Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Tavsiye değildir.Bir acemi öğrenciden her halde AL-SAT yapacak değilsiniz.Kendi halinde sadece çiziyorum.
Yukarıdaki çizelgelerimiz 120 dakika ya göre YÖN tayin ediyordu..Hatırlayanlar bilir..
Geçmiş sayfalarda SARAYLI hocam topiğinde yazmak için izin verdiği "daytrader" sayfasında yazma durumum şuan ki yapı ile benim düşünceme tam uymadığından iptal edilmiştir. BRS sistemi varken arada ses çıkarmak doğru değil kanısındayım..
Sayın Indregandi hocam kendi sayfasında yazmama müsade ettiği için vakit buldukça örtüşen veya önemli gördüğüm konuları - grafikleri-çizelgeleri ilgili topikte yazacağım.
50. sayfaya bugün ulaşmış bulunuyorum..Söz verdiğim gibi bu sayfa ile "GİRİŞ" bölümümüz tamamlanmıştır. YÖN konusunda yapmış olduğumuz metod şu hali ile çalışmaktadır. Bir de üstelik ARI gibi bir sisteme kavuştum.. ..
Artık kalemim topiğim içinde NOKTA koymuştur. Diğer topikte devam edeceğim.Herkese katılımları için teşekkür ederim..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Yer imleri