fdow 11 barı kapanışı biizm içim önemli zira AL sinyali yakıyor..bu kapanış sonraki barlara ön haberci ..!
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
82,2XX e bişi kalmamış hani, 82,350 yi göstermişler..umarım görünüyordur açık ve net ne yönde olduğumuz nerelere gelinince destek direnç tepki yükseliş düşüş e geçtiğimiz..zira görünmüyorsa benim burda anlatmamın bir anlamı olmalı!..boşuna kürek çekmek en sevmediğim şeylerden..
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
bu 64200 noktasında gayet ciddi olduğum nettir umarım..zira 81 bin VOB da gösterilecek ise bu hedefi planlayanlar var!.zaten bizler daha önce senaryosu çizilmiş filmleri grafikler üzerinde gecikerek izliyor ve görüyoruz..her şey planlı olmaktadır!..Hedefler önceden çizilir hep demiyormuyum Ibrahim!..
parite için nereye gelecek demiştim..!sizce oraya çook kaldı mı kalmadı mı?
VOB 81 bine nasıl gidilir..alın size bir senaryo eğer FDOW bir daha 11085 ve üzerine atamaz ise 11039 noktası ve aşağısında işlemler hızlanır ve 11010 ve 10964 noktaları hedefe girer..bizimkiler Xu100 de 642xx u bu durumda vob da da 81 bini kolayca işletirler..bu benim senaryom ..sizler de yazsanız memnun olacağım..tek seslilik bu sitenin ruhuna ters..!
smartrends.com diye bir site vardı..burada Erdem YAĞAN ı ücretsiz iken takip ederdim..kendisinden öğrendiğim şeylere göre ben de size bu destek, direnç gibi noktalar veriyorum..aynı mantık oluşumunu burada da bazen koşullu veriyorum..trader değilim ama trader gibi işlem yapar duruma geliyorum..bu çalışma devam ediyor..still in progress..
5 dakkalık sistemim 13,45 de AL olmuş en yüksek 82.500 bunun üzerinde ilk gideceği yer 82,8XX dür..tepki de olsa inceleyelim..
pekala bu yazdıklarım "kanalizasyon" gibi sayfalarda yazılıp,çizilebilir idi..fakat biraz başlangıcı beraber olsun, yazdıklarım derli toplu takip edileblir olsun diye ayrı bir sayfa da yazılıyor..yeni başlarken atılan adımlar gibi ufak ufak başladık.13. sayfaya kadar takip edilir ise ne kadar ilerlediğimiz ortaya çıkar..bu yazılanların neden, ne zaman, nasıl gerçekleştiği daha net sizler tarafından da görülür..bu şekilde aynı formatta devam etmek hem beni hem sizi de sıkacaktır..belki yıl sonuna kadar böyle gidip, yıl sonundan sonra soru-cevaplı, farklı analizler ile sayfalarımız şekilllenir..ar-ge amaçlı olacak her şey birilerine bilgi kazanımı olarak dönecek..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri