Haftayı 80 üstü kapatırsa çok ayıp eder ...![]()
Haftayı 80 üstü kapatırsa çok ayıp eder ...![]()
iyi tatiller
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Patron,
Şahsen ben tahvilde bugün son düşüş günü olduğunu düşünüyorum.. Hormonlu gibi dursa da O bir raning bence...son düşüşü de feyk gannatimce...geldiği ana trend yönünden çıkar o üçgenden bence..sayım yanlış dimeyin, galıplar geometrik çizim olmak zorunda deel...zati dramatik bir düşüş olmasına rağmen trend gücü göstergesinin 0 dan 2 ye çıkması enteresan...Hatta abartayım, tutarsa namımız yürüsün, bugün dow da dramatik bir düşüş ve ptesi de tahvilde gapli yukarı üçgenin sınırına yakın bir açılış bekliyorum...
yada bunların hepsi traş
![]()
BANGA mühim
Tüm gün hacminin yarısı neredeyse Son 2 saatte oldu . Farkında mısınız?
En az 3 HİSSE...
way şerefsiz vay aşşalık vay ivrenç pala vay..425 şort emirlerime yaklaştı ama 2 kademe altından döndü yine..du bakalım belkide iyi oldu..üüwww
BANGA mühim
Günü komisyonu da düşünce sıfır sıfr kapayacağım galiba.Haftasonuna kısa...
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)
Yer imleri