iyi akşamlar
iyi akşamlar
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yayımlanan Seri:V, No:52 Sayılı "Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ve Bu Faaliyette Bulunacak Kurumlara İlişkin Esaslar Hakkında Tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çevresinde sunulmaktadır
Longlar bizim umudumuz , gururumuz...
yarın açılış yukarıdan olursa daha sonra iyi bir satış gelmesi mümkün,
yatay açılış olursa bunlar yine yukarı sürmeye devam edebilir. tıpkı bugün ve dün yaptıkları gibi.
iyi akşamlar
Fenerbahçe kupa almak için Çin'e gidecekmiş. Türk malı olmadı, Çin malı da olsa bir kupamız olsun diyorlarmış.
Günaydın sayın dıtatar,
Al bize lonk teselli...60 dk bir triengıl...göstergede pupu filan..bu 3gen yukarı kırılsın milyon çiçek açsın...zati gösterge triengılını yukarı gırmış bilem...sana şöyle diyim biz açılana kadar fdj 740 olsun, momentum bizim tarafa geçer ve hoş ve enteresan bir açılış olabilir...
herşeye rağmen eğer artı gapla açılış olursa, önümüzde 0.00006 yıl PALA ya küfretmeyeceğim..söz..
BANGA mühim
la dur görmemiş yatırım yapmış her yere ilan etmiş hesabı
-yakın geçmişe kadar %100 tl dibs lerde olan bireysel emeklilik fonlarımı tolar 1.515 lerdeyken %35 usddibs, %35 hisse %30 tl dibs olarak değiştirmiştim...kendimi ve emekliliğimi şimdiden teprik ederim...
BANGA mühim
Günaydın VOBORSA,
Aste,
"Küresel olarak ısınıyorsak, Neden Mayıs ayında kalorifer yakıyoruz?" sorusuna cevabın ne olurdu?
En az 3 HİSSE...
"Yakıyoruz " ifadesinde 1 inci çoğul şahıs olan "biz",
a) Küre nin içinde olmayabilir
b) Kutupta yaşıyor ve kürsel ısınma halen yeterli seviyede değil ve kalorifer yakmaya devam ediyorlar mecburen
c)Kürsel olarak ısınan da, kalorifer yakanda siz mişsiniz madem neden bana soruyorsunuz
ç) Hepsi
d) Hiç biri
e) Pauli dışarlama prensibi
f) Termodinamiğin 2 nci guralı
g) Tekrar hiçbiri
ğ) Tekrar hepsi
h) Hepsi yaşatır seni seksi
ı) Pepsi yaşatır seni pepsi
i) Fileksi yaşatır seni fileksi
j) Yeter
BANGA mühim
Hepimizi ilgilendiren bir konu, 22 Ağustostan sonra özgür internete son!
http://www.ensonhaber.com/internetin...011-05-03.html
Konu para olduğunda herkesin dini aynıdır.
Voltaire
Hani ranacaktık camışşşşş üwww
BANGA mühim
strobull gelse de ransak motivasyonluk miktar da olsa..üw
BANGA mühim
Şu an 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 konuk)
Yer imleri