ....
özetlersek kendi çapımda bildiklerime göre ....... bir kombinasyonun W Y Z dalgaları kendi içinde kombinasyon olamaz .... sadece X dalgaları kombinasyon olabilir ....... ....
2013,00
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Yer imleri